Μετάβαση στο περιεχόμενο

liumier

Members
 • Περιεχόμενα

  28
 • Εντάχθηκε

 • Τελευταία επίσκεψη

Φήμη στην κοινότητα

6 Ουδέτερη

1 Ακόλουθος

Σχετικά liumier

 • Κατάταξη:
  Νέο Μέλος

Profile Information

 • Φύλο
  Άντρας
 • Επάγγελμα
  Μηχανικός
 • Ειδικότητα
  Διπλ. Πολιτικός Μηχανικός

Τελευταίοι επισκέπτες προφίλ

1.477 profile views
 1. liumier

  Μελέτη ηχομόνωσης

  Γνωρίζει κάποιος τι ειδικότητες μηχανικών μπορούν να υπογράψουν αυτήν την Τεχνική έκθεση;
 2. Version 1.0.2

  114 downloads

  Όροι ατομικής σύμβασης εργασίας μερικής απασχόλησης
 3. liumier

  Σ.Δ.Α.

  Σ.Δ.Α. View File Σύμφωνα με το άρθρο 7 παρ. 2 της ΚΥΑ 36259/2010, οι διαχειριστές ΑΕΚΚ υποχρεούνται, πριν από την έναρξη των οικοδομικών εργασιών ή των έργων τεχνικών υποδομών, να υποβάλλουν στην αρμόδια αρχή Στοιχεία για τη Διαχείριση των Αποβλήτων (ΣΔΑ) που θα παραχθούν από τη δραστηριότητά τους. Ο ΕΟΑΝ ανέπτυξε το παρόν ειδικό εργαλείο σε μορφή excel για την καταχώρηση των στοιχείων διαχείρισης αποβλήτων, προκειμένου να διευκολυνθούν οι υπόχρεοι διαχειριστές ΑΕΚΚ κατά την υποβολή των στοιχείων διαχείρισης αποβλήτων στις αρμόδιες υπηρεσίες. Submitter liumier Υποβλήθηκε 23/05/2018 Category 14. Διάφορα  
 4. liumier

  Σ.Δ.Α.

  Version 2

  162 downloads

  Σύμφωνα με το άρθρο 7 παρ. 2 της ΚΥΑ 36259/2010, οι διαχειριστές ΑΕΚΚ υποχρεούνται, πριν από την έναρξη των οικοδομικών εργασιών ή των έργων τεχνικών υποδομών, να υποβάλλουν στην αρμόδια αρχή Στοιχεία για τη Διαχείριση των Αποβλήτων (ΣΔΑ) που θα παραχθούν από τη δραστηριότητά τους. Ο ΕΟΑΝ ανέπτυξε το παρόν ειδικό εργαλείο σε μορφή excel για την καταχώρηση των στοιχείων διαχείρισης αποβλήτων, προκειμένου να διευκολυνθούν οι υπόχρεοι διαχειριστές ΑΕΚΚ κατά την υποβολή των στοιχείων διαχείρισης αποβλήτων στις αρμόδιες υπηρεσίες.
 5. Triantafylos έχω δηλώσει αυτά που σου ανέφερα παραπάνω, βλέπω ότι έχω επιλέξει "Τεχνική έκθεση στατικού ελέγχου" αλλά στα δικαιολογητικά που πρέπει να "ανεβάσω" δεν είναι υποχρεωτικό, επισυνάπτω και σχετική εικόνα των αρχείων της δήλωσης που ζητήθηκαν εν τέλει.
 6. Σωστά υπηρεσίες. Σωστά, κενά και το αναφέρεις στην Τεχνική έκθεση. Θεωρώ ότι 1 είναι το σωστό. Εφόσον τα έχεις, τα αναγράφεις, (νομίζω δεν είναι υποχρεωτικό) Ναι κουτάκι εξαιρέσεων και είσαι οκ.
 7. Στο Φύλλο καταγραφής στον τύπο αυθαιρεσίας θα επιλέξεις αντλιοστάσια, (κατ.3) θα πληρώσει μόνο τα 15 ευρώ Τ.Ε.Ε. ( έχω περαιώσει μόνο με το ποσό αυτό.) Οι οικίσκοι δεν έχουν αποστάσεις από τα όρια του αγροτεμαχίου. Υ.Γ. Βέβαια και τις δύο φορές που έβγαλα άδεια εργασιών μικρής κλίμακας για οικίσκο, έγινε μετά από παρέμβαση του ΠΕ.ΧΩ. της αποκεντρωμένης διοίκησης για την διευκρίνηση αυτή καθώς ο υπάλληλος της πολεοδομίας είχε δική του άποψη περί ελάχιστης απόστασης 5μ.
 8. Καλησπέρα, Έχω περίπτωση κατασκευής ασκεπούς δεξαμενής για βιομηχανική χρήση (βιολογικός καθαρισμός) επιφάνειας 100 τ.μ. , βάθους 4,5 μ. που ξεκινάει από την τελική διαμορφωμένη στάθμη του εδάφους (και προς τα κάτω). Έχω μια απορία για την τοποθέτηση της σε αδόμητο αγροτεμάχιο άρτιο και οικοδομήσιμο κατά κανόνα. Μπορεί αυτή να κατασκευαστεί βάσει ΝΟΚ, άρθρο 17, παρά 6.α. σε μέρος εντός των υποχρεωτικών πλαγίων αποστάσεων που για βιομηχανική χρήση είναι 10μ.? Ευχαριστώ
 9. Καλησπέρα, θέλω να κατασκευάσω έναν ιδιωτικό βιολογικό καθαρισμό (ασκεπής δεξαμενή) και θέτω τα εξής ερωτήματα: γνωρίζετε στις αμοιβές ως χώρος πως θα το επιλέξω? επίσης ως αναλυτικός προϋπολογισμός, θα χρησιμοποιήσω τιμές της εγκ.8/90 ή Παραρτήματος Β βάσει του Ν.4495/17? Σας ευχαριστώ
 10. Κατανοητό ότι δεν μπορεί με το σημερινό ιδιοκτησιακό καθεστώς να προχωρήσει η Ο.Α. και στα δύο μόνο με μίσθωση, σας ευχαριστώ που κάνατε τον κόπο να με βοηθήσετε στο ερώτημα μου.
 11. Υπάρχει η εύκολη λύση της ανοικοδόμησης μόνο στο αδόμητο Α. Επειδή όμως η οικοδομική άδεια αναφέρεται στην κατασκευή βιολογικού καθαρισμού για την εξυπηρέτηση κοντινού υφιστάμενου βιομηχανικού κτιρίου, προσπαθώ να εκμεταλλευτώ την μέγιστη δυνατή απόσταση (μεταξύ τους) που μπορεί να προσθέσει και το όμορο Β. Το θέμα είναι πως μπορώ να το δικαιολογήσω (την μίσθωση και οικοδόμηση ως ενιαίο) στην αρμόδια υπ. δόμησης η οποία δεν γνωρίζει. Κάποιο δημόσιο έγγραφο ;
 12. Καλημέρα, Έχω περίπτωση δύο όμορων αδόμητων αγροτεμαχίων, ένα άρτιο και οικοδομήσιμο κατά κανόνα (Α) και ένα μη άρτιο και μη οικοδομήσιμο (Β). Το Α ανήκει σε έναν ιδιοκτήτη με πλήρη κυριότητα 100%, το Β ανήκει σε δύο ιδιοκτήτες εξ'αδιαιρέτου από 50% όπου ο ένας εκ των δύο είναι ιδιοκτήτης και του Α. Η ερώτηση μου είναι η εξής: Μπορεί μια εταιρεία (συμφερόντων του ιδιοκτήτη που κατέχει το 100% του Α και 50% του Β) να μισθώσει και τα δύο αγροτεμάχια, με σκοπό την έκδοση οικοδομικής άδειας η οποία θα "βγει" θεωρώντας το αγροτεμάχιο ως ενιαίο? Ευχαριστώ εκ των προτέρων Υ.Γ. Ρωτώντας στην αρμόδια Υπ. Δόμησης δεν ήξεραν να μου απαντήσουν.
 13. Ευαγγελία οι οικίσκοι είναι στο άρθρο 29 παρ. 2.γ. του Ν.4495/2017, αν αναφέρεσαι στην παράθεση του κειμένου που έκανες.
 14. Καλημέρα, για την περίπτωση: Κατηγοριά 3 ηη) οικίσκοι που καλύπτουν αντλητικές εγκαταστάσεις, εφόσον έχουν τις συγκεκριμένες διαστάσεις που ορίζει το π.δ. της 24ης.5.1985 (Δ΄270). Για την εν λόγω περίπτωση δεν απαιτείται καταβολή παραβόλου, υπάρχει κάποιος μαγικός τρόπος να αφαιρεθεί το παράβολο ? μήπως κάποιος συνάδελφος έχει κάποια σχετική διευκρίνηση ? Υ.Γ. Μέχρι το στάδιο της υποβολής δήλωσης δεν ανακάλυψα κάτι, μου υπολογίζει 250 παράβολο + 15 ΤΕΕ + 200 Πρόστιμο...
×

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.