Μετάβαση στο περιεχόμενο

moie

Members
  • Περιεχόμενα

    64
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Επάγγελμα
    Μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Πολιτικός Μηχανικός Τ.Ε.Ι.

Τελευταίοι επισκέπτες προφίλ

837 profile views

moie's Achievements

Apprentice

Apprentice (2/15)

  • One Year In
  • Dedicated Rare
  • Collaborator Rare
  • Reacting Well Rare
  • One Month Later

Recent Badges

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Ευχαριστω για την απάντηση. Δεν χρειάζεται να είναι εντός αποκλίσεων του κτηματολογίου για να βγει η άδεια; (είναι λειτουργούν)
  2. Η διαφορά στην πρόσοψη είναι 4,5 μ, τα τμ είναι τα ίδια του συνολικού γηπέδου. Αυτή τη στιγμή μπορούμε να εκδώσουμε νεα οικοδομική άδεια η θέλει διόρθωση στο κτηματολόγιο;
  3. Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας. Ο ιδιοκτήτης θέλει είτε να προχωρήσει σε αναθεώρηση ώστε τα αρχιτεκτονικά και η θέση του κτιρίου να αλλάξουν εντελώς είτε αν δεν υπάρχει αυτή η δυνατότητα (είμαστε σε διαδικασία διερεύνησης) να προχωρήσουμε σε έκδοση νέας οικοδομικής άδειας. Στην έκδοση της νέας άδειας δημιουργεί θέμα η μετατόπιση;
  4. Καλημέρα σας, Έχουμε περίπτωση σε λειτουργούν κτηματολόγιο. Υπάρχει άδεια. Το αποχαρακτηρισμένο κομμάτι μας είναι μετατοπισμένο λόγω πιθανόν του δρόμου ο οποίος είναι μετατοπισμένος όπως φαίνεται στο σκαρίφημα. Επομένως έχουμε θέμα και στην άδεια μας; (Είναι σε αναθεώρηση δεν έχει χτιστεί ακόμα κάτι)(Η άδεια είχε βγει πριν οριστικοποιηθεί το κτηματολόγιο.)
  5. (Μεταφέρθηκε στο παρόν θέμα. Pavlos 33) Καλησπέρα σας, έχουμε περίπτωση όπου θέλουμε να προχωρήσουμε σε μεταβίβαση ενός ακινήτου. Παράλληλα θέλουμε να προχωρήσουμε και σε ταυτότητα. Ο φάκελος στην πολεοδομία έχει χαθεί. Έχουμε σύσταση (του 90 που είναι ίδια με την τωρινή κατάσταση), φύλλο αδείας, βεβαίωση από πολεοδομία ότι έχει χαθεί ο φάκελος και βεβαίωση από ΔΕΗ για πρώτη ρευματοδότηση χωρίς όμως να αναφέρει τετραγωνικά. Θα γίνει ανασύσταση φακέλου; Αν ναι με ποιο τρόπο γίνεται ακριβώς γιατί δεν έχω λάβει κάποια σαφή απάντηση. Επίσης αν πάμε με την περίπτωση της ρύθμισης , με ποια σχέδια θα συγκρίνουμε για να υπολογισθεί το πρόστιμο; Ποια είναι η πρότασή σας; Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
  6. Καλησπέρα σας, υπάρχει κάποιο υπόδειγμα τεχνικής έκθεσης για άδεια πάρκιγνκ; Το ζητάει η αρχαιολογία. Ευχαριστώ.
  7. Σας ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σας. Ισχύει και εδώ ότι πρέπει ο δρόμος (στη δικιά μας περίπτωση που είναι εκτός οικισμού και όριο οικισμού) να είναι 4 μέτρα, αλλιώς πρέπει να παραχωρήσουμε με συμβολαιογραφικό έγγραφο ώστε από την πλευρά μας να είναι 2;
  8. Εδώ είναι μη άρτιο μη οικοδομήσιμο σωστά; Ο αγροτικός που αναφέρω ότι είναι εκτός σχεδίου είναι και τα όρια του οικισμού.
  9. Καλημέρα σας, εκ παραδρομής δεν πρόσεξα ότι υπάρχει ο δρόμος στον ΓΥΣ. Επίσης θα ήθελα να ρωτήσω αν και σε αυτόν τον δρόμο ισχύει η παραχώρηση δρόμου στα 4 μέτρα.
  10. επομένως αν και το όριο του οικισμού είναι το όριο του οικοπέδου μας που βρίσκεται εντός οικισμού αυτόματα και ο Δρόμος είναι δημοτικός/ κοινοτικός και ας είναι εκτός των Ορίων του οικισμού; Άρα έχουμε πρόσωπο κανονικά και επομένως είναι άρτιο και οικοδομήσιμο το Οικόπεδο; Επειδή έχουμε άλλη μια αντίστοιχη περίπτωση με το όριο του οικισμού το δρόμο (στη συγκεκριμένη περίπτωση ένα μέρος του δρόμου είναι εντός οικισμού αλλά όχι στο σημείο που εμείς έχουμε πρόσωπο (ο δρόμος δημιουργήθηκε μεταγενέστερα του καθορισμού των Ορίων του οικισμού)), σε όλες τις αντίστοιχες περιπτώσεις δίνει πρόσωπο ο Δρόμος και ας είναι ουσιαστικά εκτός οικισμού; Αυτό υπάρχει κάποιο ΦΕΚ που μπορούμε να αναφέρουμε; Σας ευχαριστώ.
  11. Καλημέρα σας, το γεωτεμάχιο είναι εντός οικισμού και ο δρόμος είναι εκτός.
  12. Καλησπέρα, έχουμε οικόπεδο 3 στρέμματα εντός οικισμού και βρίσκεται στο όριο οικισμού. Ο δρόμος στον οποίο έχει πρόσωπο είναι το όριο του οικισμού με αποτέλεσμα να μην έχουμε πρόσωπο σε δρόμο εντός οικισμού αλλά σε αγροτικό δρόμο. Το οικόπεδο είναι άρτιο και οικοδομήσιμο ή άρτιο και μη οικοδομήσιμο; Σας ευχαριστώ.
  13. Ο σκοπός μας είναι να πάμε με "γ) έχουν πρόσωπο σε εθνική, επαρχιακή, ή δημοτική οδό, εφόσον υφίστανται κατά την 17η.10.1978, και έχουν ελάχιστο πρόσωπο: είκοσι πέντε (25) μ., ελάχιστο βάθος: σαράντα (40) μ. και ελάχιστο εμβαδόν δύο χιλιάδες (2.000) τ.μ.", αλλιώς με "ε) είναι άρτια και οικοδομήσιμα και απομειούνται συνεπεία απαλλοτριώσεων ή διάνοιξης διεθνών, εθνικών ή επαρχιακών οδών, εφόσον μετά από την απομείωση αυτή έχουν τα όρια αρτιότητας και τις λοιπές προϋποθέσεις των γηπέδων της περ. δ"
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.