Μετάβαση στο περιεχόμενο

Μπιστολιές


Evan

Recommended Posts

εδώ σε μένα είχε ερθει ο άλλος για προσθήκη και μου λεει με τα λεφτά της μελέτης βάλε και την επίβλεψη και τα βρίσκουμε...

 

τι λε ρε μάστορα? και που ξέρω γω αν θα πας εσύ για ρευμα που το έχεις από το παλιό...

αμα είναι να σε κλέψουν τα βρίσκουν όλα...μπαμ έκανε

Link to comment
Share on other sites

  • Απαντήσεις 71
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Πέρα από Ελλαδιστάν, σήμερα με αυτά που διαβάζω επειδή έχει μαζευτεί πολυ ******* και λαμόγιο, προτείνω να τους κάνουμε μελέτες δωρεάν. Τελείως δωρεάν για αυτήν την ειδική κατηγορία ατόμων με ειδικές ανάγκες. Και βέβαια τα κτίρια που αρμόζουν για αυτούς να είναι δωρεάν τελείως και στην κατασκυεή. Ναι μιλάω για κτίρια ειδικά για αυτούς, δηλαδή τα χοιροστάσια.

 

Στην περίπτωση που κάποιος αναρωτηθεί για την υφή της γλώσσας μου θα του απαντήσω με το εξής απλό:

 

Με τους βάρβαρους βάρβαρα και με τους πολιτισμένους πολιτισμένα.

Link to comment
Share on other sites

χαχαχαχαχαχα

 

μπιστολίδια ακούω και δεν βλέπω τον Ζάβι !!!

:P:p

 

εγώ δεν θα πω..........θα με κλαίνε οι ρέγγες........:|

Link to comment
Share on other sites

Πιστεύω όλοι έχουμε από μία ιστορία τέτοια να πούμε....

Η δική μου ιστορία κοστίζει 15.000 ευρόπουλα και μια τεράστια υποχρέωση στον μηχανολόγο για τα Η/Μ της πισίνας...

Ήθελα και να'ξερα... αυτά γιατί δεν τα κάνουνε και στους γιατρούς και τους δικηγόρους???

Και το καλύτερο? Δεν θα ακούσεις κανέναν να λέει ότι του πήραν πολλά για μια δίκη ή για μια εξέταση.... Εμείς γιατί πάντα τελευταίοι και καταιδρωμένοι??????

Link to comment
Share on other sites

Εμείς γιατί πάντα τελευταίοι και καταιδρωμένοι??????

 

 

γιατί είμαστε και μεις κάτι κωλόπαιδα...

γιατί πάει "συνάδελφος" στην οικοδομή μου και αρχίζει τον ιδιοκτήτη...αυτό δε θέλει καν θεμελίωση (πραγματικό γεγονός)...και ο ιδιοκτήτης ο ηλίθιος τον πιστεύει...και όταν ζήτησα το όνομα του μηχανικού για να τον καταγγείλω για τη μ@λ@κία που τον δέρνει (γιατί ισχυρίστηκε ότι έκανε την δίπλα οικοδομή με μπαζωμα!!!!!!!!!!!!!! - λέει), μου λέει πως αφού μπορεί να το κάνει χωρίς θεμελίωση είναι καλύτερος....

αποτέλεσμα...δήλωσα παραίτηση από την επίβλεψη και τώρα με παρακαλάει και του έδωσα ένα πιρούνι να τσιμπήσει ένα @ρ...δι

Link to comment
Share on other sites

Πριν δύο εβδομάδες είχα και εγώ την "τυχερή μου άδεια". Είχε υπογράψει ο ιδιοκτήτης σε σεντόνι αίτηση και ανάθεση, και την μέρα κατάθεσης του φακέλου είχαμε κανονίσει και το ραντεβού στην ΕΤΕ για κατάθεση αμοιβής αρχιτεκτονικών-παθητικής.

Απλά με έστησε έξω από την τράπεζα...

Βέβαια με την ανάθεση κάτι θα μπορούσα να κυνηγήσω από τα 8.000 της αρχικής αμοιβής...

Link to comment
Share on other sites

Εγώ έφαγα το χαστούκι νωρίς. Μόλις είχα ξεκινήσει, φρέσκια φρέσκια... 20.000 ευρώ σημερινά λεφτά και η μελέτη στο γραφείο του "εξαιρετικού συναδέλφου" και σε 5 αντίτυπα έτσι; Αμέσως μετά μια κλασική ιστορία με έναν δήμο από τον οποίο περιμένω χρόνια τώρα λεφτά, (έχω ξεχάσει και πόσα ήταν) που φυσικά θα λυθεί εντός των ημερών.... Ε! από τότε ΜΟΝΟ με προκαταβολή ακόμα και από την μάνα μου για να μην πω κυρίως από την μάνα μου. Και ναι έχω χάσει πελάτες που τους κακοφάνηκε, που άρχισαν τα ξεκίνα και θα τα βρούμε και άλλα τέτοια συμπαθητικά αλλά όπως προανέφερε και ο howard_roark, μόνο πρόβλημα θα έβγαζαν αυτοί στην πορεία.

Link to comment
Share on other sites

"....ΜΟΝΟ με προκαταβολή ακόμα και από την μάνα μου για να μην πω κυρίως από την μάνα μου...." Αλλος ένας (μια για την ακρίβεια) συγγενόπληκτος... η χειρότερη περίπτωση.

 

Για να αναφερθώ και λίγο στο ποιοτικό του πράγματος πάντως, ότι μπιστολιά έχει πέσει, έχει πέσει από ανθρώπους που δεν ξέρουν τι - και πόσα - έχουν. Οι μικρό-μεσό αστοί, πάντα υπήρξαν μια χαρά στις υποχρεώσεις τους.

 

Πάντως με τα νούμερα που βλέπω, αναθάρρησα λίγο. Ούτε πταίσμα τα δικά μου.

Link to comment
Share on other sites

ακόμη καλύτερο η διαβεβαίωση/προσβολή (δήθεν), όταν τα λες από πριν.

 

Θυμήθηκα τώρα που πήγα πριν λίγο καιρό για μια προσθήκη καθ'ύψος. Είμαι με τον μικρό και μετράμε και λέω στον εργοδότη : "προκαταβολή δεν θα σας πάρω επειδή είστε γνωστός, πιστεύω πώς δεν θα μου κάνετε τα γνωστά, γιατί είναι και της μόδας τα φέσια" στο γελαστό. Ο τύπος το παίζει προσβεβλημένος, "τι ναι αυτά που λες, τη δουλειά σου θα την πληρωθείς και τίποτα να μην γίνει θα πληρωθείς τον κόπο σου, για ποιούς μας πέρασες" κλπ. τόσο που αισθάνθηκα και ασχημα.

 

αφου εχω ετοιμα σχεδια για καταθεση, ο τυπος παιρνει προσφορες για κατασκευή, αποφασιζει οτι δεν γουσταρει, και εξαφανιζεται. Μετα απο κανα 6μηνο που τον βρισκω του λεω "είχαμε πει κατι" και μου λεει "ναι ναι απο δευτερα". Ε ακόμη περιμένω. Και μου το έπαιζε και προσβεβλημένος ο μάγκας.

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.