Μετάβαση στο περιεχόμενο

Διακοπή εργασιών κατόπιν ελέγχου της Ο.Α


ΧΑΡΗΣ1966

Recommended Posts

ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟ ? ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΥ ΚΤΙΖΕΙ? ΚΑΙ ΣΕ ΤΙ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ Η ΠΑΡΑΓΡΑΦΟΣ 5

Η χρήση κεφαλαίων σε κείμενο δημοσίευσης και τίτλου δεν επιτρέπεται. Επίλεξε «επεξεργασία» (3 τελείες άνω δεξιά) και διόρθωσε το κείμενο της δημοσίευσής σου. Διάβασε προσεκτικά τους κανόνες συμμετοχής στο φόρουμ.

Pavlos33

 

image.thumb.png.09bac6438c532654bf51f75c51bd685c.png

Edited by Pavlos33
Link to comment
Share on other sites

@ΧΑΡΗΣ1966 Βλέπω κάποιος να κλαίει με μαύρο δάκρυ. Πάρε τον "μηχανικό" σου και ζητά εξηγήσεις. Αλλιώς βρες άλλο μηχανικό και δικηγόρο. 

Edited by Pavlos33
Link to comment
Share on other sites

Συνάδελφοι τι να λέμε. Αν κρίνουμε από την αρχική δημοσίευση αυτή η άδεια φαίνεται να ανήκει στην κατηγορία αδειών 3 (με ευθύνη του μελετητή που υπόκειται σε δειγματοληπτικό έλεγχο από την Υπηρεσία). Ο έλεγχος μάλλον έγινε και οι παρατηρήσεις που έγιναν δείχνουν πολλές και ουσιώδεις ελλείψεις στην εκδοθείσα Ο.Α. Τώρα, αν ο ιδιοκτήτης επέλεξε τον φτηνότερο είναι ένα ενδεχόμενο, αλλά ποτέ δεν ξέρουμε μέσα από μια ιντερνετική συζήτηση τα πραγματικά γεγονότα για να κρίνουμε.

Link to comment
Share on other sites

Ευχαριστώ παιδιά για την απάντηση σας  ήταν μηχανικός κάποιου κυρίου ο οποίος μας απειλούσε ότι θα φτιάξει ότι επιθυμεί και μετά από καταγγελία του ήρθε αυτό. Επειδή ο συγκεκριμένος είναι μεγάλο λαμόγιο με αρπαχτές κλπ χωρίς να θέλω να τον κρίνω η απορία μου είναι ότι μετά τις 19/12/22 όλα αυτά ξαναβγαίνουν με ευθύνη μηχανικού και η πολεοδομία για να του εγκρίνει θα πρέπει να κάνει αυτοψία ή τρέχα γύρευε;

 

Edited by Pavlos33
Link to comment
Share on other sites

@ΧΑΡΗΣ1966 στην παράγραφο 5 ζητάει συμβόλαιο ιδιοκτησίας και αποδεικτικά πληρωμής υποχρεώσεων Π.Ε. όπως είναι η εισφορά σε χρήμα που πληρώνουν οι ιδιοκτήτες όταν μπαίνει μια περιοχή στο σχέδιο.

Τον μηχανικό δεν τον κρίνουμε εμείς, αλλά το ΤΕΕ αν γίνει καταγγελία ως προς αυτόν.

Αν όμως προσκομίσουν τα ανωτέρω, τότε όλα καλά... Η πολεοδομία (αφού υπάρχει καταγγελία) οφείλει να ελέγξει τα νέα στοιχεία, που ζητάει και να επαναφέρει την άδεια με άρση διακοπής των εργασιών.

Link to comment
Share on other sites

Ευχαριστώ όλους, μακάρι αν αποφασίσω να κτίσω το σπίτι μου να βρώ έναν άνθρωπο που να είναι σωστός και εγώ να θέλω να  κάνω λαμογιά αυτός να μου λέει δεν πρέπει..... 

 

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.