Μετάβαση στο περιεχόμενο

ΦΙΛΕΡΓΟΣ

Members
  • Περιεχόμενα

    10
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Τοποθεσία
    ΙΤΕΑ ΦΩΚΙΔΟΣ
  • Επάγγελμα
    Μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Διπλ. Πολιτικός Μηχανικός

Τελευταίοι επισκέπτες προφίλ

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

ΦΙΛΕΡΓΟΣ's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Ευχαριστώ και εύχομαι καλή συνέχεια στη προσπάθεια και τη προσφορά σου. Ασφαλέστερη αξιολόγηση όταν θα ανοίξω τα αρχεία για να δω αν έχουν κάποιο πρόβλημα κάτι που βέβαια δείχνει απίθανο.
  2. Ευχαριστώ για τη προσφορά και συγχαίρω για τη προσπάθεια.
  3. Εφόσον ο αδιάνοικτος πεζόδρομος προβλέπεται από το σχέδιο πόλεως και δεν έχει καταργηθεί το αυθαίρετο κτίσμα δεν μπορεί να λαμβάνεται υπόψιν. Εξυπακούεται ότι το οικόπεδό σου έχει πρόσωπο και σε άλλο διανοιγμένο δρόμο για να μπορεί να οικοδομηθεί. Διαφορετικά θα πρέπει να κινηθεί η διαδικασία διάνοιξης του πεζόδρομου και η υλοποίησή της (γκρέμισμα αυθαιρέτου κλπ)
  4. Γνώμη μου είναι ότι εφ' όσον δεν βρίσκεται εντός σχεδίου πόλεως δεν μπορεί να εφαρμοστεί η διάταξη του άρθρου 25. Παράλληλα όμως υφίσταται εντός οριοθετημένου οικισμού προ του 1923 και η όποια απομείωσή του δεν οφείλεται σε κάποια υπαίτια κατάτμηση από τον ιδιοκτήτη του αλλά από τηξν αναγκαστική επιβολή του σχεδίου πόλεως. Συνεπώς μπορεί να κτιστεί με τις διατάξεις που προβλέπονται στους όρους δόμησης του συγκεκριμένου αυτού οικισμού αν υπάρχουν, ή των γενικών διατάξεων για τους Οικισμούς προ του 1923
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.