Μετάβαση στο περιεχόμενο

Αντισυναδελφική συμπεριφορά


csou

Recommended Posts

Γνωμη μου ειναι να κανεις σωστα την δουλεια σου και μην φοβασαι τιποτα .

Ο καλος μηχανικος δεν φοβαται τα "λαμογια" . Αλλα πρεπει να συμβιβαστεις και με την ιδεα οτι ως νεος μηχανικος δικαιουσαι μεριδιο απο την "πιτα" της αγορας πολυ μικροτερο απο τους αλλους.

με τον καιρο το μεριδιο σου θα αυξηθεί

Link to comment
Share on other sites

Κάνε τότε επαφή με το τοπικό παράρτημα του ΤΕΕ.

 

Εξήγησέ τους την κατάσταση και ας κινηθούν αυτοί - ενδεχομένως να μην είναι απαραίτητη η δημοσίευση των στοιχείων σου. Θα έλεγα μάλιστα ότι είναι υποχρέωσή τους να σε προστατεύσουν. Εξάλλου αν αποδειχθεί ψευδής η καταγγελία θα έχουν κάθε δικαίωμα (οι του ΤΕΕ) να σου ''τραβήξουν τ' αυτιά''.

Link to comment
Share on other sites

Απορια : Στην περιπτωση που δεν εχει κυρωθει η πραξη εφαρμογης , δεν ισχυει η διαδικασια του Δ.Εφαρμογης στο ΟΤ και οικοδομησιμοτητας ?

Link to comment
Share on other sites

Κάνε τότε επαφή με το τοπικό παράρτημα του ΤΕΕ.

 

 

Και γιατί να μην είναι μπλεγμένοι και αυτοί??

Οι λαμογιομηχανικοί που κάνουν τις αυθαιρεσίες μέλοι του δεν είναι??

Κάποιοι από αυτούς μπορεί να είναι και πρόεδροι κτλ κτλ.

Αν το ψάρι είναι σάπιο, από όπου και αν το πιάσεις θα βρωμάει... :evil:

Link to comment
Share on other sites

Οσον αφορα στο σχολιο στη μη κυρωμενη πραξη εφαρμογης εχω να υπενθυμισω οτι εφ'οσον δεν εχει κυρωθει ισχυει η μεμονωμενη πραξη εφαρμογης ή εγκύκλιος 106/86. Εγω δεν μιλαω για τετοιες περιπτωσεις, αλλα για οικοδομες σε τετραγωνα που δεν εχουν καν δρομους(ναι αν το πιστευετε!) και δεν εχει κυρωθει στο αντιστοιχο Ο.Τ. καμμια μεμονωμενη πραξη εφαρμογης. Οσον αφορα στο ΤΕΕ σας πληροφορω οτι τον αντιπροεδρο που τον γνωριζω, το ενα απο τα δυο ατομα(τους υποτιθεται συναδελφους), γνωριζει το ποιον του. Το γεγονος λοιπον οτι δεν κανει τιποτα σημαινει οτι εχει τη φωλια του λερωμενη καπου και αυτος. Δεν εξηγειται αλλιως. Επειδη ολοι οι μηχανικοι στην επαρχια τουλαχιστον δεν ειναι αμεμπτου ηθικης και μαλιστα εχουν ο ενας για τον αλλο ραμματα για τη γουνα τους δεν μιλανε καθολου(καταλαβαινετε γιατι)

Link to comment
Share on other sites

Επειδη ολοι οι μηχανικοι στην επαρχια τουλαχιστον δεν ειναι αμεμπτου ηθικης

 

Φίλε μου, μεγάλη μπουκιά φάε, μεγάλη κουβέντα μην λες.

Link to comment
Share on other sites

Κάτι τέτοια ακούω και περνώ ανάποδες. :evil:

Έτυχε την προηγούμενη εβδομάδα να βρεθώ σε μια κουβέντα μεταξύ μηχανικών σε πολεοδομία της επαρχίας. Ο αρχαιότερος μηχανικός μάλιστα περηφανευόταν για τις κομπίνες του και μάλιστα διπλά στους υπάλληλους της πολεοδομίας. Όταν εκείνοι δεν κάνουν τίποτα γιατί να βγάλεις εσύ το φίδι από την τρύπα. Θα βρεις τον μπελά σου σίγουρα.

Κάνε τη δουλεία σου όπως πρέπει πάντα υπεύθυνα, σταθερά όσο μπορείς και αν βρεθεί πελάτης δύσκολος να έχεις την υπομονή να του εξηγήσεις ότι το εύκολο και το φθηνό δεν είναι η καλύτερη λύση, διότι υπάρχουν πολλές παγίδες στις οποίες θα έχει μεγάλες συνέπιες έναντι του νόμου/ τους νόμους. Ακόμα ότι τα χρήματα που τελικά θα δώσει, θα είναι πολύ περισσότερα από ότι την πραγματική αξία. Η έλλειψη επίβλεψης και η λαμογιά έχει συνέπιες, για παράδειγμα λιγότερος οπλισμός με αποτέλεσμα ευάλωτο κτήριο στους σεισμούς, έλλειψη υγρομόνωσης ->υγρασία, θερμομόνωσης-> ζεστή/κρύο κ.α. :wink:

Link to comment
Share on other sites

Συμφωνω και επαυξανω. Με τον καιρο σιγουρα ομαλοποιουνται καταστασεις και εξισορροπουνται. Ο καθενας κανει τη δουλεια του. Απο εκει και περα δειχνει το πραγμα ...

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.