Μετάβαση στο περιεχόμενο
Ακολουθήστε τη νέα μας σελίδα στο Facebook! ×

yaldabaoth

Members
  • Περιεχόμενα

    52
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Everything posted by yaldabaoth

  1. Άρα για διαμέρισμα απλά μελετάμε την οριζόντια επιφάνεια με U/2 σε επαφή με Μ.Θ.Χ. Το θέμα είναι καταχωρείται στην καρτέλα έδαφος , ή στην καρτέλα αδιαφανείς ?
  2. Όταν λες να περιγράψω το ΜΘΧ , προφανώς εννοείς μόνο την οριζόντια επιφάνεια, τα κατακόρυφα δομικά στοιχεία που είναι κάτω από τη στάθμη μου γιατί να τα περιγράψω ? Με την ίδια λογική αν υποθέσουμε διαμέρισμα τελευταίου ορόφου που έχει από πάνω σοφίτα , θα πρέπει να μελετήσεις και τη σοφίτα , σωστά ? Έτσι λέτε..
  3. Διευκρίνισα για διαμέρισμα, όχι μονοκατοικία. Για μονοκατοικία οκ , συμφωνούμε
  4. Τι εννοείς να περιγράψω τον ΜΘΧ ? Αφού δεν ανήκει στην ιδιοκτησία μου.
  5. Καλησπέρα, ερώτηση για ενεργειακή επιθεώρηση. Σε ισόγειο διαμέρισμα με έδαφος υπερυψωμένο +1μ. πρέπει να βάλω διαχωριστική επιφάνεια? Αφού δεν θα μελετήσω τα οριζόντια δομικα στοιχεία που είναι κάτω από το 1μ. Η στάθμη μου αρχίζει από το +1
  6. Καλημέρα, έχει αντιμετωπίσει κανείς πρόβλημα να εισάγεις Ηλιακό Συλλέκτη και να μην τον λαμβάνει υπόψη στους υπολογισμούς το ΤΕΕ-ΚΕΝΑΚ ?
  7. Καλημέρα το σενάριο αντιστάθμισης - διατάξεις αυτόματου ελέγχου που συμπληρώνουμε το κόστος στο ΠΕΑ;
  8. Το τμ του Ε9 κυριων χωρων διασταρωνονται με τα τμ κυριων χωρων που εχει η πλατοφρμα.
  9. Τσέκαρε ΑΤΑΚ απο Ε9 , συνήθως εκεί ειναι το πρόβλημα αν το έχεις copy paste μπορεί να σου εμφανίζει ένα κενό ανάμεσα στους αριθμούς.
  10. Μάλλον δεν έχεις συμπληρώσει κάποιο πεδίο σωστα. Η έγκριση απο ΑΑΔΕ είναι αυτόματη
  11. Το πιο ευκολο είναι να βάλεις όλα τα στοιχεια που πρέπει να γράψεις σε κελιά σε excel, θα χρειαστείς περιπου 2 λεπτα για κάθε υποβολή αιτησης
  12. Σε περιπτωση που δηλωθει καποια παρεμβαση στο εντυπο και τελικα ο ωφελουμενος δεν την υλοποιησει ?
  13. Τελικά στην κρίσιμη ερώτηση με τετραγωνικα κύριων χώρων που στο Ε9 εχει συνολικα , και το ΠΕΑ εχει τα πραγματικα ( >7 η διαφορα) πως το αντιμετωπίσατε ? Καποιος...
  14. Καλησπέρα σε περίπτωση που το ποσοστα ιδιοκτησιας δεν αθροιζουνε 100% , πχ περιπτωση γυναικας που εχει 50% και το αλλο ο ανδρας της που ομως εχει πεθανει και δεν εχει γινει αποδοχη ολο 100% , τι κανουμε ? Κανεις συναντησε παρομοια περιπτωση ?
  15. Ετσι ακριβως , αλλα στην αιτηση επρεπε να βαλω 99,20 που ηταν στο Ε9 , γι αυτο με βλεπεις σημερα να εχω παρει εγριση απο ΑΑΔΕ. Τωρα τι μπορω να κανω ??
  16. Καλησπέρα , στον έλεγχο ΠΕΑ ΜΟΝΟΚΑΤΟΙΚΙΑ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ ΟΡΟΦΟΥ ΜΕ ΙΣΟΓΕΙΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ , Ε9 99,20τ.μ και ΠΕΑ αν αφαιρεσω το κλιμακοστασιο 87. Εβγαλα ΠΕΑ για 87 ωφελιμη επιφανεια. Το συστημα μου βγαζει σφαλμα στα τμ οτι ειναι πανω απο 7. Τι προτεινεται ?
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.