kfil Δημοσιεύτηκε November 2, 2025 at 02:00 μμ Δημοσιεύτηκε November 2, 2025 at 02:00 μμ Μπορούν οι διαχειριστές να μας εξηγήσουν γιατί επιτρέπουν φουλ διαφήμιση της εταιρείας Βαδαλουκα και μάλιστα εκτός του ειδικού χώρου που υπάρχει για αυτόν τον σκοπό; Θυμίζω ότι το ίδιο έγινε πριν καιρό με τον Ροδοπουλο. Περιμένω απάντηση διαφορετικά μπορώ να σκεφτώ οτι θέλω από εκεί και πέρα...
Gousgounis Δημοσιεύτηκε November 4, 2025 at 12:50 μμ Δημοσιεύτηκε November 4, 2025 at 12:50 μμ Συνάδερφε μόλις έγινε αναφορά, το θέμα μεταφέρθηκε. Ο Συντονισμός γίνεται εθελοντικά στον ελεύθερό μας χρόνο (που δυστυχώς είναι περιορισμένος), οπότε βασιζόμαστε στους χρήστες να αναφέρουν ότι στραβό δουν και συμμετέχουν χωρίς υπονοούμενα. Ούτε όλοι οι συντονιστές είναι πολιτικοί μηχανικοί, ούτε χρησιμοποιούμε όλοι τα ίδια στατικά προγράμματα. Σίγουρα κανένα από αυτά που χρησιμοποιούμε δεν είναι χορηγία μέσω φόρουμ. Προσωπικά εγώ που έχω αναλάβει τον συντονισμό της ενότητας λογισμικού, δε χρησιμοποιώ καν STRAD. Επίσης δεν έχω καταλάβει γιατί πρέπει να απολογούμαστε, όταν ένας ιδιότης αναλαμβάνει να μοιράσει δωρεάν Βιβλία! Η προσφορά γνώσης είναι πάντα καλοδεχούμενη. Η πλάκα είναι πως η όλη συνομοσιολογία για διαφήμιση γίνεται σε ενότητα που επιτρέπεται η διαφήμιση ανεξαρτήτως απόχρωσης (γκριζα, μαύρη, άσπρη). Ναι είμαστε στο Showroom! 1 1
kfil Δημοσιεύτηκε November 4, 2025 at 02:09 μμ Δημοσιεύτηκε November 4, 2025 at 02:09 μμ Για κοίταξε λιγάκι και στις άλλες ενότητες.
Pavlos33 Δημοσιεύτηκε November 4, 2025 at 04:24 μμ Δημοσιεύτηκε November 4, 2025 at 04:24 μμ Να προσθέσω στα πολύ σωστά που ειπώθηκαν από @avgoust και @Gousgounis για όσους δεν το γνωρίζουν, υπάρχει και ειδική ενότητα για αγγελίες. Οι αγγελίες δεν επιτρέπονται στα θέματα συζήτησης, ενώ επιτρέπονται στην ενότητα "αγγελίες". Για το showroom αναλύθηκε παραπάνω το τι ισχύει.
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα