Μετάβαση στο περιεχόμενο

Δυτική Μάνη, ζητούν την παύση εκδοσης οικοδομικών αδειών


Recommended Posts

Σαν «βόμβα» έχει σκάσει στη Μεσσηνία η κίνηση 220 αλλοδαπών μόνιμων οικιστών, κυρίως γερμανών και εγγλέζων, να απαιτήσουν να μην εκδοθεί καμία νέα οικοδομική άδεια και να απαγορευτεί η ανοικοδόμηση και επέκταση οικιστικών περιοχών στον Δήμο Δυτικής Μάνης, λόγω έλλειψης υποδομών. Παράλληλα αναδεικνύεται η διαχρονική απουσία πολεοδομικού και χωροταξικού σχεδιασμού στην περιοχή, που ανοικοδομείται με ειδικό πολεοδομικό καθεστώς.

πηγή,

https://ecopress.gr/dytiki-mani-poleodomiki-venteta-gi/

Edited by dimitris GM
Link to comment
Share on other sites

Αυτό ακριβώς. Οι Γερμανοί και Άγγλοι που έχουν αγοράσει ή κατασκευάσει εξοχικές κατοικίες, θέλουν κάποιοι από αυτούς την ησυχία τους, ενώ κάποιοι άλλοι ασχολούμενοι με το real estate σκέφτηκαν τεχνητά να μειώσουν την προσφορά διαθέσιμων προς πώληση κατοικιών για να ανεβάσουν τις τιμές, τώρα που υπάρχει αυξημένη ζήτηση.  Πολλές φορές δεν είναι παράλογα τα αιτήματα, αλλά μοιάζουν ύποπτα όταν εκδηλώνονται σε κάποια "περίεργη" χρονική στιγμή.

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.