Μετάβαση στο περιεχόμενο

Σε εξαγοράσιμη ποινή φυλάκισης 28 μηνών καταδικάσθηκε ο Μίνωας Κυριακού


kostassid

Recommended Posts

δεν πρέπει να μιλάς σοβαρά.... αν πιστεύεις ότι η δικαιοσύνη αντιμετωπίζει ίσα εσένα και τον Κυριακού είσαι πολύ γελασμένος

Link to comment
Share on other sites

  • Απαντήσεις 35
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

ολοι σχολιαζετε το ποσο και σας εξηγω οτι το ποσο προκυπτει πρωτον απο την ποινη που ειναι ιδια για ολους για το συγκεκριμενο αδικημα και δευτερον απο το 5 ευρω ανα ημερα που ειναι θεσμοθετημενο και για ολους το ιδιο (μαλιστα νομιζω προσφατα αυξηθηκε και εγινε 10). Για ρωτηστε και κανεναν δικηγορο να σας πει τιποτα.

 

τωρα για το ερωτημα σου, εγω θεωρω πως οχι, δεν αντιμετωπιζομαστε ολοι το ιδιο, αλλα τωρα που τον καταδικασανε τι ακριβως λετε? εγω λεω οτι λαικιζετε γιατι θελετε ολοι επειδη ειναι ο Κυριακου να ετρωγε καποιου ειδους εξοντωτικη ποινη, αυτο προκυπτει απο τα σχολια των περισσοτερων.

 

Δηλαδη απο το ενα ακρο, που ειναι σημερα "οι εχοντες να την γλυτωνουν", λετε οι εχοντες να τιμωρουνται πιο αυστηρα? Για εξηγηστε μου να καταλαβω το προβλημα σας με την καταδικη Κυριακου ποιο ειναι ακριβως.

Link to comment
Share on other sites

το σκεπτικό είναι το εξής: όταν είναι κοινό μυστικό ότι κλέβεις εκατομμύρια ευρώ άμεσα ή έμμεσα αλλά δικάζεσαι για άλλα πολύ ελαφρότερα αδικήματα ακριβώς επειδή είσαι ο Κυριακού ( και ο κάθε "ισχυρός"), τότε θεωρώ ότι δεν υπάρχει δικαιοσύνη και ότι η "κυρία" τα παίρνει χοντρά. Εκτός αν νομίζει κανένας ότι άνθρωποι με πολλά πολλά λεφτά τα έβγαλαν κατά κύριο λόγο χωρίς απάτες και λαδώματα εκατομμυρίων

Link to comment
Share on other sites

Χωρίς να είμαι γνώστης του νόμου, η ερώτησή μου έχει ως εξής:

 

Γιατί εφόσον κρίθηκε αυθαίρετο να μην κριθεί και κατεδαφιστέο?

Link to comment
Share on other sites

Γιατι η αυθαιρεσια (δεν ξερω αν εφαγε γιάυτη προστιμο) είναι κατασκευη πισίνας στη θαλασσα, αντε το κρατος να βρει κονδυλια να τη κατεδαφισει.

 

37°17'34.01"N

23°12'1.02"E

 

8-)

Link to comment
Share on other sites

Δηλαδη απο το ενα ακρο, που ειναι σημερα "οι εχοντες να την γλυτωνουν", λετε οι εχοντες να τιμωρουνται πιο αυστηρα? Για εξηγηστε μου να καταλαβω το προβλημα σας με την καταδικη Κυριακου ποιο ειναι ακριβως.

 

Howard , εδώ θα διαφωνήσω.

Το συγκεκριμένο παράπτωμα το είδα στην τηλεόραση πριν πολλά χρόνια , στην εκπομπή του Μάκη , αν θυμάμαι καλά.

Ο άνθρωπος είχε μετατρέψει τον αιγιαλό σε προσωπικό λιμανάκι του.

Σκέψου πόσο πάνε τα πρόστιμα για τα αυθαίρετα.

Τα μόνα αυθαίρετα που έχουν γκρεμιστεί είναι κάτι φτωχόσπιτα. Τις βίλες δεν τολμάνε να τις πειράξουνε . Εκεί είναι η διαφορά.

Οι έχοντες θα πληρώσουν δικηγόρους , θα λαδώσουν τα απαραίτητα γρανάζια και θα την βγάλουνε καθαρή.

Προσωπικά δεν με ενδιαφέρει το πρόστιμο , αλλά η εφαρμογή του νόμου περί αιγιαλού κτλ...Δηλαδή γκρέμισμα.

Link to comment
Share on other sites

Εδώ δείτε τι έκατσε και έφτιαξε !!!

Να ναι καλά να μας δίνει δουλειά !!!!

http://www.stelpas.com/?p=1021

Μιλάμε για μπανανία (οι συντεταγμένες του Κώστα, ταιριάζουν με την φωτογραφία)

Link to comment
Share on other sites

Πάντως επειδή καμμιά φορά μου αρέσει να γίνομαι "ο δικηγόρος του διαβόλου":rolleyes: έχω να πω κάποια πραγματάκια .

 

Είναι καλό που καταδικάστηκε κάποιος "επώνυμος" και σε δεύτερο βαθμό .

Αυτό δείχνει ότι ψήγματα δικαιοσύνης υπάρχουν ακόμη στον τόπο .

 

Από την άλλη μεριά δεν σημαίνει ότι επειδή είναι "επώνυμος" πρέπει εμείς να τον ξεσκίσουμε , γιατί και αυτό είναι λαικισμός και ένας ιδιότυπος ρατσισμός .

 

Επειδή έχω καταγωγή από την Εύβοια και σε διάφορα παραθαλάσσια μέρη της , ιδιαίτερα από την υπήνεμη πλευρά του Ευβοικού ,έχω δεί απίστευτους βιασμούς κάθε έννοιας αιγιαλού με αδιέξοδους δρόμους που σταματάνε σε ιδιοκτησίες "ανωνύμων" και που οι τοπικές κοινωνίες ανέχονται μέσα σε ένα συνενοχικό συνωμοτικό πλαίσιο .

 

Θεωρώ λοιπόν ότι δεν θα ήταν κακό , το κράτος να ορίσει την δυνατότητα να παρέχεται έναντι σοβαρότατου αντιτίμου και με ανάλογη περιβαντολλογική και κυκλοφοριακή μελέτη , η δυνατότητα κατασκευής νομίμως τέτοιων εγκαταστάσεων από ιδιώτες .

Αλλωστε αυτό ηδη γίνεται από τα ξενοδοχεία .

 

Δηλαδή από το να πανηγυρίζουμε , γιατί έφαγε ένα πρόστιμο-φιλοδώρημα ο "επώνυμος" και ταυτόχρονα να κλεινουμε τα μάτια στην αυθαιρεσία των "ανώνυμων' , ας δούμε πιό πρακτικά τα πράγματα , ώστε και την πίττα να έχουμε σωστή και τον σκύλο χορτάτο .

 

Σας διαβεβαιώ ότι στο συγκεκριμμένο θέμα , υπάρχει η δυνατότητα .

Link to comment
Share on other sites

Δεν καταλάβατε κύριοι μου φαίνεται...δεν με ενδιαφέρει ο κύριος Κυριακού.

Με ενδιαφέρει το παραδικαστικό με ότι αυτό συνεπάγεται. Κάντε μια ομάδα και να αρχίζει να παίρνει κεφάλια δικαστών, εισαγγελέων...αυτοί ευθύνονται για την απόδοση δικαιοσύνης. Και το ξαναλέω. Υπάρχει τέτοιο σύστημα στημένο που πριν από την δίκη ξέρουν ποια θα είναι η απόφαση. Τι λέμε τώρα...κράτος δικαίου και πράσινα άλογα...

 

Ελλαδιστάν !!!

Link to comment
Share on other sites

Συμφωνώ με τις θέσεις των howard_roark και BAS στο συγκεκριμένο θέμα.

Πέρα από το γεγονός ότι, οι ποινές προβλέπονται στον Κώδικα, υπάρχουν ένα σωρό παραβάσεις, που βιάζουν πραγματικά τη φύση, γύρω μας (ξενοδοχεία είτε χωρίς άδεια είτε με επί πλέον ορόφους, οικοδομές κλπ), και δεν επιβάλλεται καμία ποινή, είναι θετικό ότι επιβλήθηκε ποινή για τη συγκεκριμένη υπόθεση.

 

Από την άλλη, είναι τόσο χρονοβόρες οι διαδικασίες που προβλέπει η νομοθεσία και η δικονομία, που στις περισσότερες περιπτώσεις ξεχνάς το χρόνο που διαπιστώθηκε η παράβαση. Είμαι, σχεδόν, βέβαιος ότι η ποινή που επιβλήθηκε θα αφορά σε αυθαίρετη κατασκευή που, πιθανά, διαπιστώθηκε πριν από 20 και πλέον χρόνια.

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.