Μετάβαση στο περιεχόμενο

Περί ΥΠΕΚΑ και τρόπου επιλογής προσωπικού


tpanag

Recommended Posts

 

Λυπάμαι που θα το πω, αλλά προσωπικη μου άποψη, είναι ότι η συγκεκριμένη υπουργός, πρέπει να καθαιρεθεί το συντομότερο δυνατόν. Είναι αλαζόνας και ταυτόχρονα έχει προφανή άγνοια του αντικειμένου που τς ανατέθηκε (αναφέρομαι σε αντικείμενο που γνωρίζω λόγω ειδικότητας και όχι στο συγκεκριμένο).

Link to comment
Share on other sites

  • Απαντήσεις 25
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

δυστυχως δεν ειναι η Μπιρμπιλη το προβλημα. Το προβλημα ειναι οτι πλαισιωθηκε απο νεαρους και νεαρες που διοριστηκαν μεσω της ανοιχτης διαδικασιας, που μπορει θεωρητικα να ηταν καλο, δημοκρατικο και αλλα ευχαριστα, αλλα παρεβλεψε οτι ολοι αυτοι ειναι Α Σ Χ Ε Τ Ο Ι .

 

Βαλτε στη σουπα και τα υπερλαμογια μανδαρινους δημοσιους υπαλληλους, που ειναι στο παλαιο ΥΠΕΧΩΔΕ νυν ΥΠΕΚΑ πανω απο 20 χρονια και εχουν ολοι περιουσιες πανω απο 5 εκατομμυριακια και καταλαβαινετε τι γινεται καθε μερα.

 

Ασχετοσυνη + λαμογιά = σημερινη κατασταση σε ολα (εκτος σχεδιου δομηση, ημιυπαιθριοι, νεος ΓΟΚ, φωτοβολταικα)

Link to comment
Share on other sites

Ποιός διορίστηκε μέσω της ανοικτής διαδικασίας; Ούτε 2 στους 10 δεν επιλέχθηκαν μέσω της ανοικτής διακυβέρνησης. Ανατρέξτε λίγο στις εφημερίδες για να διαπιστώσετε ότι ουκ ολίγοι κουμπάροι ήταν αυτοί που διορίστηκαν. Χαρακτηριστικότερο παράδειγμα αυτό της Κατσέλη που αναγκάστηκε να ζητήσει από τον κουμπάρο της (κυριολεκτικά όχι μεταφορικά) να μην δεχθεί την κατάληψη της θέσης του Γ.Γ. του Υπουργείου της λόγω του ντόρου που δημιουργήθηκε...

Link to comment
Share on other sites

Το προβλημα ειναι οτι πλαισιωθηκε απο νεαρους και νεαρες που διοριστηκαν μεσω της ανοιχτης διαδικασιας, που μπορει θεωρητικα να ηταν καλο, δημοκρατικο και αλλα ευχαριστα, αλλα παρεβλεψε οτι ολοι αυτοι ειναι Α Σ Χ Ε Τ Ο Ι .

μέσω ανοικτής διαδικασιας;;;;; :D :D :D

που είναι ο πίνακας αξιολόγησης παιδιά ;;;;;;

 

οι γνωστοι "ΓΝΩΣΤΟΙ ΑΣΧΕΤΟΙ" ήταν

Link to comment
Share on other sites

εγω μιλαω για το ΥΠΕΚΑ που ειχα την ατυχια να γνωρισω 3 ατομακια που οντως μπηκαν ετσι, και ειναι εντελως μα εντελως ασχετοι με το αντικειμενο στο οποιο τοποθετηθηκαν.

 

Τωρα δεν αμφιβαλλω οτι εγιναν κολπακια. Απλα σχολιαζω οτι το θεμα ειναι πολυ σοβαρο για να κανουν εκπαιδευση τα ατομα (που μπορει να ειναι και αξιολογα κατα τα αλλα) στο δικο μας το κεφαλι με ερασιτεχνισμους που προκαλουν εμφραγματα.

Link to comment
Share on other sites

Δυστυχως ο ολος σχεδιασμος ηταν τουλαχιστον επιπολαιος.

 

Η μπιρμπιλη πιστευε (οπως και ο πρωθυπουργος) οτι η αρμοδιοτητα της θα ειναι μονο τα "πρασινα", ενω στην ουσια εχει ενα υπουργειο με ενα σωρο αρμοδιοτητες.

 

Ωστοσο η αγνοια συνδυασμενη με εγωισμο επιφερει τωρα αυτα τα τραγικα αποτελεσματα.

 

Αυτος ο εγωισμος της ποτε θα τελειωσει επιτελους μπας και δουμε και καποια πραγματικη επιλυση προβληματων?

Link to comment
Share on other sites

Η μπιρμπιλη πιστευε (οπως και ο πρωθυπουργος) οτι η αρμοδιοτητα της θα ειναι μονο τα "πρασινα", ενω στην ουσια εχει ενα υπουργειο με ενα σωρο αρμοδιοτητες.

 

Α μπράβο! Αυτό ακριβώς! Δεν έχει καταλάβει ότι δεν είναι "υπουργός οικολογίας" μόνο. Εγώ πιστεύω όμως ότι ζημιά έκανε και ο διαχωρισμός του υπουργείου. Ο Ρέππας ούτε που ακούγεται! Αντί να υπάρξει επικάλυψη αρμοδιοτήτων μεταξύ των δύο υπουργείων, τελικά δημιουργήθηκε κενό σε αυτές και κάποια θέματα προχωράνε με τον "αυτόματο" ή δεν ασχολείται κανείς μαζί τους...

Link to comment
Share on other sites

Ποια είναι η Μπιρμπίλη ρε παίδες και που τραγουδάει ? Να τις πατάξουμε κανένα λέλουδο...

Να την επισκεφτούμε στο καμαρίνι της...

Σε ποιο σχήμα είναι ? Μαζί με την Λάιδη Άντζη ?

Πείτε και σε εμάς να μάθουμε...

Link to comment
Share on other sites

Φωνή βοόντος εν τη ερήμω...

 

Όποιος είναι ας βγάλει ένα κείμενο με όλα τα στραβά που γίνονται να το υπογράψουμε να τελειώνουμε.

 

Να ξέρει τουλάχιστο και ο κόσμος, οτι τίποτα δε πάει καλά...Μη γυρίσει αύριο η κάθε κυρία Υπουργός και λέει ότι τα έκανα όσο καλύτερο γινόταν...

 

Να μας πεί και σε ποιούς αναφέρεται...Όσο καλύτερα για τον τάδε ας πούμε...

 

Αλλά που...

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.