Μετάβαση στο περιεχόμενο

papanik101

Members
  • Περιεχόμενα

    34
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Everything posted by papanik101

  1. Μήπως μπορεί καποιος να με ενημερωσει σε περίπτωση ληξης της βεβαιωσης της πληροτητας της ηλεκτρονικης ταυτοτητας (περας δυο μηνων) πρεπει να καταβαλουμε εκ νεου το παράβολο των 20 € ;
  2. Σε μενα η θερμοπροσοψη ηταν πολυ μικρη 4μ2 σε μια οψη για αυτο και αποφασισα να το ρισκαρω Μπορει να κανω και λαθος .
  3. Μηπως γνωριζει καποιος εαν δωσουν παραταση για τα αναδρομικα
  4. Πηγα στο ΤΣΜΕΔΕ να μου εκτυπώσουν το ειδοποιητηριο απο αναδρομικα Β 2012 πάω να το πληρωσω με e banking εθνικης μου βγαζει οτι δεν υπάρχει παω σε καταστημα εθνικης πάλι τα ίδια !!!!!!!!
  5. Τα ίδια και σε μενα δεν βγάζει ειδοποιητηριο !!!
  6. Τι γίνετε με τα αναδρομικα μπορει να μας ενεμερωσει καποιος.
  7. To ανεκδοτο του μηνα , να πληρωσει ο εργοδοτης της ασφαλιστικές σου εισφορές.Μπραβο Κατρούγκαλε γελάσαμε με την κατάντια μας.
  8. Πάντως απο συναδελφους που συζυτάμε όλοι το έχουν απλήρωτο.Αμα διαβάσει κανείς σήμερα την κατάσταση στον ΟΑΕΕ πάμε για κράχ που φυσικά Θα παρασύρει και το ΤΣΜΕΔΕ.
  9. Το ΠΕΑ στην πιάτσα πέθανε.Το προαιρετικό στο taxis έβαλα την ταφόπλακα.Ο κόσμος δεν έχει λεφτά και σκέφτεται να δώσω ακόμα και ένα 50ευρο.Καληνύχτα στο ΤΕΕ είναι πλέον αργά.
  10. Η ΔΚΜ κεντρικής Μακεδονίας εξέδωσε νεα ανακοίνωση για το ΤΣΜΕΔΕ μήπως ήρθε η ώρα όλες οι παρατάξεις να ενωθούν για το πιο σημαντικό θέμα .Πρέπει όλοι οι συνάδελφοι να πιέσουμε αριστεροί νεοδημοκράτες κλπ τις υπάρχουσες παρατάξεις για μαζική αντίδραση.
  11. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.08.14 στις 7 μ.μ.(Νικης 4 ΤΕΕ) ανοιχτή συνέλευση μηχανικών.
  12. Εβγαλε ανακοινωση και η ΔΚΜ (της κυβέρνησης ΝΔ) κεντρικης μακεδονιας για το ασφαλιστικό, ίσως εάν ενωθούν όλες οι παρατάξεις να έχουμε καποιο αποτελέσμα (ελπιζω)
  13. Νομίζω ότι η μαζική συμμετοχή στην ανοιχτή συνέλευση μηχανικών είναι κάποιο είδος αντίδρασης.
  14. Η κατάσταση είναι τραγική , το ΤΕΕ στο κόσμο του (εκτός από κάποια περιφερειακά τμήματα) και κάποιοι συνάδελφοι γεμάτοι περηφάνια μας λένε πως πετυχαν στις πανελλήνιες συγνώμη στις εξετάσεις των ενεργειακών επιθεωρητών.Δυστυχώς ή θα αλλάξουμε επάγγελμα (ότι βρουμε) ή θα μεταναστεύσουμε.
  15. Είμαστε η μοναδική χώρα του κόσμου που οι συνταξιούχοι του δημοσίου παίρνουν μεγαλύτερη σύνταξη από το μισθό τους.Καλά για το εφάπαξ ......
  16. Εχουμε και λέμε : 1.Φόρος εισοδήματος 2.ΕΝΦΙΑ 3.Παράβολο ενεργειακού επιθεωρητή 4.Ασφαλιστρα αυτοκινήτου 5.ΤΣΜΕΔΕ. Είμαστε για μετανάστευση , δυστυχώς δεν βγαίνει ο λογαριασμός.
  17. Δεν παίρνουμε την ιδια συνταξη με το πρώην ΤΣΑΥ (γιατρών),ουτε με το ταμείο των δικηγόρων..Κατά την γνωμη μου θα μας πάνε όλους στο ΟΑΕΕ (ε.ε.) με ίδιες εισφορές για όλους άλλα και ίδια σύνταξη.Η λογική τους είναι δυο ταμεία ΙΚΑ και ΟΑΕΕ.
  18. Νομίζω συνάδελφε ότι πρέπει να συμπληρώσεις 15 ετία για να θεμελιώσεις.Αμα δείς το πίνακα του ΤΣΜΕΔΕ έχει ως ελαχιστο χρόνο τα 15έτη.Δεν ξέρω αν χάνεις τα χρήματα σου , πάντως το κράχ στο ταμείο είναι σίγουρο.
  19. Ωραία αφου κλείσω τα βιβλία Β κατηγορίας θα κάνω αίτηση διαγραφής από το ΤΣΜΕΔΕ μήπως και μπορέσω να ζήσω.Νομίζω ότι εφόσον είσαι ασφαλισμένος για μια 15ετία κατοχυρώνεις το ελάχιστο δικαίωμα σύνταξης (αν πάρουμε ποτέ).Οσον αφορά την δυνατότητα πληρωμής των εισφορών νομιζω κατά κύριο λόγο οφείλονταν στην βοήθεια από τους γονείς αλλά και από το ελάχιστο αποθεματικό χρημάτων που τώρα έκανε φτερά.Επίσης θα υπάρχει μεγάλο πρόβλημα στις μικρές εργοληπτικές εταιρείες αφου πλεον δε θα μπορούν να πληρώνουν τις ασφαλιστικές εισφορές των μελών τους που στελεχώνουν τις εταιρείες με τα τπυχία τους.Νομίζω ότι την επόμενη διετία εάν δεν αλλάξει κάτι το επάγγελμα είναι τελειωμένο.Ελπίζω να κάνω σε όλα λάθος αλλά πραγματικά μου έρχεται να σκίσω το πτυχίου μου που το απέκτησα τόσο κόπο όπως και εσείς.
  20. Εμένα μου ήρθε 2538€ , δεν νομίζω να μπορεί να αντέξει κάποιος μηχανικός.Ισως είμαστε ο μόνος κλαδος που η ηγεσία του είναι εναντίον των μελών της.Βλέπεις στην τηλεοραση τους εκπροσώπους των φαρμακοποιών των δικηγόρων πως υπερασπίζονται τους συναδέλφους τους σε αντίθεση με το ΤΕΕ και τον πρόεδρο του πού ασχολείται με τις εξετάσεις (για γέλια)των ενεργειακών επιθεωρητών και τις αόρατες υπηρεσίες του ΤΕΕ.Μετά από 12 χρόνια σε αυτό το επάγγελμα μάλλον βλέπω να κλείνω τα βιβλία μου σαν ελεύθερος επαγγελματίας και να βρώ κατι άλλο για να ζήσω την οικογένεια μου.
  21. Εξετάσεις για ΠΕΑ , παράβολα, εφορία από το πρώτο ευρώ , αύξηση ασφαλιστικών εισφορών .........Δεν αντέχουμε άλλο.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.