Jump to content

Dim_An

Members
 • Posts

  44
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Dim_An last won the day on July 30 2013

Dim_An had the most liked content!

Profile Information

 • Φύλο
  Άντρας
 • Επάγγελμα
  Μηχανικός
 • Ειδικότητα
  Διπλ. Αγρονόμος & Τοπογράφος Μηχ/κός

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Dim_An's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

 • Week One Done
 • One Month Later
 • One Year In

Recent Badges

17

Reputation

 1. Ευχαριστώ @pirsogiannis @GregDel δεν το είχα πάρει χαμπάρι!!
 2. Διαπίστωσα σήμερα που πληρώθηκε ο ΕΦΚΑ ότι η Εθνική έχει βάλει πλέον προμήθεια 0.30 ευρώ . Το παρατήρησε άλλος; Ισχύει και σε άλλες τράπεζες ή είναι νταβατζιλίκη μόνο της Εθνικής;
 3. Και στα πιο σοβαρά, υπάρχουν και θέματα λογοκλοπής χωρίς καμία προφανώς αναφορά. Σε αυτό πρέπει να αναλάβουν και τα πανεπιστήμια δράση...
 4. Το μόνο καλό αυτής της βλακείας που ζούμε είναι ότι έχουν δυσφημίσει από μόνοι τους τόσο την ιδιωτική εκπαίδευση, οι και καλά άριστοι, που νομίζω δεν πρέπει να χει κανείς αμφιβολία πλέον για το ρόλο και την ενίσχυση της δημόσιας εκπαίδευσης όπως αντίστοιχα και του δημοσίου συστήματος υγείας. Πάω να συνεχίσω την μελέτη για τη μεταμόρφωση των αρχείων!!!!
 5. Πως και δεν μας βάλαν να δώσουμε και εξετάσεις για να πάρουμε το επίδομα?? και να σε κόβει ο άλλος με 4.5 να μην ξέρεις που να τον κυνηγήσεις!!
 6. https://www.enikos.gr/economy/708927/koronoios-aftoi-einai-oi-kladoi-pou-plittontai-olokliri-i-lista-m Τελικά... με καμιά παράταση μόνο θα τη βγάλουμε εμείς!!!! Σουρεάλ!!
 7. Συμφωνώ μαζί σου. Το δημοσίευμα το έβαλα λόγω των ημερομηνιών που αναφέρει για τις παρατάσεις που συνήθως επιβεβαιώνονται. Δυστυχώς εμένα μου φαίνεται ότι όλη η διαδικασία έχει γινει μόνο για να προλάβουν τις προθεσμίες της ΕΕ και όχι για να κάνουμε μια σοβαρή (!!!) κτηματογράφηση σε όλη τη χώρα.
 8. Αν και ήμουν από αυτούς που πίεζα τους πελάτες για να προλάβουμε τις προθεσμίες... και τελικά ήμουν και αυτός που τα "άκουγε" καθώς πάντα επιβεβαιώνονταν τα ΜΜΕ για τις παρατάσεις που έχουν ανακοινωθεί αφήνω το παρακάτω link που λογικά θα επιβεβαιωθεί κι αυτό! http://www.enikos.gr/economy/672516/teleftaia-efkairia-gia-to-ktimatologio-oi-nees-parataseis-kai-ta-
 9. Συνάδελφοι καλησπέρα, θα ήθελα τη γνώμη σας πώς μπορώ να κινηθώ στο παρακάτω πρόβλημα. Σε οικόπεδο από διανομή του 1967, εντός οικισμού (σε χωριό στην Ήπειρο) γίνεται τοπογραφικό για μεταβίβαση. Στα όρια του οικοπέδου υπάρχει τοίχος, κυρίως πέτρινος και σε κάποια σημεία έως και 4 μέτρα λόγο υψομετρικών διαφορών, είναι σαν τοίχος αντιστήριξης. Το εμβαδόν του υφιστάμενο οικόπεδο είναι 15 τμ (στα 520) 3% μεγαλύτερο από το εμβαδόν του τίτλου της διανομής. Το τεμάχιο βρίσκεται σε διασταύρωση κοινοτικών δρόμων τα όρια των οποίων δεν υλοποιήθηκαν ποτέ σωστά και επομένως όλες οι περιφράξεις των οικοπέδων είναι εντός του δρόμου βάσει της διανομής. Τα όρια με τους όμορους είναι πολύ κοντά στη διανομή μάλλον γιατί οι τοίχοι έχουν μείνει όπως ήταν όταν μετρήθηκαν. Ποιος είναι ο σωστός τρόπος να αποδόσεις το οικόπεδο? α) το δείχνεις με τα όρια και το εμβαδόν της διανομής και την περίφραξη την δείχνεις ως απλά σημεία του εδάφους; ΄ή β) αποδίδω την υφιστάμενη κατάσταση με το πραγματικό εμβαδόν, και δείχνω και ποια θα έπρεπέ να ήταν τα όρια της διανομής; Προφανώς το σωστό θα ήταν να είχε γίνει σωστά η εφαρμογή της διανομής από την αρχή, αλλά σε πολλά χωριά ποτέ δεν έγινε και πλέον έχει παγιωθεί μια κατάσταση. Υπάρχει τρόπος να κατοχυρωθεί η πραγματική κατάσταση ή πάμε μόνο με την διανομή και τέλος; Ευπρόσδεκτη κάθε γνώμη/βοήθεια.
 10. Σας βγάζει ειδοποιητήριο; γιατί σ εμένα βγαίνει "Δεν έχει εκδοθεί ειδοποιητήριο για το A2019." Βέβαια την προηγούμενη την είχα πατήσει γιατί πάλι δεν έδειχνε τίποτα και κάποια στιγμή που χρειάστηκα ενημερότητα μου 'ήρθαν και τα αναδρομικά του 2013 χωρίς να το περιμένω!
 11. Αφού τους ανεχόμαστε καλά να πάθουμε!! Τώρα θα περιμένουμε τον Ιούλιο για να βγει νέα ΥΑ για τις μελέτες που λήγουν 10/6 κ.ο.κ.. Αν κάποιος συνάδελφος είναι από αυτές τις περιοχές, από 20 Μάη μέχρι σήμερα τι κάνανε τα γραφεία κτηματογράφησης, δέχονταν μόνο όσους είχαν πάρει σειρά εμπρόθεσμης προσέλευσης που λέγανε και οι υπόλοιποι εκπρόθεσμοι; τους δέχονταν όλους σαν να μη συμβαίνει τίποτα;
 12. Σε ένα παράλληλο σύμπαν, το "Ελληνικό Κτηματολόγιο" συνεχίζει τις δικές του ανακοινώσεις! http://www.ktimatologio.gr/Pages/News.aspx?id=524 Στα γραφεία της Ηπείρου πάντως (που κλείνει στις 10/6) η διαδικασία για την "εμπρόθεσμη προσέλευση" που αναφέρεται στην ανακοίνωση θα γίνει μόνο Παρασκευή και Δευτέρα όπως ενημερώνουν. Τι μπορεί να σημαίνει αυτό, κανείς δεν ξέρει, ή έχουν έτοιμη την παράταση και περιμένουν ή προετοιμάζονται για την λήξη!!
 13. ε, λογικά μέχρι τις 21 Ιουλίου, για να συμπληρωθεί το πρώτο εξάμηνο, θα δώσουν, έτσι έχει γίνει σε όλες τις άλλες μελέτες. Ποτέ δεν ξέρεις βέβαια με αυτούς που έχουμε μπλέξει, οπότε ανέμενε επίσημη ανακοίνωση!
 14. ΥΑ πάντως δεν έχει βγει ούτε για τα Δωδεκάνησα που έχουν λήξει. Ο νόμος δίνει τη δυνατότητα στον υπουργό να δώσει τη παράταση, δεν δίνει παράταση αυτόματα. Προς ενημέρωση και το Δελτίο τύπου του ΠΣΔΑΤΜ link Με αυτά και μ' εκείνα, δεν έχει καθόλου κόσμο στο γραφείο κτηματογράφησης και κάνουμε κι εμείς πιο εύκολα τη δουλειά
 15. Υπάρχει μεγάλη σύγχυση, ειδικά στους πολίτες, με την τροπολογία που ψηφίστηκε και με την ενημέρωση των ΜΜΕ που κατά τη γνώμη μου είναι λάθος. Οι ημερομηνίες που έχουν κυκλοφορήσει αφορούν το περιθώριο που μπορεί να δοθεί παράταση από τον υπουργό, δεν έχει δοθεί όμως ακόμα. Κι εγώ πιστεύω ότι με κάποιον τρόπο (πχ κατάσταση έκτακτης ανάγκης για Δωδεκάνησα) θα τις εξαντλήσουν τις παρατάσεις (έχουμε μάθει πλέον!!) σιγά μην μοιράσουν πρόστιμα καλοκαιριάτικα, αλλά είμαστε σίγουροι γι αυτό; Για την Ήπειρο τουλάχιστον προς το παρόν η ενημέρωση/ανακοίνωση από την ανάδοχο εταιρεία είναι αυτή https://lnkd.in/dHcDbMZ , εμένα μου φαίνεται ότι οδηγούνται στο δήλωση με ελλειπή στοιχεία και τα συμπληρώνεις μετά.
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.