Μετάβαση στο περιεχόμενο

sbullakis

Members
  • Περιεχόμενα

    25
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Everything posted by sbullakis

  1. Καλημερα συνάδελφοι παιρνω το παρακατω σφαλμα σε αιτηση διανιοδοτησης σε eurobank εχει κανένας ιδέα τι μπορεί να ειναι? Παρουσιάστηκε σφάλμα κατά την επικοινωνία με το ΠΣ της Τράπεζας. Κωδικός σφάλματος : ERROR_01_UNEXP_ERROR. Αιτιολογία : ICO-8012: Caught an exception. Transformation Error: Unable to Map Collateral Category (customerCategory:1, buildingUsageBy:0,hasGuarantor:False). Παρακαλώ προσπαθήστε εκ νέου αργότερα. Αν το πρόβλημα επιμείνει επικοινωνήστε με το Help Desk.
  2. Μα δεν γινεται να ταυτιζονται αφου κανουμε διορθωση μην κάνεις άσκοπη παράθεση ολόκληρου του αμέσως προηγούμενου μηνύματος και βάζε τονισμό στα μηνύματά σου σύμφωνα με τους κανόνες συμμετοχής στο φόρουμ. Pavlos 33
  3. Καλημερα, ξερει κανενας τι παιζει με αυτο το σφαλμα? ευχαριστω Τα περιμετρικά όρια των παρακάτω επιπέδων δεν ταυτίζονται με τα περιμετρικά όρια του PST_KAEK: • Layer DGM_PROP_FINAL 428219.67,4277056.46
  4. Καλημερα, Αυτο το προτυπο dxf ειναι για να το δουλεψεις στο autocad ο τεκτωνας εχει περαασμενα τα layers και δουλευει με διαφορετικο τροπο απλα παρατηρησα οτι τα εχουν βαλει αναποδα.
  5. Ναι διαγραμμα μεταβολων διορθωσης πρεπει να γινει. Επισης κατι αλλο οποιος δουλευει τεκτωνα εχει παρατηρησει οτι εχουν κανει λαθος στα layers area a area d? Τα εχουν βαλει αναποδα δλδ. Η ειναι μονο στη δικη μου εκδοση?
  6. Το θεμα ειναι με τα layers και πως θα δηλωσω 2 καεκ ταυτοχρονα στα σωστα layers.Πρεπει να διορθωθουν και οι δυο ιδιοκτησιες και το θεμα ειναι αν γινεται σε ενα τδγμ δλδ 1 κηδ η 2 κηδ το καθε ακινητο ξεχωριστα.
  7. Καλησπερα, Υπαρχουν 2 οικοπεδα ενος ιδιοκτητη εφαπτομενα με ξεχωριστα συμβολαια και πρεπει να γινει ΤΔΓΜ λογω του οτι το ενα μπαινει μεσα στο αλλο απο λαθος του κτηματολογιου. Θα πρεπει να εκδοθουν 1 η δυο ΚΗΔ? Ευχαριστω.
  8. Με alphabank τι γίνεται γνωρίζει κανένας από πρώτο χερι? Σε επικοινωνία με την τράπεζα μου είπαν ότι δεν καλούν τον οφειλουμενο ούτε για να υπογράψει ούτε τπτ απλά πιστώνουν κατευθείαν τα χρήματα αυτά τα κάνει η Πειραιώς μου είπαν! Σε ολοκληρωμενη αίτηση από 5 Σεπτέμβρη πήγε στο 9α σήμερα.
  9. Τραγικο..εχω μια απο 5 σεπτεμβρη για να δουμε, τον Ιουνιο περασε μια απο το 9 σε εκταμιευση σε 10 μερες απιστευτο!
  10. δλδ απ οτι καταλαβα αιτηση που ειναι στο 9 απο 5 σεπτεμβρη εχει δρομο ακομα...
  11. Γειά σας, Σε υπάρχον κτήριο κατασκευασμένο προ του 1955 για να κατασκευάσω στηθαίο στη ταράτσα απαιτείται άδεια έγκρισης δόμησης μικρής κλίμακας ή άδεια δόμησης κανονική;; Ευχαριστώ.
  12. Γεία σας, Έχει προκύψει ένα πρόβλημα με την πολεοδομία.Σε περίπτωση κάθετων συνιοδιοκτησιών άν τοποθετήσω την οικοδομή σε επαφή με το κοινό όριο ( κάθετη ) και σε απόσταση Δ από την υπάρχουσα οικοδομή του συνιδιοκτήτη είναι απαραίτητη η συναίνεση του συνιδιοκτήτη; ευχαριστώ.
  13. Την κλιμακα την εχω στη σωστη μορφη 1000=500 για 1:500 το προβλημα ειναι οτι οταν επιλεγω απο το what to plot τι θελω για εκτυπωση μου βγαζει αλλα νταλων στο preview...
  14. Παιδια καταρχην ευχαριστω πολυ για το ενδιαφερον...εκανα οτι μου ειπατε αλλα το προβλημα ειναι οτι στο pdf αρχειο βλεπω μονο ενα κομματι του σχεδιου...εχω επιλεξει απο το what to plot -window τι θελω να τυπωσω παταω preview και μου δειχνει μονο ενα κομματι του σχεδιου οχι οτι επελεξα...τι να κανω ??? ευχαριστω.
  15. Επιλέγω απο τους εκτυπωτες μετατροπή σε PDF μου το μετατρέπει σε PDF αλλα μου εμφανίζει μια άσπρη σελίδα κ μερικές φορές μ βγάζει το μισό οικόπεδο....
  16. Παιδες εχω κανει ενα τοπογραφικο στο autocad και θελω να το μετατρεψω σε pdf με την εντολη plot επιλεγω να μετατραπει σε pdf αλλα μου βγαζει μια κενη ασπρη σελιδα στο pdf ρχειο.. επισης παλι στο παραθυρο της εντολης plot εκει στα units πως θα βαλω κλιμαμα 1:500 ?? ευχαριστω.
  17. Γεια σας συναδελφοι, Εχω ετοιμασει ενα τοπογραφικο στο autocad 2005 το σωζω σε dxf μορφη που διαβαζει ο τεκτον αλλα εμφανιζει μονο το τοπογραφικο διαγραμμα δεν φενεται καθολου το κειμενο που εχω γραψει,γενικως δεν δειχνει καθολου την γραμματοσειρα.Να σημειωσω οτι χρησιμοποιουμε τεκτον 2000.μπορει καποιος να με βοηθησει ?? ευχαριστω εκ των προτερων. Συμπληρώστε την ειδικότητα σας στο προφίλ σας. Φροντίζουμε οι τίτλοι να είναι τονισμένοι. Διαβάστε τους Κανόνες Συμμετοχής
  18. Ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφερον και την βοηθειά σας με καλύψατε πλήρως.Συμπληρωματικά το εμβαδόν του υπολοίπου ειναι 1500 μ2.
  19. Το οικοπεδο εχει εμβαδον 1500 μ2 ο αιγιαλος καθοριστηκε το 1976 παραλληλα και γραμμη παλαιου αιγιαλου (περι αυτου προκειται). και μεσα σ αυτον υπαρχει χαρακτηρισμενη Δημοτικη οδος.
  20. Παραθαλασσιο οικοπεδο με προσωπο σε ζωνη αιγιαλου πλατους 50 μ (ο αιγιαλος ) και μεσα σ΄αυτον Δημοτικη οδος χαρακτηρισμενη.Το οικοπεδο προυπαρχει του 1962 και ως εχον προσωπο σε δημοτικη οδο ειναι αρτιο και οικοδομησιμο.Θεωρειται οτι εχει προσωπο σε δημοτικη οδο?αφου μεσολαβει ζωνη αιγιαλου μεταξυ αυτου και του δρομου??? μπορει καποιος να με βοηθησει??? Ευχαριστω εκ των προτερων!! Παρατήρηση : Oι τίτλοι των θεμάτων πρέπει να είναι τονισμένοι Παρακαλώ διαβάστε τους Κανόνες Συμμετοχής του forum. avgoust
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.