Μετάβαση στο περιεχόμενο

Ιστορίες καθημερινής τρέλας..


Earl

Recommended Posts

Ας παραθέσουμε στο παρόν topic μερικές από τις ιστορίες καθημερινής τρέλας και παραφροσύνης που βιώνουμε στην εργασίας μας. Η τρέλα κυκλοφορεί ανάμεσά μας και καθημερινά μας επισκέπτεται στα γραφεία μας, στις δουλειές μας. Καθημερινά μας βρίσκει στις διάφορες ΔΥ, Πολεοδομίες, Δήμους και Κοινότητες. Κατά έναν περίεργο τρόπο, ξέρει διαρκώς που βρισκόμαστε και τι ετοιμάζουμε!

 

Λοιπόν, για να μη το κουράζω κάνω πρώτος την αρχή με 2-3 ευτράπελα που έχω να θυμάμαι και είναι πολύ πρόσφατα γεγονότα!

 

1) Δωρεάν καταχώριση σε διαφημιστικές ιστοσελίδες:

Πολλά site προσφέρουν την δωρεάν καταχώρηση των ιστοσελίδων μας. Αρκεί μία απλή καταχώριση των στοιχείων μας, ένα pass και username, και ένα confirm. Έπειτα το site μας καταχωρείται… Δωρεάν;

 

Για κάθε 10 καταχωρίσεις λάμβανα τουλάχιστον 8 τηλεφωνήματα. Όλοι μου λέγανε τα ίδια και τα ίδια. Κασέτα!! Κανείς τους δεν με ρώτησε αν ενοχλεί ή αν έχω δουλειά. Τα τηλέφωνα διαρκούσαν από 15 min έως 40 max!! Ακατάπαυστος βομβαρδισμός από πληροφορίες. Στην αρχή τους άφηνα λόγω του ότι είμαι ευγενικός, δηλαδή ναμηνπώ τη σήμερον ημέραν. Στην αρχή γελούσα, αλλά έπειτα άρχισα να κουράζομαι. Ώσπου μία ημέρα…

 

Ένα πρωί λοιπόν, μου τηλεφώνησε κάποιος από την Αθήνα. Ξανά η κασέτα. Αυτή τη φορά επειδή πραγματικά είχα δουλειά και καμία όρεξη να ακούσω τα ίδια και τα ίδια για ακόμα μία φορά, του είπα ότι δέχτηκα πολλά τηλεφωνήματα από διάφορες ιστοσελίδες και διαφημιστές και γνωρίζω τη διαδικασία και δεν ενδιαφέρομαι.

 

Απάντηση σε αυστηρό ύφος: «Μα είστε σοβαρός κ. ****; Σας παίρνουμε από το **.g*! Ξέρετε τι εστί **.g*;; Σοβαρευτείτε επιτέλους και προσπαθήστε να καταλάβετε τι σας λέω!! Τι είναι για εσάς *** ευρώ για διαφήμιση (ξέρει και τα οικονομικά μου!); Μηχανικός είστε στο κάτω κάτω (μεγαλοεργολάβος είμαι κύριε)!!!» Ακούστε θράσος.. Ευγενικά για να τον ξεφορτωθώ του είπα ότι θα πρέπει να το συζητήσω με τον συνεργάτη μου και να μου τηλεφωνήσει την επομένη. Απάντηση: «Μα τελοσπάντων εσείς δεν μπορείτε να πάρετε μία τόσο απλή απόφαση και θα πρέπει να συνεννοηθείτε με τον συνεργάτη σας;;» Και όλο αυτό σε περίοδο τρελού καύσωνα!

 

Ανάθεμα τις καταχωρίσεις μου, και τη δωρεάν «προσβολή» που προσφέρουν!

Σε γενικές γραμμές, όλοι τους ήταν 2-3 φορές ακριβότεροι σε σχέση με αυτά που μου παρέχει ο άνθρωπος που συνεργάζομαι!

 

2) Τεχνικό Γραφείο ο Άγιος Παντελεήμονας +

Σχεδόν κάθε μέρα έρχεται κόσμος και κοσμάκης στο γραφείο μου. Άλλος για βιβλία, άλλος για έρανο, άλλος για.. κόλλες! Οκ, αυτό δεν είναι τόσο τραγικό όσο η ιστορία Νο1. Στη τελική δίνω και καμία… κάρτα μου! Κάνω και κοινωνικές γνωριμίες! :P Να βοηθήσεις βρε παιδί μου αλλά πόσο; Σιγά σιγά μαζεύονται και δεν περνάνε και στα βιβλία!! :P

Μεγάλη η χάρη μας, Ευλόγισον +

Link to comment
Share on other sites

  • Απαντήσεις 20
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Μερικά χρόνια πριν που μας βομβάρδιζαν για κάρτες και δάνεια είχα τυποποιήσει την απάντησή μου και ξεμπέρδευα σε δευτερόλεπτα.

"Μα ξέρεις σε ποιόν πήρες κορίτσι μου; Εγώ είμαι ο αντιπρόεδρος της ALPHABANK"

Link to comment
Share on other sites

Δεν είναι κακό!!

Σήμερα πια είσαι φακελωμένος για τα καλά.. Σχηματίζεις τον αριθμό για να παραγγείλεις πχ μία πίτσα, και μόνο το ΑΦΜ σου δεν σου λένε! :shock:

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...

Λίγο πριν, τηλεφώνησε έπειτα από καιρό ο αναιδής από την Αθήνα που ανέφερα στο #1!!

 

Ακριβώς με το ίδιος θράσος! Δωρεάν καταχώρηση και πηγαίνει να μου βάλει την "κασέτα" του. Του το ξεκόβω ότι εάν δεν είναι δωρεάν όπως μου λέει, δεν υπάρχει νόημα να συνεχίσουμε τη κουβέντα! Οπότε γυρνάει με θράσος και μου λέει: - δηλαδή εσείς δωρεάν δουλεύετε;; Δεν πρέπει να πληρωθούν αυτοί που θα σας κάνουν καταχώρηση;; Μα εσείς με πήρατε τηλέφωνο για δωρεάν διαφημίσεις, σας λέω ότι δεν ενδιαφέρομαι και γυρνάτε να μου πείτε και από πάνω για το πως δουλεύω εγώ και να μου πουλήσετε ειρωνεία ;;;

 

Οκ. Τέξας, Ιράκ, Βαγδάτη, Ιράν έγινε!! Και ο τύπος με την "ευαίσθητη" φωνή ήθελε να κάνουμε και κουβέντα!! Τα ήθελε ο κ@λ@ς του!! Τηλέφωνο και ονοματεπώνυμο του εν λόγου "κυρίου" διαθέσιμα ανά πάσα στιγμή!

Ξέσπασα επιτέλους!!! :mrgreen: :mrgreen:

 

@arcgeo κρίμα που δε θυμήθηκα τη συμβουλή σου!!!

Link to comment
Share on other sites

Περασμένη Πέμπτη : Αφού έχουν ολοκληρωθεί οι εργασίες σε μια ανακαίνιση, έχω ραντεβού με τον ηλεκτρολόγο να πληρωθεί, αφού θα τοποθετούσε και τους τελευταίους μπριζοδιακόπτες. Πήγε κατά τις 6.30 το απόγευμα, τους τοποθέτησε και στις 7.30 πηγαίνω κι εγώ. Συνειδητοποιούμε ότι δεν τοποθετήθηκε ο φωτισμός του WC, οπότε πριν φύγει κάνει 2 (ΔΥΟ) τρύπες με το κρουστικό στον τοίχο και ξεκινά να το τοποθετεί.

 

Μέσα σε 5 λεπτά, εμφανίζεται ο από κάτω ένοικος, αναστατωμένος :

 

- Tι θα γίνει ρε παιδιά, θα σταματήσετε επιτέλους τα τρυπήματα τέτοιες ώρες ? Δεν μπορούμε να ηρεμήσουμε πια. Και άντε σήμερα, δεν είναι αργά..

 

- (Εγώ) Σας ενόχλησε κάποιο από τα συνεργεία ακατάλληλες ώρες τις προηγούμενες ημέρες? (ήμουνα ΚΑΘΕ ημέρα παρών και ΠΑΝΤΑ ΟΛΟΙ έφευγαν στις 14:00 και αν υπήρχε ανάγκη επέστρεφαν μετά τις 18:00)

 

- Βέβαια! Τις προάλλες ο άλλος δούλευε 12 με 1!!

 

- (Εγώ) Το βράδυ..?!

 

- Το μεσημέρι!

 

- (Εγώ).............................................

Edited by nikmmech
Link to comment
Share on other sites

Χααααχα!! Ααχχχχ! :-o ΟΚ!! Αυτό χαλαρά μπορεί να γίνει ανέκδοτο! Στο -(Εγώ).... δίπλα κολλάει και η ματιά του Ισοβίτη όταν του τη λέει ο Μοντεχρήστο :shock:

Να είσαι καλά συνάδελφε!

Link to comment
Share on other sites

Earl, έμεινα να τον κοιτάω χωρίς άχνα για περίπου 20 sec. Μόλις συνειδητοποίησε τι είπε, μου λέει :

 

- Τυπικά μπορεί να είστε σωστοί, αλλά τέτοιες ώρες δεν δουλεύουν

 

- (Εγώ)..................................(για περίπου ένα λεπτό πλέον!)..................κλείσιμο πόρτας!

Link to comment
Share on other sites

Έχει ξεφύγει ο κόσμος! Περίμενε να δεις @nikmmech πόσοι ακόμα θα λαλήσουνε μετά τον φετινό χειμώνα!!! Εμάς δε μας βάζω μέσα σε αυτούς, γιατί την έχουμε ακούσει εδώ και καιρό! ΦΕΚ, ΓΟΚ, νόμοι, γραφειοκρατία και παραλογισμός.

 

Λίγο εκτός θέματος: Χθες παρακολούθησα online την εκπομπή για τις πολεοδομίες από το Κουτί της Πανδώρας. Must. Δε το σχολιάζω παραπέρα!

Link to comment
Share on other sites

 

- Τυπικά μπορεί να είστε σωστοί, αλλά τέτοιες ώρες δεν δουλεύουν

 

Στον δικό του κόσμο δεν δουλεύουν.

Link to comment
Share on other sites

Αυτό έγινε σήμερα και ομολογώ πως εξεπλάγην: Μετράω χωράφι (ιδιοκτησία σε κεφαλοχώρι) πελάτη, 100m από τον οικισμό, εντός ζώνης δλδ. Ετοιμάζω το τοπογραφικό. Το χωράφι είναι 2190 μέτρα. Ωραία, σκέφτομαι από μέσα μου, οικοδομήσιμος ο κύριος. Του παραδίδω τοπογραφικά, βεβαιώσεις και τρέχει σε συμβολαιογράφο να το πουλήσει. Χτυπά τηλέφωνο μετά από 15 λεπτά και τι ζητάει; Να του κάνω νέο τοπογραφικό, που το χωράφι του να φαίνεται 1998 μέτρα, γιατί δεν τον βολεύει πάνω από 2στρ.. Μετά από μακρόσυρτη συζήτηση έγινε τελικά το δικό του!

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.