Μετάβαση στο περιεχόμενο

Άδεια κρεοπωλείου


Recommended Posts

Μήπως γνωρίζει κανείς ποιες είναι οι η/μ μελέτες που απαιτούνται για την δημιουργία κρεοπωλείου σε υφιστάμενο κτίριο (ισόγειο) 45 τ.μ. και ποια η αντίστοιχη νομοθεσία? Ευχαριστώ.

Link to comment
Share on other sites

Φιλε δεν γνωριζω κτι συγκεκριμενο. Το μονο που ξερω απο συγγενη κρεωπολη ειναι οτι τυπικα τουλαχιστον ξεκιναει αλλαγη των απαιτουμενων υποδομων για τα καταστηματα αυτα.. Εχουν να κανουν με την επεξεργασια υπολυματων και συνθηκες φυλαξης τους..

Δεν τα θυμαμαι πολυ καλα γιατι τα ειχαμε συζητηση πριν κατι μηνες αλλα θελει λιγο προσοχη..

Link to comment
Share on other sites

καλύτερα να ρωτήσεις στην αντιστοιχη κτηνιατρική υπηρεσία να σε κατατοπίσουνε, είχα ρωτήσει παλότερα αλλά δεν θυμάμαι σίγουρα για να σου πω

Link to comment
Share on other sites

τελικά μίλησα με την υπάλληλο της πολεοδομίας και μου ζήτησε...ύδρευση, αποχέτευση, ισχυρά, ενεργητική, παθητική, κλιματισμό και θέρμανση, ξεκινάω συνεργασία με μηχανολόγο από αύριο για να τα προλάβω όλα αυτά, πάντως δείχνει να έχει αρκετό τρέξιμο η άδεια αυτή και τελικά να μην αξίζει...

Link to comment
Share on other sites

  • 4 months later...
  • 3 years later...

για να μην ανοιγω αλλο.... 3 χρονια μετα επανερχομαι

ΣΗΜΕΡΑ τα κρεοπολεια πανε δημο? περιφερεια?
χρειαζεται αλλαγη χρησης? κα ποτε?

πανω κατω η διαδικασια κ η σχετικη νομοθεσια ξερει κανεις?

 

 

 

ευχαριστω

Edited by OTTO_engine
Link to comment
Share on other sites

Τα Κρεοπωλεία Χρήστο είναι υγειονομικού ενδιαφέροντος και αδειοδοτούνται από τον δήμο. Τώρα για την αλλαγή χρήσης που ρωτάς εξαρτάται από την οικοδομική άδεια του ακινήτου σου. Η διαδικασία είναι προέγκριση στον Δήμο  και μετά άδεια λειτουργίας (κανονικά όλη η διαδικασία για καταστήματα υγειονομικού ενδιάφέροντος). Νομοθεσία είναι η νέα Υγειονομική διάταξη, που δεν αναφέρει τιποτα για ελάχιστα τετραγωνικά (η παλιά απαιτουσε 30 ή 35 τετραγωνικά δεν θυμάμαι καλά) αλλά κάνε μια επαφή με το υγειονομικό της περιφέρειά σου για να το ξεκαθαρίσεις αυτό με τα τετραγωνικά. Επίσης θα χρειαστεί ο ιδιοκτήτης και βεβαίωση παραδοσιακού Κρεοπώλη (από που την παίρνουν αυτή μη με ρωτήσεις δεν ξέρω :) ).

Link to comment
Share on other sites

  • 2 years later...

γνωρίζει κανείς εάν επιβάλει η νομοθεσία την εγκατάσταση λιποσυλλέκτη σε κρεοπωλεία, γιατί έχω μια διαφωνία με την υπηρεσία ύδρευσης?

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.