Μετάβαση στο περιεχόμενο

Barragan

Members
  • Περιεχόμενα

    110
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

1 Ακόλουθος

Profile Information

  • Επάγγελμα
    Μηχανικός

Τελευταίοι επισκέπτες προφίλ

616 profile views

Barragan's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

-6

Φήμη στην κοινότητα

  1. Και τι τον ενοχλεί τον γείτονα η κλώστρα μου;; Πολύ κακούς γείτονες έχουμε τελικά στην ελλάδα.......
  2. Τι είναι η "κλώστρα";; (εκτος απο την συμπαθεστατη γιαγιάκα... δεν νομιζω να εννοεί αυτήν! )
  3. Μου θελε και θέα στην θάλασσα τρομάρα του.........
  4. Γιατι ρωτας; (ειρωνικό ήταν το απο πάνω μήνυμα αν δεν το κατάλαβες.... το ξερω οτι "απαγορευονται" οι ειρωνίες αλλα δεν κρατήθηκα! )
  5. Ναι καλα... -1.... Δεν κοιτανε τα τερατουργήματα και τα αυθαίρετα που έχουν φτιάξει οι .."γύρω".. η πέργκολα θα τους πειράξει και θα τους χαλάσει την αισθητική............ Ρε παιδιά να ρωτήσω κατι μεταξύ μας τωρα.... υπάρχουν πολλοί που έχουν βαλει περγκολες με αδειες απο πολεοδομία; Ρωταω μηπως αν παει ο ανθρωπος και ζητήσει αδεια για περγκολα τον παρουν στο ψιλό στην πολεοδομία........
  6. Αν πει η μηχανικός οτι μπορεί να γίνει πόρτα εκεί πατε και βγαζετε την άδεια. Βαζετε και μια πορτούλα ασφαλείας. Σιγα το πραγμα. Καλή τύχη σας εύχομαι.
  7. Ναι το καταλαβα εκ των υστερων τι εννοείτε. Ειχα καταλαβει λαθος. Για τα υπόλοιπα.. η καλυτερη λύση θα ήταν να ανοιχτεί πόρτα εκεί που λετε ωστε να μην χρειάζεται να περνάει κανείς μεσα απο σπίτια. Αλλα ας μιλήσουν οι ειδικοί για αυτα.. εγω δεν είμαι ειδικός, εκφραζω απλά μια αποψη ως ιδιώτης.
  8. Σε καθε περίπτωση μπορείτε να τους υποχρεώσετε να κάνουν την δουλειά την ώρα που βολεύει εσάς (όταν δεν θα εχετε καποιο ραντεβού δηλαδή) και επισης να λαβουν όλα τα μέτρα για την προστασία του χώρου απο ακαθαρσίες με δικα τους έξοδα (υπάρχουν προστατευτικά πλαστικά καλύματα που μπορούν να τα στρώσουν κατω απο το πατωμα ως τον παγκο σας και το παραθυρο και να μην ερθουν τα ποδια τους καθολου σε επαφή με τον χώρο σας).
  9. Ναι αλλα απ οτι καταλαβα η ζημιά αυτή τη στιγμή δεν εχει εντοπιστεί απο που προέρχεται. Αρα για μια αυτοψία του φωταγωγού το λογικό είναι να περάσει ο μαστορας απο οπου είναι ευκολοτερη η προσβαση.
  10. Να ρωτήσω κάτι όμως πανω σε αυτό; Τα παράθυρα των άλλων απο τα οποία είναι προσβάσιμος ο φωταγωγός δεν ανήκουν σε ιδιωτικούς χώρους; Δηλαδή τα σπίτια των άλλων είναι λιγότερο ιδιωτικοί χώροι απ οτι το ιατρείο σας; Βεβαίως το οτι πρόκειται για ιατρείο θα έπρεπε κατα την άποψή μου να ευαισθητοποιήσει τους γείτονές σας, δεν σημαίνει ομως αυτο οτι ο δικός σας χώρος είναι πιο ιδιωτικός απο των γειτόνων σας...
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.