Μετάβαση στο περιεχόμενο

andreasbar

Members
  • Περιεχόμενα

    5
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Everything posted by andreasbar

  1. Έκανα συνέχεια κλικ χωρίς να βλέπω τι γράφει. Σε κάθε ενότητα είχε ερωτήσεις multiple choice ή σωστό λάθος. Φαντάσου διάβασα το 3% της ύλης και πήρα 75%. Προχώρησα με αυτό το τρόπο όλο το τεστ γιατί έχει μόνο ορισμούς και γενικότητες που δε θα σου χρησιμεύσουν πουθενά. Τα 200 ευρώ τα παίρνεις μόνο αν τελειώσεις όλες τις ενότητες άσχετα τι βαθμό θα πάρεις στις εξετάσεις. Κανονικά αν έδινα 10 ευρώ για αυτό το τεστ προκειμένου να μορφωθώ, θα έκλαιγα με μαύρο δάκρυ τα λεφτά μου.
  2. Έκανα το τεστ για την ενότητα έξυπνου κτιρίου. Μου πήρε περίπου 1κ30 λεπτά. Το ολοκλήρωσα με 75% επιτυχία. Σε κάθε ενότητα έχει εξετάσεις όπου μετά στο τέλος βγαίνει η γενική βαθμολογία. Το γράφω για να καθησυχάσω κάποιους που αγχώνονται όταν ακούν τηλεκατάρτιση 100 ωρών. Ειδικά οι ερωτήσεις του τεστ είναι της πλάκας
  3. Με sim κάρτα internet on the go δεν θα έχεις αμφίδρομη επικοινωνία; Τι γνώμη έχετε για τα router μάρκας InHand;
  4. Πιστεύει κάποιος συνάδελφος ότι αξίζει η αντικατάσταση του fluke 1653b με τον αντικαταστάτη fluke 1663;
  5. Τα μπουτόν τα οποία έχει ο γιατρός είναι τα κλασσικά ενσύρματα (12V). Για κάποιο λόγο δεν έχει τάση το μπουτόν στο εξεταστήριο. Μπορώ να συνδέσω το ασύρματο σε ενα απο τα άλλα 2 επίτοιχα που βρίσκονται στην αίθουσα αναμονής; Η απόσταση είναι 5 μέτρα κ το χώρισμα των δωματίων είναι γυψοσανίδα. Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση σου.
  6. Καλησπέρα σε όλους τους συναδέλφους. Γνωρίζει κάποιος πως λειτουργεί το ασύρματο κουδούνι; Στο εξεταστήριο ενός φίλου γιατρού δεν λειτουργεί το μπουτόν για να ανοίγει την κάτω πόρτα της πολυκατοικίας. Για τον ίδιο σκοπό στην αίθουσα αναμονής υπάρχουν 2 ακόμη μπουτόν τα οποία λειτουργούν κανονικά. Προκειμένου να μην του βάλω κανάλι από το τελευταίο μπουτόν που λειτουργεί και να το στείλω από την ψευδοροφή στο εξεταστήριο μπορώ να του βάλω ασύρματο κουδούνι;
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.