jonnybkar Δημοσιεύτηκε July 17, 2025 at 06:42 μμ Δημοσιεύτηκε July 17, 2025 at 06:42 μμ Καλησπέρα συνάδελφοι, έχω ένα οικόπεδο εκτός σχεδίου στο Παράλιο Άστρος. Σε αυτό το οικόπεδο είχαμε βγάλει μια άδεια ανέγερσης για συγκρότημα διώροφων κατοικιών. Η άδεια εκδόθηκε στις 22/2/07 και ξεκίνησε η κατασκευή. Από τις 5 κατοικίες έχουν ανεγερθεί οι δύο ενώ οι υπόλοιπες 3 είναι στα μπετά του ισογείου. Αυτή την στιγμή θέλω να ξεκινήσω πάλι τις εργασίες ώστε να τα πουλήσω και δεν ξέρω αν χρειάζομαι νέα άδεια ή μπορώ με κάποιο τρόπο (ίσως άδεια αποπεράτωσης;;) να συνεχίσω την κατασκευή. Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει;;
Gousgounis Δημοσιεύτηκε July 22, 2025 at 06:27 πμ Δημοσιεύτηκε July 22, 2025 at 06:27 πμ Οι αυτοδίκαιες παρατάσεις είχαν ξεκινήσει με την παρ 5α αρθ29 Ν.4067/12 και αφορούσε άδειες που δεν είχαν λήξει 1/3/2011. Για 9 ημέρες είσαι άτυχος. Συζήτησε με την ΥΔΟΜ μήπως προσκομίζοντας αποδεικτικά στοιχεία κατασκευής του ΦΟ εντός ισχύος της άδειας, σου την αναθεωρήσει επ' αόριστο. Διαφορετικά θα χρειαστεί άδεια αποπεράτωσης.
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Συνδεθείτε τώρα