Μετάβαση στο περιεχόμενο

GIANNIS.P

Members
  • Περιεχόμενα

    7
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Everything posted by GIANNIS.P

  1. Λογικά έτσι είναι , αλλά εδώ μιλάμε για χειρισμούς επιπέδου κλεφτοκοτάδων οπότε μια ανησυχία την έχω...
  2. Το ότι λείπει η φράση με παράλληλη διατήρηση των διακανονισμών σημαίνει κάτι;
  3. Στις 4.30 λοιπόν η ανακοίνωση...Έχουν εξαντληθεί πλέον οι λέξεις για να περιγραφεί αυτό που ζούμε , ένα ταμείο επιστημόνων παίζει κρυφτό με τους ασφαλισμένους του και λειτουργεί με όρους μικροαπατέωνα.
  4. Σε ευχαριστώ πάρα πολύ, βεβαια προκύπτει μαλλον οτι αν κάποιος πληρώσει με αυτόν τον τροπο αύριο που ληγει το ειδοποιητηριο θα θεωρηθεί οτι το έκανε εκπροθεσμα
  5. Nαι μιλάω για άλλη τράπεζα και από ότι βλέπω δεν έχει τέτοια δυνατότητα σύνδεσης με το ΤΣΜΕΔΕ. Κατά συνέπεια δεν μπορεί κλαποιος να μεταφέρει χρήματα μέσω λογαριασμού άλλης τράπεζας απ'ότι καταλαβαίνω...
  6. Μια ερώτηση προς όποιον γνωρίζει , για να πληρώσει κάποιος μέσω internet banking ποιο iban χρησιμοποιεί για την μεταφορά;
  7. Κάτι χρηστικό , προφορικά επιβεβαιώνουν από 3 παραρτήματα του ΤΣΜΕΔΕ , με τα οποία επικοινώνησα , ότι έχει δοθεί π[αράταση
  8. Είναι η λογική της κουτοπονηριάς , του έτσι θα τους 'κάνουμε και το χατίρι' αλλά θα πάρουμε και ό,τι μπορούμε να πάρουμε. Είναι η λογική του μικροαπατεώνα , του λαμόγιου. Δυστυχώς η παρακμή αυτής της χώρας δεν έχει πάτο σε όλα τα επίπεδα , είναι απελπιστικό...
  9. Mετά από τηλεφωνική επικοινωνία που είχα με τον ΕΟΠΠΕΠ μου είπαν ότι δεν έχουν θέμα να τροποποιηθεί η δήλωση στατικής επάρκειας σε σχέση με το κείμενο που δίνουν αυτοί .
  10. Καλημέρα , ενημερώθηκε τελικά κάποιος αν δέχονται τροποποιημένη τη δήλωση στατικής επάρκειας και αν τελικά κάτι τέτοιο μπορεί να προκαλέσει πρόβλημα στην αδειοδότηση?
  11. Καλημέρα, ήθελα να ρωτήσω αν έχει ξεκαθαριστεί πως κάνει κάποιος τη δήλωση στο σύστημα αμοιβών για να προχωρήσει στην υποβολή καθώς δεν υπάρχει ως επιλογή ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΓΙΑ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ν.4178,προχωράμε με την επιλογή της έκδοσης αμοιβής βάσει του ν.4014?
  12. Συνάδελφοι έχω το εξής πρόβλημα ,πελάτης απευθύνθηκε σε μένα για να εκτελέσει εργασίες στο Β όροφο κτιρίου που απέκτησε με αγόρα και στο οποίο το ισόγειο και ο Α όροφος έχουν κατσκευαστεί(έχει και ρεύμα)και στον β υπάρχει μόνο ο φέροντας οργανισμός. Η άδεια έχει εκδοθεί το 1983 και ψάχνω ένα τρόπο ώστε να κατοχυρωθεί νομικά η εκτέλεση των εργασιών. Για να παραταθεί η άδεια με αλλαγη επιβλέποντος ειναι απαραιτητη η παραίτηση του επιβλέποντα μηχανικού που αναγράφεται στο στέλεχος? Δεδομένου ότι έχει παρέλθει 27ετία κάτι τέτοιο ενδεχομένως να μην είναι εφικτό. Υπάρχει κατά τη γνωμη σας κάποια άλλη λυση? Συμπληρώστε την ειδικότητα σας στο προφίλ σας παρακαλώ.
  13. Δεν έγινε εντελώς κατανοητό αυτό που ρώτησα προφανώς και γιατι΄δεν το πιατύπωσα καλά,αυτή η διαβαθμιση στα φορολογικά αφορά και σε έσοδα που δεν προέρχονται απο την επαγγελματική δραστηρίότητα? π.χ αν εγώ λαμβάνω ενοίκια από ένα διαμέρισμα το ποσό προστίθεται και φορολογείται ενιαία το συνολικό εισόδημα? Τώρα όσον αφορά στις γενικές πολιτικές παρατηρήσεις ελπίζω να ήρθε η ώρα που τουλάχιστον να γίνεί ένα βήμα εμπρός με ένα χτύπημα στο δικοματισμο ,για κάτι καλύτερο δεν είμαι πολύ αισιόδοξος αλλά αυτο για μένα θα ειναι ένα θετκό μηνυμα.
  14. Όντας νέος μηχανικός θα ήθελα καποιες απαντήσεις σε κάποια φορολογικά ζητήματα 1.Πόσο είναι το αφορόλογητο όριο για ένα νέο μηχανικό που δουλεύει με μπλοκάκι? 2.Πάνω από αυτό το όριο πως διαβαθμίζεται η φορολόγηση? 3.Το ποσό που θεωρείται αφορολόγητο αφορά μόνο στην επαγγελματική σου δραστηριότητα ή στα μεικτά έσοδα?(π.χ ενοίκια) 4.Τα ποσά από βενζίνη κλπ που διάβασα παραπάνω ότι μπορείς να παρουσιάσεις ως έξοδα δεν πρέπει να ξεπερνούν το 3% επί του μεικτού εισοδήματος ή επί του εισοδήματος που ουσιαστικά προκύπτει από τις αποδείξεις που κόβεΙς?
  15. Αν δεν έχουν ξεκινήσει καν οι εργασίες και παραιτηθεί ο επιβλέποντας μηχανικος που έχει υπογράψει στην άδεια, αυτός που έρχεται να αναλάβει εκ νεου την επίβλεψη τι ενέργειες πρέπει να κάνει?
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.