Μετάβαση στο περιεχόμενο

panagiwtis papanagnos

Members
  • Περιεχόμενα

    54
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Τοποθεσία
    Λαμια

Τελευταίοι επισκέπτες προφίλ

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

panagiwtis papanagnos's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Παιδια προσοχη υπαρχουν οικισμοι μετατοπισμένοι παρα πολλα μετρα!!!
  2. έχουν σπαταληθεί 30 post...αγαπητε φιλε johnstam δωσε μας κάποιες συντεταγμένες απο τα φ και λ κατατοπησε μας ως προς το που ειναι η εγκατάσταση(μέσω κτηματολογιου σε εγσα87) για να βοηθησουμε..τωρα τα 30 αυτα post μου θυμιζουν συζητηση γιαγιάδων στο χωριο..!
  3. φιλε antoni μου φαινεται περιεργο να ηταν ακατορθωτη η αποτυπωση πριν και μετα..προφανως ο ιδιοκτητης θεληεε να την αποφυγει και τωρα μαλλον εμπλεξε..!
  4. Γιαννη δεν αφαιρεις κατι..εαν θελεις το υψομετρο στη στέψη προσθεσαι το υψος βαθρου
  5. φιλε gousgouni μου κανει πολυ εντυπωση πως δινες με τετοια σιγουρια μια τοσο λαθος απαντηση..!
  6. λοιπον, τη μετατροπη την κανεις ειτε με διαφορα πραγραμματα που κυκλοφορουν και free φυσικα αλλα και με τυπολογια , εξαρταται την σοβαροτητα της καθε περιπτωσης..νομιζω πως και στο forum υπαρχουν οπως το coord_s και αλλα παραπλησια..για τσεκαρε το!εαν τωρα η διανομη, αναδασμος ή οτιδηποτε αλλο ειναι σε τοπικα υπαρχουν και εκει τα αναλογα προγραμματακια που σε διευκολεινουν..ολα αυτα (προγραμματα κλπ) ειναι βεβαια λιγο σχετικα και προσωπικη μου αποψη εξαρταται απο την εργασια που θελουμε να κανουμε..ψαξε στο forum γιατι και εγω παει καιρος και δεν θυμαμαι ακριβως να σε κατευθεινω!
  7. Γενικως σε τετοιες περιπτωσεις πρεπει να κανεις οτι ειναι δυνατον μηπως και ξετρυπωσεις καποιο τριγωνομετρικο που πιθανον να εχει ξεμεινει.Εαν τελικα δεν βρεις κατι, εκει καπως περιπλεκονται τα πραγματα και θελει περισσοτερη προσοχη και φυσικα εμπειρια..η μετατροπη δεν ειναι κατι ιδιαιτερο απλα δεν ειναι και ακρως αποτελεσματικη..
  8. το L ειναι σίγουρα 38.00'? Εάν το L=38.00' οπως εχεις αναφέρει παραπάνω(περίεργο μου φαίνεται παντως) ισχυει τοτε βάση μετατροπων τα σημεια σου ειναι: 272906.480,4217797.880 274706.241,4217748.691 274673.469,4216548.850 272873.706,4216598.026 Τσέκαρε παντως το L γιατι ακουγεται καπως.Τα σημεια ειναι σε τυχαια σειρα και εννοειται επαληθευσετα και εσυ για τυχον λαθος
  9. δικο του συστημα ο φιλος σου προφανως εννοει πως ειναι σε τοπικο hatt..παρε απο τον κανναβο τα χ και ψ μετετρεψε τα απο τοπικο σε κεντρικο φχ κα απο εκει σε εγσα..
  10. Σε περίπτσωση που δεν εχει καθοριστει γραμμη αιγιαλου τότε τοποθετείτε τουλαχιστον 50 μετρα απο την εκτιμώμενη γραμμη αιγιαλου
  11. φίλε thanos 83 που το ξέρεις πως τα τριγωνομετρικά δεν είναι σε ακριβή θέση..?
  12. φίλε dim_mpoyroy πρέπει να τους το αποδείξεις γιατι πράγματι βρισκεται στο Ν Ημαθίας στο Τ.Δ. Νεοκάστρου του Δ. Μελίκης έχοντας μαλιστα κα αρκετη απόσταση απο το πλησιέστερο σημείο του ορίου του νομού..(415μέτρα)
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.