Μετάβαση στο περιεχόμενο

vardas

Members
  • Περιεχόμενα

    13
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Everything posted by vardas

  1. @dkalam Έχεις κάποιο νεότερο; Βλακωδώς και εγώ δεν φαίνεται να έχω συμπληρώσει τον 312 και πιθανότατα για τον ίδιο λόγο με αφήνει εκτός. Εν τω μεταξύ, ούτε φωνή ούτε ακρόαση από το TAXIS και η προθεσμία τρέχει...
  2. Την γνώμη σας για τον γόρδιο δεσμό του συνδυασμού Μεταβίβασης και Ενεργειακής Αναβάθμισης αυθαιρέτου. Πως είναι δυνατό να συνδυαστούν αν ο Aγοραστής θελει να προβεί στις σχετικές εργασίες (με δικά του έξοδα βεβαίως) και να υπάρξει ταυτόχρονα έκπτωση του σχετικού προστίμου (έως και 50%) αφού η όποια επιστροφή θεωρητικά θα επιστραφει στον Πωλητή; Καμια πρόταση;
  3. Τα φώτα σας... Η περίπτωση συνιδιοκτησίας ακινήτου (χωρίς σύσταση) με αυθαίρετες κατασκευές όπου για ορισμένους και οχι για όλους εκ των συνιδιοκτητών βρίσκει εφαρμογή κοινωνικός συντελεστής πως αντιμετωπίζεται; Θα πρέπει ο εν λόγω κοινωνικός συντελεστής να είναι εφαρμόσιμος για όλους προκειμένου να υπάρξει μείωση προστίμου;
  4. Τα φώτα σας... Η περίπτωση συνιδιοκτησίας ακινήτου (χωρίς σύσταση) με αυθαίρετες κατασκευές όπου για ορισμένους και οχι για όλους εκ των συνιδιοκτητών βρίσκει εφαρμογή κοινωνικός συντελεστής πως αντιμετωπίζεται; Θα πρέπει ο εν λόγω κοινωνικός συντελεστής να είναι εφαρμόσιμος για όλους προκειμένου να υπάρξει μείωση προστίμου;
  5. Έτσιιι... Ετσιιι... η εκδούλευση συνεχίζεται! Τα καλά και συμφέροντα των ΠΜ και ΑΜ μόνο...κατά το "Ο Ολυμπιακός και το Αιγάλεω να πηγαίνουν καλά...και όλοι οι άλλοι να πανε να γ..&θ*$ουνε! Τώρα βέβαια από που και ως που κατι ΠΜ, ΑΜ, και Τοπογραφοι πήραν πιστοποίηση Προσωρινού Ενεργειακού Επιθεωρητή και μαλιστα Β ταξης για λέβητες και κλιματισμούς ΑΛΛΟ ΘΕΜΑ...! Α ρε Ελλαδάρα!!!
  6. Αυτό βάσει κάποιου νόμου/εγκυκλίου/οδηγίας ή και εγώ δεν ξέρω τι...??? ή απλά συνηθίζεται σε κάποιες νομαρχίες??? Γιατί η μικρή εμπειρία μου μέχρι τώρα λέει πως σε πιθανή διχογνωμία με οποιονδήποτε "δημόσιο λειτουργό", αν δεν έχεις πρόχειρο το αντίστοιχο δημόσιο έγγραφο του κράτους να του το ........ (ας μην γίνω πιο περιγραφικός!!!) άκρη δεν βγαζεις!!! Συνάδελφε έχεις προσωπική εμπειρια? Δώσε μας λιγο τα φώτα σου Υ.Γ. Διευκρινίζω ότι δεν αναφέρομαι στην περίπτωση της διαδικασίας Έγκρισης Τύπου!
  7. Συνάδελφοι τα φώτα σας Όπως πιθανότατα γνωρίζετε όσοι έχετε ασχοληθεί με το θέμα, ένα από τα δικαιολογητικά που απαιτεί η Διεύθυνση Μεταφορών για την έκδοση σημειώματος προσάρτησης για την ρυμούλκηση τρέιλερ/μπαγαζιέρας κλπ είναι μια βεβαίωση για την ικανότητα έλξης του αυτοκινήτου, η οποία σύμφωνα και με το Υπουργείο εκδίδεται από την αντιπροσωπεία του. Το γεγονός αυτό όμως έχει οδηγήσει στην δημιουργία μιας "φάμπρικας βεβαιώσεων" από τους "δαιμόνιους" Έλληνες αντιπροσώπους, οι οποίοι χρεώνουν ποσά από 75 έως 200 ΕΥΡΩ για να παράσχουν σε ένα Α4 πληροφορίες για ένα προϊόν που έχουν ήδη πουλήσει!!! Και αυτό γιατί ΤΥΧΑΙΑ??? ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ!!! οι πληροφορίες αυτές συνήθως δεν αναφέρονται στο manual που προμηθεύουν τους νέους αγοραστές και το οποίο θα μπορούσε να προσκομίσει εναλλακτικά ο ενδιαφερόμενος ως έγγραφο απόδειξης της ελκτικής ικανότητας. Απεναντίας γίνεται παραπομπή στην πινακίδα αναγνώρισης που βρίσκεται πάνω στο όχημα! Επειδή πρόκειται για πραγματική κοροϊδία... το ερώτημα που τίθεται είναι το εξής: Μπορεί αυτή η βεβαίωση να εκδοθεί από έναν Διπλωματούχο Μηχανολόγο Μηχανικό? (π.χ. Υπεύθυνη Δήλωση με οπισθογραφημένες Φωτογραφίες) Έχει κανείς σας προηγούμενη εμπειρία?
  8. Υπάρχει κάποια φόρμα αυτής της δήλωσης? Και τελικά ποιά είναι αυτή η 34075/3603/99 (ΦΕΚ 2117Β/06-12-99) που δεν υπάρχει πουθενά σε όλο το web? Εχει κανείς κάποια σχετική εμπειρία? Κάθε βοήθεια ευπρόσδεκτη...
  9. Να τα γουσταρεις αυτα! Τους δηθεν παντογνωστες να μην γουσταρεις! Μην αμφιβαλλεις…και δεν χρειαζεται να πας κατασκευαστικο για να μαθεις… π.χ. Θεμα – Project Στοιχεια Μηχανων Ι : Σχεδιασμος Κιβωτιου Ταχυτητων Κινητηρα (Παρα τριχα γλυτωσαμε το Inventor!!!) Ντροπη! Μηχανουργειο Ι και Μηχανουργειο ΙΙ πως περασες? Εμεις, τορνιραμε μπουλονι και κοψαμε σπειρωμα, φτιαξαμε κωνικο γραναζι στην φρεζα μεχρι με οξυγονο κολλησαμε και ηπιαμε κατοπιν το ιστορικο γαλατακι για τις αναθυμιασεις!!! Και για να κλεισει το θέμα... Qwert: +1x10 στην νιοστή!!!
  10. Επιτέλους...να και καποιος που παρατηρησε το προφανες!!! Ειναι απλα τα πραγματα παιδια...μην αναλωνεστε σε θεωρητικες οικονομικες συζητησεις! Money makes the world go around!!!
  11. Παιδιά ΟΚ έχουμε φάει εμείς τα μούτρα μας με αυτό το δήθεν βιβλίο...μην προσπαθείτε να "κάψετε" κι άλλο κόσμο!!! Αν θες να μάθεις στοιχεία κάτσε δύο εξάμηνα να παρακολουθήσεις ΑΝΥΦΑΝΤΗ στην ΠΑΤΡΑ! Θα σου αλλάξει την κοσμοθεωρία!!!
  12. Ένα ευχαριστώ στον Sandalos γιατί εξυπηρετεί την διάχυση της γνωσης! Keep up the good work παίδες! Αυτο το forum μας κάνει όλους σοφότερους!!!
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.