Μετάβαση στο περιεχόμενο

atzio11

Members
  • Περιεχόμενα

    35
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Everything posted by atzio11

  1. Τι γίνεται με τις αεροφωτογραφίες σήμερα ?Η ΕΚΧΑ εξυπηρετεί? γιατί στα τηλέφωνα δεν απαντάει κανένας!!ούτε σε e-mail.Μπορει να διαφωτίσει κάποιος παρακαλώ?
  2. Ωραια κατανοητο ...ευχαριστω πολυ ..θα δουμε αν θα το ανακατεψουμε ..η ΕΡΤ στα κουκουλια!!
  3. Καλησπερα,ηρθε η ωρα για τα τετραγωνικα και ειπα να ασχοληθω και να ενοχλησω λιγο...!!Τι γινεται ομως στην περιπτωση που υπηρχε 1 παροχη για μια διοροφη κατοικια που τωρα εγινε διαχωρισμος σε δυο ανεξαρτητες κατοικιες? (ισογειο και 1ος οροφος οπου υπαρχει εξωτερικη σκαλα).Θα δηλωσει ο ενας ιδιοκτητης τα τετραγωνικα του στην ιδια παροχη ρευματος και ο αλλος θα κανει παλι το ιδιο?(ισογειο και 1ος οροφος ιδια τετραγωνικα)
  4. atzio11

    CoordGR

    Καλημέρα σας ,υπάρχει κάποια λύση στο πρόβλημα της γραμματοσειράς του προγράμματος, μάλλον μετα από ενημερώσεις σε windows10?(σχετική εικόνα)
  5. Καλημέρα, θελω να μαθω αν στο Πολυχρονο Χαλκιδικής υπαρχουν χαρτες Υ.Γ (διανομη) και αν οντως υπαρχουν, τι κεντρο L και Μ είναι?
  6. Ωπα ...,ποιος είναι ,μπορούμε να επικοινωνήσουμε μαζι του?
  7. Μιλησα με καποιον κυριο Ταδε,που ειπε να παει μεσα στο άλλο γραφειο να ρωτησει τι δινουνε και ειπε να τον ξανακαλεσω για να μου πει.
  8. Πριν από λιγο μιλησα με την ΓΥΣ, (ενώ ειχα κανει και γραπτη ηλεκτρονικη ερωτηση και περιμενω ακομα απαντηση),δινουνε μονο ΗΑΤΤ και ΕΓΣΑ των νεων τιμων μετα το 1980,στο παλιο συστημα όχι!
  9. Σιγουρα ηταν ΓΥΣ..,δεν μπορω να ανεβασω φωτο με την αναφορα σε ΓΥΣ .error βγαζει στο upload...ευχαριστω παντως για την συνομιλια..καλη συνεχεια.
  10. rtk της Trimble ,μεταξυ μας τωρα μιλαμε,βρεθηκε και μετρηθηκε!
  11. Στο νταμαρι με RΤΚ, Βαγκενη ηταν παλιο τετραγωνο ΓΥΣ ελεγμενο.καταστραφηκε το γυρω στο 2015
  12. Το πρωτο ερωτημα ηταν αν η ΓΥΣ εχει τις παλιες τιμες του Τριγωνομετρικου της ώστε να συγκρινω τις τιμες που εχει δωσει σημερα στον νέο κυλινδρο με το παλιο που ειχε εκει πανω.Η εφαρμογή με τιμες τοπογραφικης είναι παραλληλη και εχω καταληξει στα προαναφερομενα!
  13. Ναι είναι ΓΥΣ X = -5936.44 Y = 2221.66 Νταμαρι Σε ΕΓΣΑ X = 343813.5992 Y = 4516228.3427 ΓΥΣ Βαγκενη ΕΓΣΑ X = 339337.411 Y = 4514762.21
  14. Η εφαρμογή εγινε από Νταμαρι προς ΓΥΣ Βαγκενη .Μετα από τοση κουβεντα τωρα καταλαβα ότι γνωρίζεται από την περιοχη,μιλουσα γενικα για να μπει ο κοσμος στο νοημα
  15. Το Μαυροβουνι-Τρεμπολιτς ηταν και είναι ΓΥΣ, παραθετω φωτο από λιστα Τριγωνομετρικων Σ.Δ του 1969.και το 1940 στην ορ.διανομη ειχε ιδιες τιμες
  16. Καλημέρα,ναι οι εφαρμογες εχουν γινει με τιμες τοπογραφικης στο ιδιο κεντρο .Ανεφερα τα 2,3μ ως παράδειγμα γενικα ...μετα από εφαρμογή κατεληξα στα 0,50.
  17. Ολα αυτα εχουν γινει,η εφαρμογη μου εγινε απο τριγωνομετρικο βαθρακι ιδρυθεν απο το παλιο ΓΥΣ με προσαναλισμο σε αλλο παλιο ΓΥΣ .Ετσι εφτασα στο συμπερασμα των 0.50 νεου ΓΥΣ με τις τιμες του παλιου....οι διανομες ειναι του 1940,1959 και 1969,η τοπογραφικη δεν βρηκε το νεο ΓΥΣ στο περασμα της..
  18. Διανομες αγροκτήματος Μαυροβουνιου ,Οριστικη και Συμπληρωματικες.Στην πραξη εφαρμογή Σκυδρας δεν νομιζω ότι χρησιμοποιηθηκε.Χρησιμοποιηθηκαν τα Τ12 και Τ14 κυκλικες μπρούντζινες πλακες σε ταρατσες(όχι βαθρα)!
  19. Ευχαριστω, παντως συνεχιζω ,δεν είμαι νεος υπαρχει καποια εμπειρια.Σιγουρα επανατοποθετηθηκε κατι ..και να σου πω και κατι ,υπαρχουν συνάδελφοι που χρησιμοποιουν τα νεα βαθρα της ΓΥΣ βαζοντας της τιμες των παλαιων βαθρων για εφαρμογες σε Διανομες Υ.Γ
  20. Λεω παραπανω πως η Τοπογραφικη το χρησιμοποιησε!
  21. Σιγουρα εχω δει και σε αλλες θεσεις νεα βαθρα οπου το παλιο ηταν 6 μετρα πιο βορεια για παραδειγμα και δεν αναφερει οτι το εχει σαν κατεστραμενο,το συγκεκριμενο αναφερεται στον τριγωνισμο της Διανομης ως ΓΥΣ ,σιγουρα υπηρχε κατι διαφορετικο εκει πανω απο αυτο που ειναι σημερα !
  22. Οι μετατροπες και οι παραβολες που κανω είναι από τριγωνισμούς και εργασιες της Τοπογραφικης..άλλο βαθρο παλιο ΓΥΣ δεν χρησιμοποιηθηκε από την Τοπογραφικη για αυτή την διανομη.
  23. Αυτές οι τιμες που παραθεσα είναι του νεου...παντα σε ΗΑΤΤ ΓΥΣ.Του παλιου περιμενω απαντηση από την ΓΥΣ.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.