Μετάβαση στο περιεχόμενο

vangeliss

Members
  • Περιεχόμενα

    13
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Φύλο
    Άντρας
  • Επάγγελμα
    Μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Διπλ. Πολιτικός Μηχανικός

Τελευταίοι επισκέπτες προφίλ

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

vangeliss's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Μήπως κάποιος συνάδελφος έχει το έγγραφο 9964/27-05-2009 του ΥΠΕΧΩΔΕ και θα μπορούσε να το ανεβάσει στα download ή να το στείλει σε ΠΜ. Προσπάθησα να το βρω αλλά είναι πιο δύσκολο από ότι περίμενα! Ευχαριστώ
  2. Τα ίδια Παντελάκη μου , τα ίδια Παντελή μου... Ακόμα τίποτα...
  3. Αν ο εργοδότης σου δείξει ευαισθησία για τα θέματα ασφαλείας (σπάνιο) τότε η δουλεία σου γίνεται και αρκετά εύκολη. Σε αντίθετη περίπτωση θα πρέπει να σκεφτείς σοβαρά το ενδεχόμενο αναλήψεις των καθηκόντων, καθώς η ευθύνη σε περίπτωση ατυχήματος είναι μεγάλη! Στον παρακάτω σύνδεσμο θα βρεις αρκετά στοιχεία για τις αρμοδιότητες και τις ευθύνες του Τ.Α. http://www.elinyae.gr
  4. Και το δικό μου ανέβηκε μετά απο πολλές προσπάθειες
  5. Προσπάθεια πριν απο λίγο. Το προβλημα παραμένει.....
  6. Βαθμοί συγγένειας Α' βαθμού: Γονείς, Παιδιά Β' βαθμού: Αδέρφια, Παππούδες, Γιαγιάδες, Εγγόνια Γ' βαθμού: Ανήψια, Θείοι, Θείες, Προ-Παππούδες, Προ-Γιαγιάδες, Δισέγγονα Δ' βαθμού: Ξαδέρφια, Θείοι και Θείες των γονέων, προ-προ-παππούδες, προ-προ-γιαγιάδες, Τρισέγγονα Ε' βαθμού: Παιδιά Ξαδερφιών, Ξαδέρφια των Γονέων, Θείοι και Θείες των Παππούδων & Γιαγιάδων ΣΤ'βαθμού: 2α Ξαδέρφια, Ξαδέρφια των Παππούδων & γιαγιάδων Ζ' βαθμού: Παιδιά 2ων Ξαδερφιών, 2α Ξαδέρφια των γονέων, ξαδέρφια των προ-παππούδων & προ-γιαγιάδων
  7. Μπορείς να χρησιμοποιήσεις φύλλο συντήρησης μέχρι και 3 χρόνια πριν (αν δεν κάνω λάθος). Αν σου είναι εύκολο να το βρεις από το συντηρητή καλώς , αλλιώς προχώρα χωρίς αυτό. Ο βαθμός συγγενείς με ξαδέρφια των γονέων είναι Ε΄ βαθμού. Κανένα ασυμβίβαστο.
  8. Συνάδελφοι, Έχει κανείς άλλος πρόβλημα σήμερα με το buildingcert, γιατί προσπαθώ να ανεβάσω αρχείο xml και μου βγάζει το μήνυμα: Οι αλλαγές στην επιθεώρηση δεν καταχωρήθηκαν εξαιτίας των παρακάτω προβλημάτων: Το αρχείο αποτελεσμάτων δεν αρχίζει με...
  9. Συνάδελφοι, την άποψη σας … Ισόγειο κατάστημα (καφέ – Μπαρ) με υπόγειο και πατάρι (εξώστη) . Η αρχική άδεια της οικοδομής είναι 1965 και στα σχεδία υπάρχουν οι χώροι του εξώστη και του υπογείου ως ΒΧ. Το 2004 εκδόθηκε για το κατάστημα άδεια «Αλλαγή κύριας χρήσης» με ΒΧ το πατάρι και το υπόγειο. Σήμερα το πατάρι χρησιμοποιείτε ως χώρος κύριας χρήσης. Με ποια κατηγορία παλαιότητας θα υπολογίσουμε το πρόστιμο για το πατάρι? Δεδομένο ότι έχει μεσολαβήσει η άδεια του 2004 που φαίνεται ως ΒΧ? Χρησιμοποιώντας την παλαιότητα τις αρχικής άδειας, την χρονολογία που πρώτη φορά χρησιμοποιήθηκε ο χώρος ως ΚΧ ή της τελευταίας άδειας? Θα επιβαρυνθεί με το συντελεστή αλλαγή χρήσης ο εξώστης?
  10. Συνάδερφοι, έκανα μια βεβαίωση μεταβίβασης για οριζόντια ιδιοκτησία (δεν είχε καμία αυθαιρεσία) σύμφωνα με το παράδειγμα του που είναι στη σελίδα του τεε & ΥΠΕΚΑ. Η συμβολαιογράφος που το έδωσα δεν είχε καμία παρατήρηση. Το έστειλε όμως στην υποθηκοφύλακα η οποία αρνήθηκε να εγγράψει το ακίνητο καθώς δεν συμφωνούσε με τη βεβαίωση και υποστηρίζει ότι πρέπει να αναφέρει αυτολεξεί από το νόμο «ότι στο ακίνητο δεν έχουν εκτελεστεί αυθαίρετες κατασκευές που να επηρεάζουν την επιφάνεια και το ύψος της ιδιοκτησίας, τη δόμηση, την κάλυψη και το ύψος του κτιρίου και δεν έχουν εγκατασταθεί χρήσεις χωρίς άδεια….κτλ Με το σκεπτικό ότι δεν έχει βγει καμία ΚΥΑ που να ορίζει ότι η βεβαίωση που υπάρχει στη σελίδα του ΤΕΕ και ΥΠΕΚΑ είναι αυτή που πρέπει να χρησιμοποιείτε! Τι μπορεί να κάνει ο ιδιοκτήτης, καθώς δεν προτίθεμαι να υπογράψω τέτοια βεβαίωση? Σας έχει τύχη τέτοια περίπτωση?
  11. Ενδιαφέρομαι για την αγορά λογισμικού για ενεργειακές μελέτες-επιθεωρήσεις. Αν ενδιαφέρεται και κάποιος άλλος αυτή την περίοδο καλό θα είναι να το δηλώσει ώστε να έχουμε καλύτερη τιμή.
  12. Θα συμφωνήσω με hkamp. Στις περισσότερες πολεοδομίες ζητούν να υπάρχουν ότι έχει και το παράδειγμα του ΤΕΕ. Σε μια περίπτωση μάλιστα ζήτησαν να τεκμηριώσει ο μηχανικός για τη θέση που έχει τοποθέτηση τους ηλιακούς συλλέκτες.
  13. Σε ερώτηση στο τμήμα δικαστικού του ΤΕΕ μου απάντησαν ότι δεν πληρώνεις φόρο για συγγενικό σου πρόσωπο.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.