Jump to content

VirusX2

Members
 • Content Count

  170
 • Joined

Everything posted by VirusX2

 1. Το συγκεκριμένο κάνει την δουλειά αυτή, απλά να έχεις υπόψιν ότι απαιτεί εξωτερικά current transformers!
 2. Ας ξεκινήσουμε από τα αυτονόητα σε αυτήν την χώρα και βλέπουμε..
 3. Ναι προφανώς και κανείς δεν θα κάνει επένδυση σε μια ζημιογόνο επιχείρηση.. Όμως πέρα από τα φαντάσματα για συνωμοσίες πίσω από την πώληση κάποιας δημόσιας επιχείρησης ας σκεφθούμε το πως μπορεί να γίνει κερδοφόρα από άποψη διαχείρισης και λειτουργίας.. Προφανώς ο όποιος ιδιώτης για να επενδύσει θα έχει σχέδιο για την ανάπτυξη και την κερδοφορία.. που τις περισσότερες φορές αποδίδει.. Οπότε αφού ο ιδιώτης μπορεί, το δημόσιο γιατί όχι; (ρητορικό το ερώτημα..)
 4. Αδικίες παντού.. για τα ΙΕΚ ούτε λόγος.. τι πράγματα είναι αυτά.. Παιδιά άλλου θεού είναι οι ΔΕ; Ας βγει και κάποια απόφαση να δώσουν οι άνθρωποι 4-5 μαθήματα να γίνουν ΤΕ και αυτοί και μετά ας δώσουν άλλα 4-5 να γίνουν ΠΕ. Φυσικά μπορεί να γίνουν απευθείας ΠΕ, που είναι το πρόβλημα; Και φυσικά να μετρήσει η προϋπηρεσία, αν είναι αδύνατον.. όλοι ξέρουν ότι μετά από κάποια χρόνια προϋπηρεσίας μπορείς να πας στην ανωτάτη βαθμίδα κάθε κλάδου χωρίς κάποιο υπόβαθρο.. Τα μαστόρια που τα πας; Τι παραπάνω ξέρει ένας μηχανικός πολυτεχνείου; Αδικίες και εκεί.. Επειδή αφορά και άλλες ειδικότητες πέραν των μηχανικών το σχέδιο.. όλοι ξέρουν ότι μετά από κάποια χρόνια σε νοσοκομείο μπορείς να γίνεις γιατρός γιατί.. "Κάτι ξέρουμε και εμείς από ιατρική" https://www.youtube.com/watch?v=HFX8CXBpSYQ ΥΓ: Δεν έχω πρόθεση να προσβάλω ή να αδικήσω κανένα, όμως στην ουσία οι μόνοι που αδικούνται σε αυτήν την περίπτωση είναι αυτοί που έχουν κοπιάσει και έχουν πετύχει κάτι καλύτερο στην ζωή τους. Η ισοπεδωτική λογική βασιλεύει αυτήν την περίοδο.. Το να αναβαθμιστεί κάποια σχολή είναι άλλη συζήτηση και άλλη είναι αυτό το πράγμα που γίνεται τώρα..
 5. Ενώ στους υπόλοιπους εναλλακτικούς παρόχους τα γλυτώνεις όλα αυτά;
 6. To User manual μπορείς να το δεις παρακάτω: https://www.manualslib.com/manual/69394/Honda-E300.html Με μια γρήγορη ματιά, με σβηστή μηχανή θέτεις τον επιλογέα συχνότητας στα 50Hz, βάζεις μπροστά την μηχανή και ανεβάζεις στροφές έτσι ώστε το συχνομετρο που έχει πάνω να δείχνει 50Hz. Όπως θα δεις έχει επιλογές για 45/50/55/60/65 Hz. Βάλε την μηχανή στις 3000rpm και τσέκαρε συχνότητα και τάση.
 7. Σε κάποια άλλη γραμμή που δεν έχει κανένα φορτίο δοκίμασες;
 8. "Πρόκειται για μια στρατηγικής σημασίας διασύνδεση Συνεχούς Ρεύματος με τεχνολογία state of the art, η οποία δημιουργεί νέα πρότυπα για τις νησιωτικές διασυνδέσεις που θα ακολουθήσουν και αλλάζει τα δεδομένα στον κλάδο Μεταφοράς Ενέργειας στην Ελλάδα." Μάλιστα.. Whatever..
 9. Ρωτα στον τοπικο ΔΕΔΔΗΕ την μεγιστη αναμενόμενη ενταση βραχυκυκλωσης του Υ/Σ που τροφοδοτει την εγκατασταση.
 10. Όπως τα είπε ο nvel, εξου και το 100% power factor που αναφέρει για το heating, είναι ηλεκτρική αντίσταση. Για το cooling αναφέρεται στην ουσία στα χαρακτηριστικά των ανεμιστήρων.
 11. Το μόνο που έχω να προσθέσω είναι πως για την δική σου ασφάλεια αλλά και των υπολοίπων συναδέλφων και χρηστών των εγκαταστάσεων, εάν τελικά κάνεις αυτήν την δουλειά, μείνε μόνο στην καταμέτρηση.
 12. Δεν είναι κάτι δύσκολο.. https://www.deddie.gr/el/upiresies/sundesi-me-to-diktuo/arxiki-sundesi/egkatastasi-efedrikou-ilektroparagwgou-zeugous
 13. Και εάν μπει βυτίο καυσίμου για το Η/Ζ τα σχετικά με τις απαιτήσεις ασφαλείας/πυρασφάλειας..
 14. Στις οδηγίες διανομής αναφέρεται σωλήνας σε ολες τις υπόγειες οδεύσεις ΜΤ. Τώρα για περισσότερες πληροφορίες καλύτερα να απευθυνθείς στο ΔΕΔΔΗΕ της περιοχής ενδιαφέροντος.
 15. Κάτι άκουσα τελευταία και για αστρολογική πρόβλεψη..
 16. Που τα είδες τα 5 έτη σπουδών στα ιδρύματα που αναφέρεις;
 17. Τα είπες όλα... Και τα ψηφαλακια να προσθέσω μιας και είμαστε σε χρονιά εκλογών..
 18. Το τοπογραφικό έγινε με τηλεμετρηση, αεροφωτογραφία, ενόραση;
 19. Έπρεπε να δίνει ο νομοθέτης δυνατότητα με μια υπεύθυνη δήλωση ότι αναγνωρίζω τον κίνδυνο και τα λοιπά.. να μπορείς να χτίσεις και πάνω στους αγωγούς.. Η φυσική επιλογή...
 20. Καταρχήν μην κάνεις 500 παραθέσεις ολόκληρων μηνυμάτων και μην βαζεις ξανα και ξανα τα συνημμένα.. Το ολο θεμα σου ειναι πλήρως δυσαναγνωστο!! Το σχέδιο που ανέβασες είναι απο κινητήρα τυπου Dahlander και όπως βλέπεις απαιτεί 3 ρελε για την λειτουργία του. Εαν το δικό σου εχει μόνο ενα διακόπτη 1-0-2 και τιποτα αλλο, τότε μάλλον ειναι ανεξάρτητου τυλιγματος για καθε ταχύτητα, οπότε δεν σου κάνει αυτη η συνδεσμολογία. Η πιο γρήγορη και αξιόπιστη λύση είναι να φωνάξεις ηλεκτρολόγο.
 21. Όσον αφορά τις γραπτές εξετάσεις, μπορεί κάποιος να αναφέρει τι περιλαμβανουν γενικότερα;
 22. Όταν ρευματοδοτηθηκε το ισόγειο, το κτίσμα είχε την σημερινή του μορφή; Δηλαδή υπήρχε το ισόγειο, το διαμέρισμα σου και το δώμα;
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.