Μετάβαση στο περιεχόμενο

Δικαιολογητικά, Διαδικασία


ΤΟΠΟΓΑΒΡΟΣ

Recommended Posts

Δυστυχώς δεν κάνω λάθος.Έχει υπολογογίσει τον όγκο με κάποιες προσθαφαιρέσεις και πιστεύω ότι κατα λάθος το συμπεριέλαβε γιατί δεν έχει λογική η μιση βεράντα στον όγκο και η άλλη μισή όχι.Απλά δεν ξέρω αν πρέπει να τακτοποιησω το τμήμα μιας και αναφερεται στον όγκο και να περιμένω για τα αυθαιρετα για το υπόλοιπο

Link to comment
Share on other sites

  • Απαντήσεις 1,7k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

συνάδελφοι μια υπενθύμιση παρακαλώ πολύ.

εξουσιοδοτήσεις και υπεύθυνες δηλώσεις με γνήσιο υπογραφής των ιδιοκτητών καλώς, στην αίτηση χρειάζεται το ίδιο; ή μπορώ να υπογράψω εγώ;

Link to comment
Share on other sites

Συνάδελφοι, όταν σε μία κατοικία έχουμε σοφίτα και υπόγειο που εχει αλλάξει χρήση και θέλουμε να κάνουμε τη ρύθμιση με το ν.3843/2010 τα παράβολα του ιδιοκτήτη είναι δύο όταν έχουμε δύο ανεξάρτητες εισόδους γιά αυτά?:

Link to comment
Share on other sites

καλημέρα!

Έστω οτι η τακτοποιηση γίνεται στο όνομα κάποιας εταιρίας, τι στοιχεία βάζουμε στις δηλώσεις? τι στοιχεια ταυτότητας , κατοικιας κ.α του πελατη δηλαδη να βάλω?.

Ευχαριστω

Link to comment
Share on other sites

*pmar

εφόσον είναι μία ιδιοκτησία είναι ένα παράβολο για τυχόν ημιυπαίθριους (250) και ένα για λοιπούς χώρους (350)

 

*GX24

την αίτηση υποβάλει η εταιρία όπως είναι ο διακριτικός της τίτλος. Δεν γράφεις ΑΔΤ αλλά πρέπει να το διαγράψεις και να βάλεις ΑΦΜ, τα υπόλοιπα στοιχεία κανονικά.

Υπ. Δήλωση θα κάνει ο εξουσιοδοτημένος αντιπρόσωπος της εταιρίας και μην ξεχάσεις καλού κακού να πάρεις και κάνα καταστατικό, καθώς και την εξουσιοδότηση όπου οι έταιροι τον καθιστούν εκπρόσωπο να τους εκπροσωπήσει για το συγκεκριμένο θέμα.

  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

καθώς και την εξουσιοδότηση όπου οι έταιροι τον καθιστούν εκπρόσωπο να τους εκπροσωπήσει για το συγκεκριμένο θέμα.

 

Ρε παιδιά ποιός σας ζητάει τέτοια πράγματα; Από που και ως που χρειάζεται εξουσιοδότηση ο νόμιμος εκπρόσωπος εταιρείας; Δηλαδή σε μια Α.Ε. θα ζητηθούν εξουσιοδοτήσεις προς τον Πρόεδρο του Δ.Σ. από ...όλους τους μετόχους στην Ελλάδα ...και ανά τον κόσμο;;

Link to comment
Share on other sites

Έχω αναλάβει μια πολυκατοικία και στο ισόγειο υπάρχει ένα διαμέρισμα και pilotis, το διαμέρισμα έχει «κλέψει» 6 τ.μ. από την pilotis και θέλει να μπει στην ρύθμιση. Πρέπει να πάρω συναίνεση από όλους (20) τους ιδιοκτήτες των διαμερισμάτων (και τους συνιδιοκτήτες ); Κάπου διάβασα ότι έτσι είναι αλλά δεν μπορώ να το βρω. Επίσης όταν έχουμε συνιδιοκτήτη θέλουμε δυο Υ.Δ.*2 , 2 εξουσιοδότησης και στην αίτηση και το παράβολο τι κάνουμε; Ευχαριστώ.

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.