Μετάβαση στο περιεχόμενο

Διευκρινίσεις και παραδείγματα για την ασφάλιση όσων αμείβονται με μπλοκάκι


Engineer

Recommended Posts

ας μην κοροιδευομαστε ομως ... μαυρα υπαρχουν για ολους ..δεν λεω οτι ειναι πολλα ..τις παλιες εποχες ηταν πολλα τωρα λιγοτερα ... εγω δεν μιζεριαζω αλλα ψαχνω τιμολογια ...πχ οποιος γνωστος μου αγοραζει Υ/Η τηλεοραση κανα μικροεπιπλο σκουπες αλλαζει καμια πορτα τζαμια χρωματα και αλλα τετοια μου κοβει τιμολογιο χαχαχ κατι γινεται και ετσι ... αν ειναι αυτοι εξυπνοι ειμαι ποιο εξυπνος εγω χχχαχα. βεβαια ουτε αυτο ειναι λυση αλλα μεχρι να ερθη η αναπτυξη κατι βγαινει ... 100 ευρω εδω 100 εκει .. ενα 100 τιμολογιο ειναι περιπου ενα 50 κερδος 4 τσαμπα τιμολογια τον μηνα βγαινει το ενοικιο χαχαχ...  ελπιζω να μην με ψαξει η εφορια ....

..... επιζεις .... το θεμα ειναι οτι οταν ερθει γιατι θα ερθει η αναπτυξη θα ειμαστε εμεις έτοιμοι ;;; ή θα μας εχει ξεπερασει η νεα εποχη ;;; 

Link to comment
Share on other sites

... προβλέποντας την επόμενη διευκρινιστική ανεβάζω δείγμα της σαφώς πιο διευκρινιστικής της αρχικής διευκρινιστικής. Θεωρώ ότι στο κυριώς σώμα πλεον ξεκαθαρίζονται σαφώς οι όποιες απορίες.

post-2272-0-05165400-1485020435_thumb.jpg

post-2272-0-43911000-1485020446_thumb.jpg

Edited by georgegaleos
Link to comment
Share on other sites

To ανεκδοτο του μηνα , να πληρωσει ο εργοδοτης της ασφαλιστικές σου εισφορές.Μπραβο Κατρούγκαλε γελάσαμε με την κατάντια μας.

Link to comment
Share on other sites

Παιδια κατασκευη δικη μου ειναι η μουφα εγκυκλιος. Ειναι συρραφη τυχαιων κομματιών της υπαρχουσας.

Θελω να πιστευω οτι προφανως δεν βγαλατε νοημα!

Αν βγαλατε να κανω αιτηση στο υπουργειο για δουλεια !!

 

Σταλθηκε μεσω tapatalk

Edited by georgegaleos
Link to comment
Share on other sites

Επίσημα από 100% κατα το κρατος νομιμα εκπεμπον κρατικό καναλι η ανακοίνωση της προ λίγων ημερών αληθινης εγκυκλίου για τα μπλοκάκια.

1.wmv

Edited by georgegaleos
Link to comment
Share on other sites

Το ξαναγραψα : Κοβεις στις δυο γιαγιαδες σου, χωρις συμβαση, απο 3€ στην καθεμια, για ελεγχο θερμοσιφωνα, και καθαρισες...

Δεν νομίζω να να το κάνει κάποιος αυτό γιατί αυτομάτως θα φορολογείται με την κλίμακα των εε και χάνει αυτό των μισθωτών.Η ουσία είναι ότι δεν είναι υποχρεωτικό να πληρώσει ο εργοδότης εάν δεν το αιτείται ο ασφαλισμένος.Δλδ ποιός θα τολμήσει να ζητήσει από τον εργοδότη να του πληρώσει τις εισφορές?ΚΑΝΕΝΑΣ γιατί την άλλη μέρα έχει φύγει σφεντόνα.

 

Στάλθηκε από το ALE-L21 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.