Μετάβαση στο περιεχόμενο

Ποιά η γνώμη σας για το site


thakris

Recommended Posts

Συνάδελφε καλοδεχούμενες οι γνώμες μας, αλλά μήπως αυτό είναι διαφήμιση πράγμα που απαγορεύεται από τους Κανόνες Συμμετοχής του Φόρουμ?

Link to comment
Share on other sites

Ας μην είμαστε υπερβολικοί ρε παιδιά. Την γνώμη μας ζήτησε. Δεν βγήκε ντελάλης να φωνάζει "εδώ οι καλές μελέτες". Το να ζητάμε την γνώμη των συναδέλφων είναι και χρήσιμο και επωφελές για όλους μας.

Στο θέμα μας:

1. Η εικόνα της εισαγωγής δεν μου αρέσει. Θα προτιμούσα κάτι πιο καθαρό όπως ένα απόσπασμα καλού μηχανολογικού σχεδίου ή μια πιο εντυπωσιακή και καλο-τραβηγμένη φωτογραφία. Η δικιά σου είναι μια λίγο "κουνημένη" φωτογραφία από ένα υπόγειο.

2. Στο βιογραφικό θα έβγαζα το "Κάτοχος πιστοποιητικού γνώσης Η/Υ για: επεξεργασία κειμένου (Word), υπολογιστικά φύλλα (Excel), υπηρεσίες διαδικτύου (Internet Explorer, Outlook Express) -ACTA CCU, 2008.". Είναι αδιάφορο για έναν ενδεχόμενο πελάτη να τον ενημερώνεις πως ξέρεις να γραφεις στο MS Word!

3. Στο Υπηρεσίες πρέπει να διατηρείς το πρόσωπο στο οποίο μιλάς. Από το παθητικό "Εκπονούνται" πας στο ενεργητικό "αναλαμβάνουμε"!

 

Σε γενικές γραμμές είναι συμπαθητικό και λιτό. Φρόντισε να εμπλουτίσεις με καλές φωτογραφίες έργων σου!

 

Διαφήμιση κάνει μέσω του forum το οποίο όμως δεν αναφέρεις στους συνδέσμους!

Σωστό!

Link to comment
Share on other sites

Είναι ξεκάθαρη διαφήμιση παροχής υπηρεσιών όπως το βλέπω.

Αν κάποιος έφτιαχνε έναν ιστότοπο στον οποίο έκανε μικροαλλαγές κάθε τόσο και μας "ζητούσε τη γνώμη του" δε θα ήταν μια συνεχής διαφήμιση εφόσον στον ιστότοπο αυτό παρουσίαζε τις παρεχόμενες υπηρεσίες;

 

Και κάτι ακόμη Θεμιστοκλή.

Αν είσαι πτυχιούχος Μηχανολόγος των ΤΕΙ και όχι διπλωματούχος θα πρέπει στον τίτλο να αναφέρεις "Μηχανολόγος Μηχανικός ΤΕ" και καθότι έχεις κάνει και μεταπτυχιακό να το αναφέρεις κι αυτό πχ "Μηχανολόγος Μηχανικός ΤΕ με μεταπτυχιακό".

Το μεταπτυχιακό που δίνει το ΕΑΠ δεν γνωρίζω αν χαρακτηρίζεται MSc ή απλώς μεταπτυχιακό ή διαφορετικά Master (σκέτο) βλ. ΕΔΩ.

Link to comment
Share on other sites

Guest
Αυτό το θέμα πλέον έχει κλείσει για περαιτέρω απαντήσεις.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.