Μετάβαση στο περιεχόμενο

fani.d

Members
  • Περιεχόμενα

    7
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Everything posted by fani.d

  1. Διαμέρισμα σύμφωνα με τα σχέδια της Ο.Α. έχει εμβαδόν 48,17 τ.μ. Κατά την ρύθμιση του ακίνητου με το Ν.4495/17 δε διαπιστώθηκαν υπερβάσεις δόμησης ούτε κάλυψης αλλά κατά την εμβαδομέτρηση εντοπίστηκε διαφορά. Με τελικό καθαρό εμβαδόν ακινήτου 49,20 τ.μ. Τώρα στην ταυτότητα κτιρίου στο πεδίο πράξεις πώς θα το δηλώσουμε; (Αν αναφέρω τα τμ της Ο.Α. θα εμφανίζεται με εμβαδόν 48,17τ.μ. καθώς στο Ν.4495/17 δεν δηλώθηκαν υπερβάσεις τ.μ. όποτε δε μπορώ να δικαιολόγησω τη διαφορά των 49,20 τ.μ. που είναι το τελικό καθαρό εμβαδόν του Ν.4495/17.)
  2. (Μεταφέρθηκε στο παρόν θέμα. Pavlos 33) Συνάδελφοι μήπως γνωρίζετε η βεβαίωση που εκδίδεται από το άρθρο 30 για πόσο διάστημα ισχύει.
  3. Σε εκτός σχεδίου περιοχή στη Χαλκιδική, επιτρέπεται να κατασκευαστεί σοφίτα κάτω από το μέγιστο επιτρεπόμενο ύψος της περιοχής;
  4. (Μεταφέρθηκε στο παρόν θέμα. Pavlos 33) Ένα αδόμητο οικόπεδο έχει 16 δένδρα. Τα 14 δένδρα δεν εξυπηρετούν καθόλου την κατασκευή και λειτουργία του κτιρίου που θα ανεγερθεί. Βάσει μεγέθους οικοπέδου και οικοδομικού κανονισμού ωστόσο πρέπει να έχουμε τουλάχιστον 5 δένδρα. Μπορούμε να δηλώσουμε ότι θα φυτέψουμε τα 3 που υπολείπονται σε θέσεις που θα ορίσουμε κατά τη μελέτη και να κόψουμε τα υφιστάμενα ;
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.