Μετάβαση στο περιεχόμενο

ΑΛΛΑΓΗ ΕΠΙΒΛΕΠΟΝΤΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΥ


serioannis

Recommended Posts

Καλησπέρα σας, δεν  έχω πλέον επαφή με τον μηχανικό μου. Δεν απαντά στα τηλεφωνήματα μου, email. Θέλω να κάνω αλλαγή επιβλέποντος μηχανικού, να συνεχίσει άλλος την οικοδομή.

Μπορεί να μου πει κάποιος τι πρέπει να κάνω;

Η χρήση κεφαλαίων σε κείμενο δημοσίευσης και τίτλου δεν επιτρέπεται. Επίλεξε «επεξεργασία» (3 τελείες άνω δεξιά) και διόρθωσε το κείμενο της δημοσίευσής σου. Διάβασε προσεκτικά τους κανόνες συμμετοχής στο φόρουμ.

Pavlos33

Edited by serioannis
Link to comment
Share on other sites

Καταρχήν σταματάτε τελείως τις εργασίες στην οικοδομή. Στη συνέχεια μιλάτε με άλλον μηχανικό για την αντικατάσταση του ή των επιβλεπόντων μηχανικών και αν θέλετε επιπλέον πληροφορίες μιλάτε και με την αρμόδιο ΥΔΟΜ

Edited by ppanag
Link to comment
Share on other sites

Ναι ευχαριστώ.

Μου λένε ότι πρέπει να δώσει έγγραφό παραίτησης από το έργο.

Πως να το πάρω αφού δεν απαντά ακόμα και στο μηχανικό τον νέο που έχω βρει.

Link to comment
Share on other sites

Ζητήστε έλεγχο από Ελεγκτή δόμησης -σταματήστε τις εργασίες -και κάντε αναθεώρηση Ο.Α αλλαγής επιβλέποντα με ανάληψη επίβλεψης από νέο  (οπότε δεν απαιτείται πλέον  καμιά Υ.Δ ή Τεχνική έκθεση από τον παλιό επιβλέποντα -πλην της κατάθεσης αμοιβής του την οποία θα καθορίσει η ΥΔΟΜ στο στάδιο της αναθεώρησης της Ο.Α)

Link to comment
Share on other sites

Ελεγκτής πέρασε στο στάδιο της θεμελίωσης οι εργασίες έχουν σταματήσει χρόνια τώρα. Οι αμοιβές έχουν γίνει κανονικά με την άδεια έχει πληρωθεί και για την επίβλεψη. Η οικοδομή έχει μείνει στα μπετά.

Εννοείτε για την αμοιβή του νέου μηχανικού στο στάδιο της αναθεώρησης. Σωστά;

Link to comment
Share on other sites

Μα -εμ ρωτάτε εμ αμφιβάλλετε -τότε ο Ε.Δ πέρασε για άλλο λόγο! ενώ τώρα απαιτείται -άρθρα 37 έως 42/4495/17- για το λόγο της μη συναινετικής παραίτησης του επιβλέποντα.

Μην μου ζητάτε τώρα να βρω και να σας επισυνάψω και τα άρθρα του 4495/17  και της Υ.Α περί τρόπου έκδοσης Ο.Α μέσω e-άδειες, τα οποία υποχρεούται να τα ξέρει ο νέος επιβλέπων

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.