Μετάβαση στο περιεχόμενο

αυθαίρετο σε Κ.Χ


Recommended Posts

δεν ειδα οτι η επεκταση ειναι σε βαρος  κοινοχρηστων...

[μεα κουλπα]

υγ

υπαρχει προβλημα οπως προανεφεραν και οι συναδελφοι, απαιτειται  επαναληψη του συμβολαιου και υπαγωγη στον 4495..

[δες τα ΠΜ]

 

 

Edited by dimitris GM
Link to comment
Share on other sites

16 ώρες πριν, Pynchon said:

Εντόπισα μία αυθαιρεσία σε ένα διαμέρισμα που προσπαθώ να πουλήσω. Η αυθαιρεσία είναι επέκταση κατά 50εκ προς τον κοινόχρηστο χώρο και υπάρχει εκ κατασκευής της πολυκατοικίας (1998). Πίστεψα πως ως εκ τούτου υπάγεται στο αρ. 98 (παρ. 5) του 4495/2017. Το ζήτημα που τέθηκε είναι πως αγόρασα το διαμέρισμα μου το 2011, και για να τακτοποιηθεί η αυθαιρεσία πρέπει να γίνει με τον νόμο της εποχής.

Δεν είναι τόσο απλό το θέμα σας! Ούτε μπορεί να λυθεί, εύκολα, γρήγορα και οικονομικά! Κάποιοι σας κορόιδεψαν και σας πούλησαν ένα διαμέρισμα με αυθαιρεσίες!!! Μπορείτε να στραφείτε νομικά εναντίον τους και να ζητήσετε (πετύχετε) αντιστροφή της πώλησης και αποζημίωση!!!

Η' μπορείτε να "κάνετε την πάπια" και ν' αναλάβετε εσείς τα όποια έξοδα κ.λπ. και να το αντιμετωπίστε. Ο τρόπος είναι ένας και μοναδικός! Τα βασικά του δε στάδια είναι: Καταρχήν απαιτείται ακύρωση του συμβολαίου σας... Στη συνέχεια άνοιγμα της δήλωσης 4014 από τον διαχειριστή μηχανικό της, μεταφορά αυτής στον 4495, προσαρμογή στις όποιες απαιτήσεις του νέου νόμου, εξόφληση των όποιων προστίμων, αμοιβών, ανταποδοτικών τελών, περαίωση της διαδικασίας υπαγωγής στον 4495, έκδοση Ηλεκτρονικής Ταυτότητας Ακινήτου, δημιουργία του νέου σας συμβολαίου και μετεγγραφή αυτού και t;ote γίνεστε έτοιμος να πουλήσετε στον οποιονδήποτε επιθυμείτε...

Καλή τύχη!

Link to comment
Share on other sites

On 29/4/2024 at 10:46 ΜΜ, Pynchon said:

επέκταση κατά 50εκ προς τον κοινόχρηστο χώρο και υπάρχει εκ κατασκευής της πολυκατοικίας (1998).
Πίστεψα πως ως εκ τούτου υπάγεται στο αρ. 98 (παρ. 5) του 4495/2017.

Αντί να ασχολείσαι με άρθρα τεχνικής νομοθεσίας και αποτυπώσεις, και να οδηγείσαι σε βιαστικά —ενδεχομένως λανθασμένα— συμπεράσματα, προτείνω να επιλέξεις τον κατάλληλο επαγγελματία, δηλαδή έναν μηχανικό, που θα του αναθέσεις τον έλεγχο του διαμερίσματός σου.
Στη συνέχεια θα απευθυνθείς σε συμβολαιογράφο γιατί μόνο αυτός έχει την αρμοδιότητα και την κατάρτιση να κρίνει κατά πόσο χρειάζεται να τροποποιηθεί ο τίτλος ιδιοκτησίας, αναλόγως των διαπιστώσεων του μηχανικού.

Edited by Jupiter
  • Upvote 2
Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.