Μετάβαση στο περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε (edited)
Με προβληματίζουν ιδιαίτερα οι κάτω οπλισμοί των μπαλκονιών (να επιτευχθεί η επικάλυψη).

Δεν υπαρχει ευκολοτερο σημειο για να εχεις τη σωστη επικαλυψη.

Εγω στη θεση σου θα ανησυχουσα για τα "κουτελα" των προβολων.

Και γω απο 25/30 και πανω θα πηγαινα.

Edited by terry
  • Απαντήσεις 2,3k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσιεύτηκε

Γενικα η επικαλυψη στις πλακες ειναι αστεια υποθεση. Δοκαρια ζοριζει λιγο θα ελεγα αλλα ειδικα κολωνες ειναι το δραμα το μεγαλο και αυτο να προσεξεις.

Επισης ΤΣΕΚΑΡΕ Ο ΙΔΙΟΣ το παχος των αποστατων ΕΠΙ ΤΟΠΟΥ. Ισως διαπιστωσεις οτι αλλο λενε στα χαρτια και αλλη ειναι η πραγματικη τους διασταση.

Δημοσιεύτηκε (edited)

26-27.....οσες φορες εχω παρει εκει μεσα ειμαι....

Oυπς.....C20/25 εννοουσα....sorry.

Σε καμια δουλεια δεν εχω ριξει 25/30

Edited by salpigoal
Δημοσιεύτηκε (edited)

Απο 25-30 MPa.

Οι ελάχιστες κατηγορίες βάσει ΕΝ206-1 είναι C30/37, C35/45. Οι τυπικές επικαλύψεις είναι 4-6 εκ. και μέγιστο εύρος ρωγμής βάσει Ευρωκώδικα ειναι 0,3mm.

Edited by terry
Δημοσιεύτηκε

Απλή και βασική τεχνολογία σκυροδέματος. Τα όρια της αντοχης έχουν να κάνουν με το Ν/Τ. Εαν το ρίξεις σωστά και δεν κάνεις π@π@ριες θα αυξήσεις την αντοχή μέχρι ενός σημείου βέβαια. Προφανώς τα πρόσμικτα παίζουν και αυτά τον ρόλο τους ώστε να πάρεις την σωστή εργασιμότητα και ανθεκτικότητα.

• 4 weeks later...
Δημοσιεύτηκε

Νοσοκομείο - Θεμελίωση - Αθήνα - Επισκευή/ενίσχυση αδύνατη, το νοσοκομείο δεν κλείνει και το κόστος εξωφρενικό.

post-25466-0-79207800-1408470785.jpg

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Συνδεθείτε τώρα
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.