CAPRICE_ Δημοσιεύτηκε July 7, 2025 at 11:51 πμ Δημοσιεύτηκε July 7, 2025 at 11:51 πμ Παιδιά καλησπέρα, έκανα αίτηση για βεβαίωση όρων δόμησης σε εκτός σχεδίου αγροτεμάχιο, και η τοπική πολεοδομία μου την απέρριψε ισχυριζόμενη ότι θα πρέπει μαζί με την αίτηση βεβαίωσης όρων δόμησης, να καταθέσω, έγκριση αρχαιολογίας, βεβαίωση χρήσεων γης, την οριοθέτηση γειτονικού ρέματος κλπ. Τις κάθε είδους εγκρίσεις κατά την έκδοση της οικοδομικής άδειας δεν τις ανεβάζουμε στο σύστημα? Ή μου διαφεύγει κάτι?? Ευχαριστώ
Panagiotis Andrianopoulos Δημοσιεύτηκε July 7, 2025 at 12:36 μμ Δημοσιεύτηκε July 7, 2025 at 12:36 μμ Σχετικα με την διάρκεια των βεβαιώσεων όρων δόμησης, έχω βεβαίωση όρων δόμησης η οποία έχει εκδωθεί από συνάδελφο χωρίς ημερομηνία λήξης μέσω του ε αδειες,μάλιστα η αναζήτηση της στο σύστημα του υπεν μου βγάζει ότι ισχύει μέχρι το 2099(ελλάδα 2.0).Επίσης πάλι έχω εκδώσει βεβαίωση όρων δόμησης χωρίς ημερομηνία ληξής όπου στο ε άδειες μου αναφέρει ότι ισχύει μέχρι το 2099.Άλλες βεβαιώσεις που εχω βγάλει για να αναθεωρήσω οικοδομικές άδειες με προέγκριση είναι 6 μήνες διάρκειας.Τι ισχύει?Δύναται μία βεβαιώση να ισχύει εις το διηνεκές? Ευχαριστώ
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα