Μετάβαση στο περιεχόμενο

Ρόλος του ΤΕΕ


Structur

Recommended Posts

@argyce. Οχι πολυ καλα κανεις και εισαι ισοπεδωτικος. Οταν υπαρχει υπερβολη απο τη μια μερια χρειαζεται και απο την αλλη για να επελθει ισορροπια. Συμφωνω παντως με τα περι μαφιων κλπ.

 

@ mechon Φταιει η αδρανεια μας αλλα ας μην απατωμεθα με εκλογες κλπ γιατι ειναι παλι "εντος" του σαθρου αυτου μηχανισμου (να πω και τη λεξη που εγινε και της μοδας). Διορθωσε με αν κανω λαθος.

 

Καποια στιγμη εμεις οι νεοι μηχανικοι επιτελους θα πρεπει να παρουμε τα ηνια, απο τη γεροντοκρατια που μας εχει απομυζησει.

Link to comment
Share on other sites

  • Απαντήσεις 121
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Ενα ακόμη έλος στης ελλάδα που ακούει στο όνομα ΤΕΕ.

 

Ενα έλος στο οποίο βρήκαν καταφύγιο και 'ζωή' πολλοί κώνωπες.

 

Αυτούς τους κώνωπες πρέπει να τους συνθλίψουμε το ταχύτερο δυνατό.

Link to comment
Share on other sites

@mechon

 

mechon, μη τα ωραιοποιεις και τοσο. Το πιο απλο: Δες την ιστοσελιδα του ΤΕΕ. Τι αισχος ειναι αυτο? Και για να γινει μια αναβαθμιση στην πρωτη σελιδα φανταζομαι τη τζαμπα λεφτα θα εχουν πεσει.

Ας δουμε τα πραγματα επιτελους ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ, και ας μην ενθουσιαζομαστε με την καθε ΥΠΕΡΚΟΣΤΟΛΟΓΗΜΕΝΗ μπουρδα που εχουν το θρασος και μας πλασαρουν ως "υπηρεσια" των μηχανικων. ΔΕΝ ΤΟ ΑΞΙΖΟΥΜΕ.

 

ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ επειδη ταχα υπαρχει ενα θετικο, να ΔΙΑΓΡΑΦΟΥΜΕ μονοκονδυλια τα πλειστα ΑΡΝΗΤΙΚΑ. Δεν μπορουμε ΟΥΤΕ τα ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΜΑΣ ΠΛΕΟΝ να θεωρουμε ΔΕΔΟΜΕΝΑ με την αλητεια που κοιταζει την ΠΑΡΤΗ της και δεν την ενδιαφερει τιποτα περαν αυτου.

Link to comment
Share on other sites

Με επιασε λογοδιαρεια.

 

mechon, αλλο απλο παραδειγμα? Γιατι δεν υπηρχε ΤΟΣΟ καιρο ΕΝΑ φορουμ οπως αυτο που γραφουμε τωρα? ηταν ΤΟΣΟ δυσκολο? ΔΕΙΤΕ ομως τι ωφελιμες υπηρεσιες προσφερει. ΝΤΡΟΠΗ ΑΙΣΧΟΣ, και εκπροσωπουμε ταχα και την ελιτ των παραγωγικων ταξεων. ΤΡΙΧΕΣ.

 

@parist43

 

Εχασε και η λεξη ΣΥΝΤΕΧΝΙΑ το αρχικο της νοημα. Τωρα ηχει σαν βρισια.

Link to comment
Share on other sites

Συγνώμη, πιστεύετε ότι το ΤΕΕ ενδιαφέρεται πραγματικά για τον κλάδο των μηχανικών ?

Θα το πούμε πουθενά και θα φάμε πολύ γιαούρτωμα...

 

Το ΤΕΕ είναι καθαρά κομματικό συντεχνιακό εργαστήρι. Καθαρότατα. όποιος πιστεύει το αντίθετο πλανάται οικτρά.

 

Καταρχήν δεν έχει δυναμικό επιστημονικό προσωπικό...αλλά κοματόσκυλα...εμένα κάτι τέτοιο δεν με βοηθάει καθόλου, αφού είναι γνωστό ότι στην λέξη πολιτική και παράγωγά του ανεβαίνει η πιέσή μου επικίνδυνα...

Link to comment
Share on other sites

Επισης προσοχη, μην λογω επαγγελματος ΕΞΥΨΩΝΟΥΜΕ στα ουρανια, κανονισμους, νομοθεσιες κλπ. Γνωριζουμε τι γινεται με αποφασεις του ΣΤΕ που αλλαζουν κατα το δοκουν και αλλα τετοια. Δεν χρειαζεται να κραταμε και το σταυρο στο χερι με αυτους ταχα τους "απαραβατους" κανονες και κανονισκους, που αλλωστε υποτιθεται εξυπηρετουν ΕΜΑΣ. ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΕΓΙΝΑΝ αλλα χαθηκε η μπαλα.

 

Θα πρεπει να θεσουμε τους κανονες ΕΚ ΝΕΟΥ. Προτασεις?

Link to comment
Share on other sites

parist43, δεν μιλω για τα επαγγελματικα δικαιωματα μονο, οπου ΠΑΝΤΑ ακολουθει σαν ουρα το τεε. Λεω για ολα τα αλλα, οπου η φιλοσοφια των πολλων (+εμενα) ειναι να μην ασχολουνται και να κοιταζουν μονο τη δουλεια τους, η οποια ετσι φυσικα απαξιωνεται.

Η νοοτροπια αλλωστε "αυτα αλλοι τα κανονιζουν" ειναι σημαντικος παραγοντας που καταντησαμε ετσι. Οι πρωτοι μηχανικοι αυτοι που τωρα κανουν και κουμαντο ειχαν τρεξει.

Link to comment
Share on other sites

Προτασεις?

Εκλογες ερχονται. Ας ψηφισουμε ατομα που το αξιζουν. Θα αλλαξει κατι? Δεν ξερω...

Το αποθαρρυντικο ειναι οτι ειμαστε ποσοι εδω μεσα? 100? 200? 1000?

Οι αλλοι 190.000 που ειναι?

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.