Μετάβαση στο περιεχόμενο

Διακανονισμός ασφαλιστικών οφειλών ΤΣΜΕΔΕ


Engineer

Recommended Posts

Και αμα ειναι τον Απρίλιο; Και αν δεν εχεις μαζέψει; Με λίγα λόγια ο διακανονισμός δεν ειναι για αυτούς που πανε με το μήπως.. Ειναι για αυτούς που εχουν πλέον ισορροπήσει και εχουν, εκτός βέβαια συγκλονιστικού απροόπτου

 

 

Sent from my iPhone using Tapatalk

Link to comment
Share on other sites

Μου ηρθε μειλ σημερα, απο το τοπικο παραρτημα τεε.

 

post-548-0-14409800-1416499457_thumb.jpg

 

Αίτηση Διακανονισμού 4305 ΤΟΥ 2014.pdf

 

Ενα μπραβο στην κοπελα-προεδρο απο μενα (δεν την γνωριζω), απο τοτε που ανελαβε βλεπω πολλα ενημερωτικα δελτια, εχει δραστηριοποιηθει σε αρκετα θεματα που μας καινε και μας ενδιαφερουν... καλο της κουραγιο

  • Downvote 1
Link to comment
Share on other sites

Μην ξεγελιέσαι...Εκτελεί και αυτή τις εντολές τι να κάνει προσπαθεί να προσελκύσει κόσμο. Τελευταία ευκαιρία του ταμείου να μαζέψει...Δύσκολα βλέπω να τηρούνται οι διακανονισμοί για τους περισσότερους αν συνεχιστεί αυτή η κατάσταση..

Link to comment
Share on other sites

Αδιακανόνιστοι Διακανονισμοί. Το ΤΕΕ θα έπρεπε να καλεί τα μέλη του να μην συνεισφέρουν στη μεγαλύτερη ληστεία του αιώνα..

Edited by antboton
Link to comment
Share on other sites

Επειδη την πατησα στην προηγουμενη ρυθμιση (Β 2013) και ενω πληρωνα κανονικα τις ρυθμισμενες δοσεις του Β 2013, δεν πληρωσα για το Α 2014 τον σεπτμβριο και ετσι "χαλασε" η ρυθμιση.

Τωρα τι γινεται με τα νεα δεδομενα των ρυθμισεων? Οσοι χρωστανε τα προηγουμενα εξαμηνα μπορουν να πανε με απο 12 εως 100 δοσεις?

Μμεχρι ποιο εξαμηνο μπορουν να ρυθμισουν, μεχρι και το Α 2014? Αν ναι τοτε τι γινεται με το β 2014 ή αργοτερα με το Α 2015?

Link to comment
Share on other sites

καθε περιπτωση ειναι μοναδικη.ο καθε συναδερφος θα πηγαινει στο γραφειο τσμεδε της περιοχης του,και απο εκει θα ενημερωνεται.δεν υπαρχει μπουσουλας για καθε ρυθμιση.καθε περιπτωση ειναι διαφορετικη

  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.