Μετάβαση στο περιεχόμενο

michaniki

Members
  • Περιεχόμενα

    68
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Φύλο
    Δεν απαντώ
  • Επάγγελμα
    Μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Διπλ. Πολιτικός Μηχανικός

Τελευταίοι επισκέπτες προφίλ

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

michaniki's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

  • First Post Rare
  • Collaborator Rare
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

1

Φήμη στην κοινότητα

  1. Συμφωνώ απλά ρωτάω αν έχετε διαβάσει κάτι σχετικά, θα το αναφέρατε δηλαδή στην τεχνική έκθεση οτι αυτές οι εργασίες που υπάρχουν σήμερα είναι νόμιμες βάσει του νόμου σήμερα?
  2. michaniki

    Νόμος 4495/2017

    ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ μακάρι να δουλεύατε για το Τ.Ε.Ε. (ιδιώτης φαντάζομαι!!!)
  3. καλησπέρα θα ήθελα να ρωτήσω αν διευκρινίστηκε σε κάποιο νόμο, εγκύκλιο η οπουδήποτε για τις εργασίες που δεν απαιτούν πλέον Οικοδ. Άδεια ή Άδεια Μικρής Κλίμακας με βάσει το άρθρο 30 του 4495, μπορούμε να μην τις εντάξουμε στα αυθαίρετα, παρόλο που έγιναν πριν την ισχύ του 4495?
  4. Καλησπέρα, που αναφέρονται ποιες πρέπει να είναι οι αποστάσεις κτιρίων στα εκτός σχεδίου?Έχω το κτίριο μιας αγροτικής αποθήκης που θα νομιμοποιηθεί με ένα ανοιχτό υπόστεγο.
  5. Καλημέρα, θα ήθελα να ρωτήσω για τις αποστάσεις από τα όρια σε γήπεδο εκτός σχεδίου στο οποίο περιέχεται αγροτική αποθήκη που θα νομιμοποιηθεί. Η αποθήκη εκδόθηκε με άδεια μικρής κλίμακας που επέτρεπε τα 10.00μ..
  6. Το οτι εμπίπτει στην κατηγ 3 κ πρέπει να ρυθμιστεί ως μετακίνηση σε άλλη θέση ( κ το τμήμα που δεν είναι σε νομιμη με ΥΔ Κ ΥΚ) είναι σίγουρο το ερώτημα μου έχει να κάνει αν μπορεί να ενταχθούν μαζί με την κατ.3 και παραβάσεις που δεν αντιστοιχίζονται με τ.μ. της παραγ.5 του αρθ.100;
  7. καλησπέρα, έχω απο την κατηγ 3 αυθαίρετη μικρή παράβαση λόγω μετακινησης (θα επιβληθεί κ πρόστιμο μετακίνησης στην μη νόμιμη θέση) μπορεί να ενταχθεί στον αναλυτικό με εξώστη που κατασκευάστηκε;
  8. Καλημέρα σας, θα ήθελα να ρωτήσω αν μπορεί ο εξώστης που βρίσκεται σε προκήπιο κ θα ρυθμιστεί σαν κατηγ 5 με αναλυτικό και να υπολογογιστεί σαν ένα προστιμο μαζί με αυθαιρεσίες της κατηγ 3?
  9. Πώς γίνεται στις άδειες να προβλέπεται εξώστης μέσα στην πρασιά και τώρα να το εντάσουμε στην κατηγορία 5?
  10. Ευχαριστώ, άρα στην περίπτωση μόνο που υπάρχει δόμηση όχι κάλυψη εντός της πρασιάς υπάγεται η κατασκευή στην κατηγορία 5 ?
  11. καλησπέρα κ καλό μήνα, θα ήθελα τι γνώμη σας έχω εξώστη που βρίσκεται εντός της πρασιάς (στις άδειες φαινόταν μικρότερος έγινε μεγαλύτερος)πως θα το ρυθμίσω σαν κατηγ 5 με αναλυτικό ή σαν κατ.4 με αναλυτικό και την παραβίαση Ο.Γ. σε προκήπιο?
  12. καλησπέρα στην περίπτωση που έχω υπέρβαση διαστάσεων προβλεπόμενου εξώστη εντος της πρασιάς μπορεί να πάει μόνο με αναλυτικό 'η χρειάζεται και να επιλεγεί το κουτάκι με την παραβίαση ο.γ. σε προκήπιο;
  13. ΔΕΝ είναι απλή σφραγίδα αναφέρεται κ με λόγια ότι αποτελεί οριστικό τίτλο μη κατεδάφισης αυθαιρέτου. Σας το επισυνάπτω για να δείτε ότι αναφέρεται η έννοια της Νομιμοποίησης.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.