Μετάβαση στο περιεχόμενο

Παραμελημένο χωράφι


Recommended Posts

ΠΑΛΑΒΑ πράγματα.

Έχω και εγώ έναν τίτλο σε πάπυρο με σύμβολά που μπορεί να τα διαβάσει μόνο η Μακρυπούλια στο κλειδί του παραδείσου (περσινή σειρά στον ΑΝΤ1 για όσους δεν γνωρίζουν), από τον προπάππο μου τον Παλαιολόγο. ΠΑΩ ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΩ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΑΝΟΙΚΟΥΝ. Είχα και κάτι στρέμματα στην Τουρκία.

 

Έχω κ εγώ ένα οικόσημο που αποδεικνύει ότι είμαι απόγονος των Ανδηγαυών κ μου ανήκουν εδαφικές εκτάσεις σε Νότια Ιταλία κ Μάλτα,ΠΙΑΝΕΤΑΙ Η ΝΑ ΤΟ ΚΑΨΩ?:lol:

 

Ή μήπως να μπω στο ιταλικό Michanikos.gr να ρωτήσω αν περνάει?:lol:

Link to comment
Share on other sites

  • Απαντήσεις 33
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Όσο αφορά το θέμα με τα Τουρκοβούνια - Γυπαραίικα:

Πριν λίγα χρόνια έτυχε και έβγαλα μια άδεια εκεί και έχω εμπειρία από πρώτο χέρι...

Πρόκειται για μια περιοχή που ξαφνικά μετά το '40 άρχισε να γεμίζει με αυθαίρετα ώσπου το '57 νομίζω, εντάχθηκε η όλη περιοχή στο σχέδιο. Πρόκειται για μια περιοχή που λόγο μορφολογίας (κλίσεις εδάφους άνω του 35%) δεν δικαιολογείται να έχει οικιστική χρήση και να ενσωματώνεται στον υπόλοιπο αστικό ιστό.

Απλώς κάποιος Γύπαρης γύρω στο '30 δημιούργησε κάποιους τίτλους, αποδεκάτησε όλα τα πεύκα (κάποτε ήταν σκέτο δάσος) και κόβοντας 300άρια γήπεδα ξεκίνησε να πουλάει...

Το θέμα είναι τι διαδικασίες προηγήθηκαν και εντάχθηκε στο σχέδιο μία περιοχή 100% δασική και με προβληματικούς τίτλους;;

Link to comment
Share on other sites

Απλώς κάποιος Γύπαρης γύρω στο '30 δημιούργησε κάποιους τίτλους, ...

 

Δεν δημιούργησε τίποτα.Του έγινε ''νόμιμο'' παραχωρητήριο από τον Ελ.Βενιζέλο,όπως κ σε πολλά άλλα ξαδελφάκια τους από την Κρήτη.Σαν τα κληροτεμάχια του 50.....Ακόμα η εν λόγω περιοχή ονομάζεται συνοικία Ελ.Βενιζέλου-Πολύγωνο.

 

Κ το συμπέρασμα είναι απ' όλη αυτή την ιστορία:αν έχεις κάποιο φιλαράκι-συγγενή Υπουργό,φρόντισε να λαμογέψεις μέσα στη θητεία του.Αλλιώς,αν είσαι ηθικός,θα είσαι κορόιδο.......

 

ΕΧΩ ΑΔΙΚΟ???

 

 

Λάσπηηηηηηηηη..............:lol:

Πίσσα κ πούπουλα κ μετά στην κρεμάλα,ή ακόμα καλύτερα στο μπαλαούρο παρέα με τους υπόλοιπους cylons.:lol:

Link to comment
Share on other sites

@Zavi

Μετά το μήνυμα #2 σ' αυτό το thread, είχα αποφασίσει να μην συνεχίσω τη συμμετοχή θεωρώντας ότι δεν έπρεπε να συμβάλλω περισσότερο στο αρχικό post.

Μετά την τροπή που πήρε η κουβέντα, και, κυρίως, μετά την παράθεση, ... με όλους τους τρόπους, της ιστορίας του οικισμού, ομολογώ ότι δεν άντεξα και σε συγχαίρω, για άλλη μια φορά, για το ουσιαστικό υλικό που προσφέρεις, με τον πάντοτε μοναδικό και ... χειμαρώδη τρόπο που μόνον εσύ διατυπώνεις.

Να' σαι πάντα καλά !!!

 

@Brasco

Το θέμα της ένταξης στο σχέδιο πόλης (μικρών ή μεγάλων) περιοχών που δημιουργήθηκαν με αυθαίρετα δεν είναι πρωτόγνωρο και δεν παρατηρείται μόνο στην Αττική. Με εξαίρεση τις περιοχές β' κατοικίας οι οποίες αντιμετωπίστηκαν με ιδαίτερο πρόγραμμα, όλες οι άλλες περιοχές αυθαιρέτων, μετά τη δεκαετία του '20, εντάχθηκαν στο σχέδιο με επίσπευση του οικείου δήμου που αντιμετώπιζε το δικό του οικιστικό πρόβλημα.

Link to comment
Share on other sites

Δεν έχω καμιά εμπειρία από νομιμοποιήσεις κλπ.

Αλλά μέχρι πέρσι είχα καθαρίστρια στο γραφείο που ήταν ελληνίδα από Τασκένδη (Ρωσία), Πόντια που ήρθε με το μαζικό κύμα μετανάστευσης.

Αυτή μου είπε λίγο πολύ ότι ο δήμαρχος της Ευκαρπίας (ή κάποιου όμορου δήμου) τους είπε να χτίζουν εκεί που είναι και να μην ανησυχούν για την αστυνομία, όπως και έγινε.

Βέβαια δεν τον βγάλαν γιατί είναι μπλε και η Ν.Δ. τους έκοψε τα ρωσοδάνεια (είμαι σίγουρος ότι υπάρχουν και ποιο κομψές λέξεις, το ξέρω).

 

Αυτά γίναν τώρα τελευταία δηλ το παλαιότερο που σκέφτομαι είναι δεκαετία 90. Μπορεί να πιάσαμε και 2000. Δηλ. ένας ολόκληρος συνοικισμός δημιουργήθηκε παράνομα, με την ανοχή του επίσημου κράτους για ψηφοθηρικούς λόγους.

 

Παρακαλώ αν είναι ιστορίες για αρκούδες, διορθώστε με.

Link to comment
Share on other sites

''Πώς πάνε τα παιδία σου κόρακα?''

 

''Όσο πάνε και μαυρίζουν........''

 

Για να μην στρουθοκαμηλίζουμε,η ιστορία του παππού του amf69 είναι καθημερινότητα.Σε παλιότερο ποστ μου στο θρεντ ''αγορά gps χειρός'',ο συνάδελφος geokasto υποστήριξε την περίπτωση της διεκδίκησης εδαφικής έκτασης που ανήκει στο Δημόσιο.Εγώ δεν θα το κάνω εδώ.

 

Υπάρχει όμως κ η εξής λογική-την οποία ΔΕΝ ενστερνίζομαι βέβαια:αν δεν το πάρει το χωραφάκι ο amf69,θα το πάρει ο κολλητός του αυριανού-μεθαυριανού υπουργού ΠΕΧΩΔΕ ή όποιος άλλος έχει σχέσεις μπίζνας-σεξ-κόκας-πάρτυ με βιζιτούδες στην Ψαρρού-με τον εκάστωτε υπουργό,θα το βάλει στο σχέδιο,θα το πετσοκόψει στην κατάτμηση κ θα κάνει παρέα με τον Αμπράμοβιτς στα Μάουι.Οπότε γιατί να μην καταλήξει σε αυτόν που όντως το πρόσεχε?

 

ΜΗΝ ΓΕΛΙΕΣΤΕ:ΤΟ ΔΑΣΟΛΟΓΙΟ ΕΧΕΙ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΕΙ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΟΟΟΟΝΙΑ Κ ΕΧΕΙ ''ΤΕΛΕΣΙΔΙΚΗΣΕΙ''.Απλά δεν τολμάει κανείς να το υπογράψει.....Είναι χαρτογραφημένη ΟΛΗ η Ελλάδα όσον αφορά δασικές εκτάσεις,όπως επίσης κτηματογραφημένη όσον αφορά δημόσιες εκτάσεις.

 

Η ιστορία με τη Βαρυμπόμπη ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΑ ΓΙΑ ΠΕΡΑ ΑΛΗΘΙΝΗ........όσο κ να χτυπιέστε achille κ thomas!:lol:

 

Οπότε,amf69,βρες κάνα φίλο-συγγενή στο Δήμο-Νομαρχία σου κ κανόνισε το...:lol:

 

Αει σιχτίρ επιτέλους με τις δημόσιες-δασικές εκτάσεις κ τις χρησικτησίες,πάρτε τα όλα να τελειώνουμε να φύγουμε από αυτή την Αφρική...........Κάψτε κ ό,τι απέμεινε,έτσι κ αλλιώς το τέλος είναι ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ κοντά πλέον (23/12/2012).Να δούμε τί θα έχετε στις 24/12/2012-ΑΝ ΕΠΙΖΗΣΕΤΕ.........:lol: Εγώ,θα επιζήσω γιατί έχω ξάδελφο στη NASA!:lol:

 

@ΜΑΚΑΡ

Πρόκειται για μια περιοχή που λόγο μορφολογίας (κλίσεις εδάφους άνω του 35%).......

Κατάλαβες τώρα γιατί δεν μπορώ να περπατήσω μέχρι το μετρό?χιχιχιχιχιιχιχιχιχιχι!!!!!!

Link to comment
Share on other sites

αυτό το μέρος το καλλεργούσε ο παππούς μου από το 1900.απλός όταν πέθανε το παρατήσανε και γέμισε πουρνάρια.απλός ρώτησα αν γίνετε να το αξιοποιήσω η είναι χαμένο και θα έχω προβλήματαπου μπορώ να βρω αν έχει βγάλει τίτλους κάποιος άλλος.βρίσκομαι εχωτερικο και δεν μπορω να κυταχω απο εδω.δεν είναι παραθαλάσσιο και είναι χερικό σε βουνό.sorry για τα "ορτογραφικα" αλλα metafreazo από greekeglish

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.