Μετάβαση στο περιεχόμενο

antony-2

Members
  • Περιεχόμενα

    17
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Everything posted by antony-2

  1. Καλημέρα!Το 2011 κάνουμε δήλωση αυθαιρέτου σε έναν γερμανό και πληρώνει παράβολο 2000 ευρό.Χάνεται απο τότε και δεν πληρώνει καμία άλλη δόση.Αυτή η δήλωση δεν ματαφέρθηκε στον 4178 και βγήκε ληξηπρόθεσμη.Αν έρθει και ζητήσει να ξαναμπεί στον νόμο θα του κάνω καινούργια δήλωση.Θα μπορώ όμως να βάλω οτι έχει πληρώσει για το αυθαίρετο τα 2000 ευρώ και να προσκομίσω την απόδειξη σαν παλιότερες πληρωμές??
  2. Εμένα τις κατόψεις τις έβαλε ωραιότατα στην "ανάθεση ιδιοκτήτη" και ενώ είχα κλικάρει τις κατόψεις και μετά δεν με αφήνει να διαγράψω τα αρχεία....Είναι ωραίο όταν έχει άποψη το πρόγραμμα.....
  3. Σήμερα λογικά επιδή ο όγκος δεδομένων που θα ανεβαίνουν στο σύστημα θα είναι τεράστιος θα κρασάρει.Γι'αυτό σε άλλους ανοίγει και σε άλλους όχι.
  4. Καλησπέρα!Εχουμέ άδεια εκτός σχεδίου 110μ2.Εχει υπέρβαση δόμησης 42μ2 απο τα οποία τα 7μ2 μέσα στο Δ.Τα δηλώνω σε 2 φύλλα καταγραφής βάζοντας 35μ2 υπέρβαση δόμησης (Κ.Χ.) στο ένα και στο άλλο 7μ2 με υπέρβαση δόμησης και Δ.Σωστά??Ευχαριστώ!
  5. Καλησπέρα.Μία ερώτηση θέλω να κάνω.Εχω κτίσμα πρίν του ΄55 και έκαναν σε αυτό επέκταση το 2004 τότε βάζουμε οτι είναι στην κατηγορία 4 μέ άδεια και απλά βάζουμε τα τετραγώνικα της επέκτασης ως παράβαση ή βάζουμε κατηγορία 5 αλλα πάλι μόνο τα τετραγωνικά της παράβασης??
  6. Καλησπέρα!!Θα ήθελα λίγο βοήθεια.Εχω αυθαίρετο εκτός σχεδίου προ του '83 που αποδεικνύεται απο το Ε9 και απο την δήλωση στο νόμο Τρίτση.(Μάλλον δεν πήρε χαρτί για οριστική εξαίρεση απο κατεδάφιση).Πήγε το 2007 και έχτισε δίπλα άλλο σπίτι 80μ2.Πώς το περνάω??Εγώ πιστεύω οτι όλο πάει Κατηγορία 5.Σωστά???Ευχαριστώ!!
  7. Καλημέρα!!Εχει έρθει ένας πελάτης ο οποίος ζεί στΙς Η.Π.Α.Ειναί Ελληνοαμερικάνος.Ισχυρίζεται οτι είναι Παλλινοστούντας και μας πιέζει να τον βάλουμε σε αυτή την κατηγορία.Επειδή δεν μας έχει ξανατύχει τέτοια περίπτωση σαν γραφείο και δυστυχώς ούτε σε κανένα γνωστό συνάδελφο μήπως γνωρίζετε ποια είναι τα δικαιολογητικά που χρειαζόμαστε ώστε να είμαστε καλυμμένοι?Ευχαριστώ!! (Προσωπικά νομίζω οτι μας δουλεύει.....)
  8. Καλησπέρα!!Θα ήθελα να κάνω μία ερώτηση σχετικά με τα λυόμενα. Αν έχουμε άδεια λυομένου που ήταν βάση νόμου 80μ2. και έχουν προσθέσει άλλα 13μ2. το λυόμενο μπαίνει όλο στην κατηγορία 5 και βάζουμε όλα τα τετραγωνικά (93μ2.) ή μπαίνει στην κατηγορία 4 και βάζουμε μονο τα τετραγωνικά της υπέρβασης??? Ευχαριστώ!!!!
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.