LefterisIoan Δημοσιεύτηκε May 28, 2025 at 03:04 μμ Δημοσιεύτηκε May 28, 2025 at 03:04 μμ (edited) (Έγινε μεταφορά στην ενότητα για ιδιώτες. Didonis) Γεια σας . Σε διαμέρισμα 2 ορόφου βρίσκεται η κολώνα της ΔΕΗ σε απόσταση περίπου ένα μέτρο από την άκρη του μπαλκονιού μου . Σήμερα τοποθέτησαν ένα καινούργιο καλώδιο ( οπτική ίνα από ότι με ενημέρωσε ένας γνωστός μου ) το οποίο είναι χαμηλότερα από τα υπόλοιπα σε απόσταση από το κάγκελο του μπαλκονιού περίπου 1,5 μέτρο με αποτέλεσμα να μη μπορούμε ούτε να τινάξουμε τις κουβέρτες μας . Υπάρχει κάποια λύση ; Μπορω να κάνω κάποια ενέργεια ώστε να φύγει εντελώς η κολώνα από δω; Τι μου προτείνετε; Το καινούργιο καλώδιο φαίνεται στις φωτογραφίες με το κόκκινο βελάκι .Σας ευχαριστώ πολύ . Edited May 29, 2025 at 06:43 πμ by Didonis
tetris Δημοσιεύτηκε May 29, 2025 at 05:15 πμ Δημοσιεύτηκε May 29, 2025 at 05:15 πμ εναέρια οπτική ίνα, πρώτη φορά βλέπω... όσο για το τίναγμα των κουβερτών, δεν υπάρχει κάποια νομοθεσία που να το προστατεύει... 1
Didonis Δημοσιεύτηκε May 29, 2025 at 06:36 πμ Δημοσιεύτηκε May 29, 2025 at 06:36 πμ On 29/5/2025 at 8:15 ΠΜ, tetris said: εναέρια οπτική ίνα, πρώτη φορά βλέπω... χάνεις.... εγώ την έχω δίπλα μου στο 2 όροφο στο γραφείο..... Τέσπα... η ΔΕΗ κάνει εκμετάλευση της δυνατότητας που έχει με το ρεύμα και παίζει μπάλα με τον διαιτητή δικό της .... Το καλό με την οπτική ίνα όταν περνά δίπλα σου είναι ότι δεν έχει ρεύμα και δεν παράγει μαγνητικά πεδία.... άσε που ενδεχόμενα μερικούς να τους βολέψει όχι μόνο να τινάζουν τις κουβέρτες τους αλλά να τις κρεμάνε και εκεί για να στεγνώσουν .....
GeorgeVasil Δημοσιεύτηκε May 29, 2025 at 07:09 πμ Δημοσιεύτηκε May 29, 2025 at 07:09 πμ On 5/29/2025 at 8:15 AM, tetris said: εναέρια οπτική ίνα, πρώτη φορά βλέπω... όσο για το τίναγμα των κουβερτών, δεν υπάρχει κάποια νομοθεσία που να το προστατεύει... και ομως...οπου μπορουν σκαβουν ...οπου εχουν εναεριο την περνάνε εκει με αυτο ακριβως τον τροπο.
Pavlos33 Δημοσιεύτηκε May 29, 2025 at 08:03 πμ Δημοσιεύτηκε May 29, 2025 at 08:03 πμ (edited) On 28/5/2025 at 6:04 ΜΜ, LefterisIoan said: .....με αποτέλεσμα να μη μπορούμε ούτε να τινάξουμε τις κουβέρτες μας . Υπάρχει κάποια λύση ;.... On 29/5/2025 at 8:15 ΠΜ, tetris said: ...όσο για το τίναγμα των κουβερτών, δεν υπάρχει κάποια νομοθεσία που να το προστατεύει... Ενίοτε ο κανονισμός της οικοδομής το απαγορεύει, αλλά και χωρίς να υπάρχει κανονισμός, το τίναγμα εκτός χώρου εξώστη θα πρέπει να αποφεύγεται σεβόμενοι τους ενοίκους των υποκείμενων ορόφων για μια ειρηνική συμβίωση όλων στο κτίριο. Edited May 29, 2025 at 08:04 πμ by Pavlos33
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα