Μετάβαση στο περιεχόμενο

Μπάζωμα μέρους υπογείου το οποίο δεν φαίνεται στην Ο.Α & Έκδοση βεβαίωσης (Π.Π.ΗΤΚ)


Recommended Posts

Σχετικά απλό το ερώτημα γιατί είτε σε όλα τα περίεργα πέφτω ή όλα περίεργα είναι :  μπαίνετε να μετρήσετε υπόγεια αποθήκη 15 τμ και τη βρίσκετε 10 τμ  καθώς τα 5 τμ της είναι μπαζωμένα απο δάπεδο μέχρι οροφή (μασιφ, χτισμενα κανονικά με τσιμεντολιθους) . Αν δεν υπήρχε το μπάζωμα (έχει περίγραμμα καθώς ακουμπα σε εξωτερικό τοίχο) , ο χώρος θα ήταν 15 τμ αλλά τώρα μετράς μικρότερο εμβαδό ... υφίσταται αυθαιρεσία ? δίδεται βεβαίωση και αν ναι, για ποιά τμ ? 

Edited by Pavlos33
έγινε αλλαγή τίτλου για καλύτερη κατανόηση του θέματος-Pavlos 33
Link to comment
Share on other sites

εκεί μπορεί να υπάρχει η γυναίκα αν είσαι στην Αρτα, του Πρωτομάστορα. 2 σαν κάτι να υπάρχει κρυφόσε αυτούς τους πλίνθους πιο πίσω 

Link to comment
Share on other sites

και το ερώτημα είναι δύσκολο, τι να υπάρχει άραγε πίσω από τον τοίχο με τους πλίνθους? Υπάρχουν διπλανές ιδιοκτησίες? Μπορεί κάποιος να έχει επεκτείνει εκεί την δικιά του? Μπορεί να υπάρχει ένα μπάνιο από πίσω που το έχτισε για να μην το δεις? Οχι βεβαίωση εγώ δεν θα του έδινα. 

Link to comment
Share on other sites

τι δειχνει η αδεια;

τι γραφει η συσταση; Σε ποιον ανηκει το "πισω απο τους τσιμεντολιθους;

Να το  βλεπαμε σαν ΔΔ;;;;;;

 

 

 

Link to comment
Share on other sites

Έχετε δίκιο, το ερώτημα δεν ήταν σαφές ... μιλάμε για μονοκατοικία εκτός σχεδίου. Το μπάζωμα είναι μπάζωμα, βεβαιωμένο και μετρημένο καθώς είναι ''διακριτός'' όγκος και ακουμπά σε εξωτερικό τοίχο της οικοδομής....το γιατί έγινε ίσως ερμηνεύεται (θέλει φαντασία και είναι μεγάλη ιστορία χωρίς να είμαι σίγουρος γιατί δεν έχω τις γνώσεις)  αλλά για κάποιο λόγο στα χαρτιά (εμβαδό, περίγραμμα)  έχει περιληφθεί ως λειτουργικό τμήμα της αποθήκης. Σήμερα είναι το θέμα τι γίνεται ? Θεωρούμε το εμβαδο  του μπαζώματος ως τμήμα του εμβαδού της αποθήκης ?   ή το αφαιρούμε ? πρέπει κάτι να τακτοποιηθεί ?   

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.