Μετάβαση στο περιεχόμενο

evarak

Members
  • Περιεχόμενα

    7
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Φύλο
    Γυναίκα
  • Επάγγελμα
    Μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Διπλ. Αρχιτέκτων Μηχανικός

evarak's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Χαιρεται, θα ήθελα μια βοήθεια απο κάποιον που μπορεί να γνωρίζει καλύτερα. Επειδή δεν έχω τελικά καταλάβει, η ιδιότητα του πολυτέκτου διατηρείται ανεξαρτήτως ηλικίας των τέκνων ή ενδεχομενως ενας πολύτεκνος που εχει και ενήλικα τέκνα χάνει την ιδιότητα και την σχετική μείωση στα πλαίσια του παρόντα νομου?Η περιπτωση μου ειναι ιδιοκτητης με 4 παιδια, τα δύο ενήλικα. Επίσης ελέγχουμε τα προστατευομενα μελη για να υπολογίσουμε τα τετραγωνικά κυριας και μοναδικής κατοικίας (70τμ + τεκνα κλπ) ? Ευχαριστώ.
  2. Καλημέρα, θα ήθελα να ρωτήσω ποια ειναι η ελάχιστη απόσταση που πρέπει να υπάρχει απο εγκαταλελειμμένες γραμμές τρενου σε εκτός σχεδίου περιοχή ωστε να μπορούμε να κάνουμε τακτοποιηση με τον ν. 4178 .. Ειναι 15 μ ? Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
  3. Καλησπέρα συνάδελφοι. Διαβάζοντας την νέα εγκύκλιο μου δημιουργήθηκε το εξής ερώτημα (που κατα τ'άλλα το θεωρούσα απαντημένο....) : Τελικά τι κάνουμε σε εκτός σχεδιου γήπεδα, μη αρτια και μη οικοδομησιμα με πλήρως αυθαιρετο κτισμα ( αδεια λυομένου του '73, συμβατικη κατασκευη, με μεταγενεστερες αυθαιρεσιες) ? Υπολογίζουμε συντελεστές υπερβάσεων ως προς κάτι ή οχι? Μεχρι τώρα ήξερα οτι εφοσον δεν εχουμε συντελεστές δεν έχουμε και σύγκριση, όμως με μπερδεψαν οι διευκρινισεις του αρ.18 στην νέα εγκύκλιο. Αν κάποιος γνωρίζει παρακαλώ ας μου απαντήσει.. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
  4. Καλημέρα , θα ήθελα να ρωτησω κ εγώ κάτι κ αν γνωρίζει καποιος ας μου απαντήσει..Τι γίνεται με το παράβολο που εκδίδεται οταν μεταφέρουμε δήλωση απο τον 4014 στον 4178 ? Μου βγαινει παράβολο 1000 ευρώ. Αυτό φαντάζομαι πρέπει να πληρωθει αλλά θα συμψηφιστεί με το προηγούμενο παράβολο ή με το προστιμο? Δηλαδή αν έχω 1000 ευρω παράβολο νέο και 1500 πρόστιμο στον 4178, συμψηφίζονται ή αθροιζονται?Ο πελάτης έχει ήδη πληρώσει περισσοτερα απο 2000 ευρώ στον 4014 αλλά λόγω πολυτέκνου έχει πλεον μεγάλη εκπτωση. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
  5. Καλησπέρα κ απο εμενα, ειναι η πρωτη φορα που συμμετεχω στη συζητηση κ θα ηθελα κ εγω καποια βοηθεια ως νεα μηχανικος, Εχω περιπτωση ακινητου σε μη αρτιο και μη οικοδομησιμο με αδεια λυομενου του 73. Απο την ερευνα μου κραταω οτι εφοσον το κτισμα κατασκευαστικε με συμβατικη κατασκευη θεωρειται εξ ολοκληρου αυθαιρετο και δεν μπαινει με οικ. αδεια. Μπορει το τμημα του ακινητου που αποδεδειγμενα υπηρχε προ του 75 να θεωρηθει κατηγορια 1? Επισης εχει γινει και μια προσθηκη μεταγενεστερη το 2004 .Αυτη η αυθαιρεσια πηγαινει κατηγορια 5 αναγκαστικα? Τελος δυο προχειρες αποθηκες μικροτερες απο 15τμ εκαστη,Η<2.50 και η περιφραξη απο συρμα μπορουν να μπουν στην κατηγορια 3 ενωποιημενες δηλαδη 500ευρω ? Ευχαριστω εκ των προτέρων ..
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.