Μετάβαση στο περιεχόμενο

ziziskat

Members
  • Περιεχόμενα

    4
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

1 Ακόλουθος

Profile Information

  • Φύλο
    Άντρας
  • Επάγγελμα
    Μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Διπλ. Μηχανολόγος Μηχανικός

ziziskat's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

1

Φήμη στην κοινότητα

  1. Καλησπέρα και από μένα. Εγώ δεν θα μείνω στα δικαιώματα των ειδικοτήτων αλλά θα ρωτήσω κάτι άλλο. Πήρα τηλέφωνο στην Δ15 και ρώτησα πότε θα αρχίσουν οι εγγραφές, καθώς είμαι στην πολύπαθη κατηγορία των Μηχ. Μηχ. Βιομηχανίας, και μου απάντησαν ότι δεν θα πρέπει να βιάζομαι διότι μπορεί και τα διαστήματα πλέον να μετράνε από την ημερομηνία ψήφισης του ΦΕΚ. Παρόλο δε, που έχω αριθμό πρωτοκόλλου κατάθεσης της αίτησης από το 2010. Υπάρχει κάποιος με γνώσεις που να μπορεί να απαντήσει εάν ισχύει κάτι τέτοιο;;;; Ευχαριστώ εκ των προτέρων!!!
  2. Δεν νομίζω ότι θα ωριμάσουμε!!!! Δεν θα ξεχάσω τις δύο πρώτες μέρες απεργίας των δημοτικών αστυνόμων που υπήρχαν αμάξια παρκαρισμένα πάνω σε πεζοδρόμια ακόμα και πάνω σε διαβάσεις αναπήρων και όχι απλά παρκαρισμένα μπροστά. (και εννοώ σε πολύ χειρότερη κατάσταση από ότι πριν) Φαινόταν ότι ο άλλος το έκανε γιατι δεν υπήρχαν συνέπειες. Είμαστε απλά άξιοι της μοίρας μας.
  3. Πολύ καλό!!!!Ευχαριστώ...
  4. sdim Καλημέρα.Όντως τα νέα λογισμικά βγάζουν την ενεργειακή μελέτη και όχι την θερμομόνωση(άλλωστε δεν ισχύει όπως την ξέραμε όπως είπαν και οι προλαλήσαντες). Με αρκετό ψάξιμο μπορείς να βγάλεις τις θερμογέφυρες αλλά εγώ προσωπικά δεν μπόρεσα να κάνω έλεγχο των αποτελεσμάτων.Προσωπικά επειδή τη μόνη μελέτη που έδωσα με ΚΕΝΑΚ ήταν μια 2όροφη οικοδομή τις θερμογέφυρες και τις απώλειες ανοιγμάτων τις υπολόγισα με το χέρι. Καλή δύναμη.
  5. Υπεύθυνη δήλωση του αιτούντα και του μελετητή, για την απαλλαγή από την υποχρέωση έκδοσης απόφασης Ε.Π.Ο., σύμφωνα με τα οριζόμενα στην παράγραφο 13 του άρθρου 8 του ν.3468/2006, όπως αντικαταστάθηκε από την παρ. 2 του άρθρου 3 του ν.3851/2010 Τι ακριβώς πρέπει να δηλώσεις εδώ?Κάποια βοήθεια γιατί δεν βγάζω άκρη.
  6. Μονο ένα μεγάλο ευχαριστώ μπορώ να πω προς το παρών για τη δουλεια που κάνεις και που θα κάνεις...μακάρι όλοι μας να βάζαμε την ενέργεια μας σε τέτοιου είδους project και όλα θα ήταν καλύτερα...δεν είμαι τζαμπατζής Κύριοι απλά ένας που μόλις ξεκίνησε και ψάχνει με νύχια και με δόντια να αρπάξει μια δουλειά.Ένα μεγάλο ευχαριστώ και πάλι.Τεράστια δουλειά.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.