Μετάβαση στο περιεχόμενο

GSID

Members
  • Περιεχόμενα

    6
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Everything posted by GSID

  1. τι σημαίνει υποβάλλονται με ευθύνη του μηχανικού στο
    πληροφοριακό σύστημα

    1. Show previous comments  1 more
    2. GSID

      GSID

      Καταρχήν συγνώμη, να το googlαρω  για αναζήτηση ήθελα αλλά το έκανα σε λάθος πεδίο αναζήτησης. Δεν προορίζονταν για εσάς. Δεν έχω συμμετάσχει  σε forum ενεργά  ξανά και το έκανα κατά λάθος πρώτη φορά. Γενικά ψάχνω για θέματα που ήδη έχουν απαντηθεί. Όσον αφορά το ξεκάθαρο δηλαδή ; Προσκομίζει ότι θέλει ο ιδιοκτήτης (αναφέρομαι σε αποδεικτικά στοιχειά παλαιότητας) και ανεξέλεγκτα ο μηχανικός τα ανεβάζει στο σύστημα; Δεν ελέγχουμε  σαν μηχανικοί  αν τα στοιχεία που προσκομίζονται είναι επαρκή για την απόδειξη της παλαιότητας που δηλώνουμε; Συγνώμη και πάλι και καλή Ανάσταση!

    3. spafent

      spafent

      επίσης,  όσον αφορά το ερώτημα ναι, υπό προϋποθέσεις ο τύπος των στοιχείων αναφέρονται στο εν λόγω άρθρο

    4. GSID

      GSID

      Σας ευχαριστώ.

  2. fespa και εγώ συναδελφοι.Συμφωνω με τον αcnt ότι πρεπει να γίνει πιο επιστημονικό καθως και να αναθεωρηθει σε κάποια σημεία όπως πχ σε θεμελιωσεις κτιριων με τοιχώματα υπογειου το φεσπα στην οπλιση του συνδετηριου της πεδιλοδοκου δεν λαμβανει υπόψιν την συμετοχη του τοιχώματος υπογειου με αποτελεσμα υπερβολικους οπλισμους δυσκολιες κατασκευαστικες , λυσεις ασυμφορες και ειρωνίες από τους ξερόλες που παντα υπάρχουν.Ισως για την βελτίωση αυτου του προγράμματος να πρέπει να ασχοληθεί όχι απλα ένα team προγραμματιστων αλλα και μία ομαδα ''μαχιμων'' μηχανικων ώστε να γίνουν ριζικες βελτιώσεις σε ένα προγραμμα που με το ποσοστό χρηστων που έχει αυτη την στιγμή , εξαρταται αποκλειστικα από την κατασκευαστρια LH logismiki αν θα το διατηρησει και θα το αυξησει ή αν θα υποβαθμιστει στις προτιμησεις της αγορας.
  3. το θέμα με ειχε απασχολησει σχετικα προσφατα και η απάντηση που ελαβα από τον υπαλληλο του πολεοδομικου γραφειου ήταν οτι για να λέγεται τροχοβίλα μια κατασκευη πρέπει να εχει καταχωρηθεί από το υπουργειο συγκοινωνιών να έχει αριθμό κυκλοφορίας κλπ.Ειδάλως απότελεί μονιμη κατασκευή και ακολουθει την διαδικασία οποιασδήποτε συνήθους οικοδομικης αδειας με όλες τις προαπαιτούμενες εγκρισεις ώς να προκειται για οποιοδήποτε αλλο έργο.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.