Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτιά στο κτήριο τράπεζας - 3 νεκροί - ευθύνες ιδιοκτησίας & δράστη


sundance

Recommended Posts

  • Απαντήσεις 180
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

αυτο ηταν.

 

σημερα υπογραψαμε την καταδικη μας και εισηλθαμε στην αρχη του τελους.

 

πρωτη φορα μπορω να δηλωσω χωρις καμια αμφιβολια οτι

 

ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ

Link to comment
Share on other sites

Εγώ πάλι θα επιλέξω να περιμένω να ανακοινωθούν ονοματεπώνυμα των νεκρών.

Μέχρι τότε θα ασπαστώ την άποψη ότι πρόκειται απλά για δημιουργία εντυπώσεων.

 

Υ.Γ. Πέρασα κάτω από το κτίριο μάλλον μόλις είχαν σβήσει τη φωτιά και είδα 2-3 γυναίκες στο μπαλκόνι του γραφείου που ακόμα έβγαζε πίσω τους μαύρο καπνό να κάθονται σαν να μη συμβαίνει τίποτα.

Link to comment
Share on other sites

tpanag, δημιουργία εντυπώσεων με νεκρούς για ποιο λόγο?

Ποιο θα είναι αυτό το όφελος? Να ηρεμήσουν οι άγριοι και τα καθίκια?

Δεν νομίζω να υπάρχει προσπάθεια δημιουργίας εντυπώσεων.

Link to comment
Share on other sites

Για ακομα μια φορα ειχαμε ενα τραγικο συμβαν σε μια ακομα πορεια.

 

Παροτι ολοι γνωριζουμε πως η κοινωνια περναει δυσκολες στιγμες και το κλιμα ειναι τεταμενο, οι οργανωσεις ΓΣΕΕ, ΑΔΕΔΥ και κυριως τα κομματα της αριστερας αποφασισαν την σημερινη απεργια και πορεια στην Αθηνα. Η συνεχεια γνωστη : καταστροφες αυτοκινητων, μαγαζιων, πλιατσικο σε super market και επιθεση σε οποια τραπεζα υπηρχε.

 

Ολοι γνωριζαν πως αυτο τον καιρο αν γινοταν πορεια θα ειχε ασχημη καταληξη. Παρολα αυτα ΚΚΕ-ΣΥΡΙΖΑ και ολοι οι υπολοιποι συνδικαλιστες για προσχαιρα προσωπικα η κομματικα οφελη προχωρησαν στην πορεια. Η συμμετοχη χαρακτηριζεται μικρη αφου σε περιπου 40.000 ατομα υπολογιζονται πως συμμετειχαν δηλαδη ουτε 1% των κατοικων της Αθηνας.

 

Το μονο αποτελεσμα ηταν η αγρια δολοφονια 3 υπαλληλων μιας τραπεζας, ενος αντρα και δυο νεων γυναικων εκ των οποιων η μια ηταν σε κατασταση εγκυμοσυνης.

 

Τωρα τα κομματα της αριστερας προσπαθουν να μας πεισουν πως δεν φταινε αυτοι αλλα καποιοι αλλοι. Λες και δεν ειναι αυτοι που στοχοποιουν τις τραπεζες εδω και χρονια, και οταν στοχοποιεις χωρο καποια στιγμη παθαινουν κακο ανθρωποι.

 

Αυτη την φορα ηταν 3 ανθρωποι, απλοι εργαζομενοι. Ανθρωποι με οικογενειες, που δινουν τον καθημερινο αγωνα για το μεροκαματο ενω λοιδορουνται απο κρατικοδιαιτους συνδικαλιστες και πολιτικους οι οποιοι ολοι μερα πινουν καφε στα γραφεια και καθε λιγο και λιγακι κανουν πορειες και απεργιες ταχα μου πως νοιαζονται για τους πολιτες.

 

Σημερα ειναι μερα ντροπης για την Ελλαδα που επιτρεπει εδω και δεκαετιες σε δυο κομματα αλλα και αλλους συνδικαλιστες να κανουν οτι θελουν χωρις ποτε να εχουν συνεπειες.

Link to comment
Share on other sites

Το όφελος είναι να εκτρέψουν το ενδιαφέρον αυτών που παρακολούθησαν από τις τηλεοράσεις και να αποφύγουν να γίνει κουβέντα για το ότι νέκρωσε το σύμπαν σήμερα. Κλειστά τα περισσότερα μαγαζιά (και δεν αναφέρομαι απλά στο σύνολο του κέντρου της Αθήνας από Σύνταγμα μέχρι Άνω Πατήσια που κινήθηκα, αλλά ακόμα και στα προάστεια -και στην επαρχία από όσο μου μετέφεραν-). Την δε ουρά της πορείας την πρόλαβα έξω από το ΕΜΠ στην Πατησίων, και με ρυθμό τροχάδην κυριολεκτικά, προσπερνώντας την συνεχώς από πλάι έφτασα 2 δρόμους μετά το ύψος του καμένου κτιρίου στη Σταδίου και ο κόσμος μπροστά ακόμα έφτανε όσο έβλεπε το μάτι. Και από την Πανεπιστημίου από όσο μπόρεσα να δω περίπου τα ίδια (έβγαιναν οι διαδηλωτές από τις κάθετες και ενώνονταν στη Σταδίου από όσο είδα). Προσωπικά δεν θυμάμαι ποτέ τέτοιο "χάος". Αυτά λοιπόν, παρέλειψαν επιμελώς να τα αναφέρουν οι "δημοσιογράφοι" λύνοντας την απεργία του για να εστιάσουν αποκλειστικά στα θλιβερά γεγονότα του θανάτο των 3 ατόμων.

Link to comment
Share on other sites

Συγνώμη tpanag, αλλά είναι σημαντικότερο θέμα η πορεία 100.000 ανθρώπων από τον θάνατο τριών (3) ανθρώπων?

Προσωπικά για εμένα δεν ήθελα καν να μάθω αν ήταν και 5.000.000 στην πορεία από την στιγμή που είχαμε έναν (όχι τρεις) θάνατο.

Πάντως ο ιατροδικαστής είπε πως πέθαναν από ασφυξία. Άρα δεν ήταν κίνηση εντυπωσιασμού ούτε φήμη.

Κίνηση εντυπωσιασμού ήταν η προσπάθεια ανθρώπων που συμμετείχαν στην πορεία να διαλαλούν ότι δεν υπήρχαν νεκροί. (και δεν αναφέρομαι σε εσένα)

 

υ.γ. Δεν είμαι κατά της αντίδρασης από τους πολίτες μιας χώρας που βλέπουν ότι κάποιοι τους δουλεύουν ψηλό γαζί. Αλλά κάπου υπάρχουν και όρια.

Link to comment
Share on other sites

http://troktiko.blogspot.com/2010/05/blog-post_6248.html

 

Μάλλον tpanag ξάπλωσε για να κοιμηθεί η κοπέλα...

 

Αν είναι δυνατόν να πεθαίνουν έτσι άνθρωποι...

 

 

Το κράτος παράγκα ποιος το συντηρεί τόσο καιρό; Πόσοι ΔΥ γλύψαν κατουρημένες ποδιές και συνεργάστηκαν με πάσης φύσης διεφθαρμένους πολιτικούς;

Οι εργατοπατέρες γιατί δεν αντιδρούσαν στις αυξήσεις με δανεικά λεφτά τόσο καιρό; Στη διαφθορά;

Το ΚΚΕ και τα ΠΑΜΕ δεν συμμετείχαν με τον τρόπο τους στη διακυβέρνηση της χώρας;

...

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.