Μετάβαση στο περιεχόμενο
Newsletter: Ημερήσια τεχνική ενημέρωση από το Michanikos.gr ×

Μαρία Δ

Members
  • Περιεχόμενα

    5
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Επάγγελμα
    Μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Διπλ. Πολιτικός Μηχανικός

Τελευταίοι επισκέπτες προφίλ

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Μαρία Δ's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

  • Reacting Well Rare
  • First Post Rare
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Καλημέρα σας, Χρόνια Πολλά και καλή χρονιά!!! Εχω περίπτωση τακτοποίησης, παλαιό δυόροφο κτίσμα και ακριβώς δίπλα, αποθήκη με εξωτερικό λουτρό. Αρχικά δημιουργήθηκε το λουτρό σε μία απόσταση από την οικία και στην συνέχεια χτίστηκε και στεγάστηκε το υπόλοιπο τμήμα (αποθήκη) και κόλλησε με το υπάρχον. Έχει μία πόρτα είναι δηλ. σαν προθάλαμος για το wc αλλά χρησιμοποιείται ως αποθήκη. Το λουτρό δεν έχει εξωτερική πόρτα. Μπορώ να δηλώσω το wc ως κύριο και την αποθήκη μειωτικό? Δεν υπάρχει άλλο λουτρό στην οικία. Είναι παραδοσιακός οικισμός και η επέκταση έγινε το 1986. Το λουτρό έγινε το 65. Η οικία είναι περίπου στα 1910. Δεν μπήκα σε λεπτομέρειες για το τι εκαναν πριν το 65!
  2. Μετά από αίτημα στην εφορία για προσθήκη ΚΑΔ υπηρεσιών μεσιτιας, με παρέπεμψαν στο πρώην ΤΕΒΕ, με την λογική ότι η συγκεκριμένη υπηρεσία δεν καλύπτετε από το ΤΣΜΕΔΕ. Οπότε ζητάνε εγγραφή και εκεί. Μου φάνηκε αρκετά περίεργο να ζητάνε διπλή ασφάλιση ενώ πλέον είναι ενοποιημένα. Εντομεταξυ το ποσό της ασφάλισης δεν μπορούσαν να μου το πουν γιατί πάει ανάλογα με το εισόδημα... Αυτά είπαν από περιφερειακό τμήμα επαρχίας....
  3. Καλησπέρα σας, έχω κάποιες ερωτήσεις όσον αφορά τα σενάρια αναβάθμισης, έχω μικρή εμπειρία από ΠΕΑ και καθόλου από εξοικονομώ και παρακαλώ για τη βοήθειά σας στα παρακάτω θέματα. Σε εσωτερική θερμομόνωση κατακόρυφων δομικών στοιχείων το u των αδιαφανών πόσο θα αυξηθεί? Σε ένα βιβλίο είδα ότι αυξάνει κατά 0.10 W/m2 ισχύει ή είναι λίγο? Αλλαγή από κεντρικό καυστήρα αερίου σε ατομικό αερίου, το δίκτυο διανομής οι τερματικές μονάδες και βοηθητικές μονάδες παραμένουν οι ίδιες? Η ισχύς και ο β. αποδ. του λέβητα υπάρχουν στο φυλλάδιο του κατασκευαστή αλλά στα υπόλοιπα τι βαθμό απόδοσης να βάλω για το νέο σύστημα? Εφόσον τοποθετηθεί ηλιακός δεν με αφήνει να διαγράψω τον τοπικό ηλεκτρικό θερμαντήρα για την εαρινή περίοδο. Ισχύει ή κάνω κάτι λάθος? Επίσης όταν αλλάξω κουφώματα στο σενάριο θα αλλάξει και η διείσδυση του αέρα λογικά, σωστά? Συνάδελφοι σας ευχαριστώ
  4. Καλημέρα σας, έχω και εγώ το ίδιο πρόβλημα. Την Κυριακή είχα τους κωδικούς από το ΚΕΚ αλλά ακόμη δεν έχω δει την πληρωμή. Μίλησα με το ΚΕΚ, η απάντηση ήταν να περιμένω την επόμενη πληρωμή και ότι δεν μπορώ να απευθυνθώ κάπου αλλού απλά πρέπει να περιμένω.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.