Μετάβαση στο περιεχόμενο

Ενοίκιο γραφείου


axoul

Recommended Posts

Εμένα το πρώτο γραφείο μου ήταν στο σπίτι (εξοχικό) των γονειών μου σε χωριουδάκι όπου απέξω παίρναγαν και πρόβατα Αφού αγόρασα τον πρώτο εξοπλισμό μου μετά από μερικά χρόνια αγόρασα στην πόλη και το ιδιόκτητο χώρο και μετά ολοκλήρωσα τον εξοπλισμό μου Νομίζω αν είχα να πληρώσω ενοίκιο δεν θα είχα καταφέρει να έχω τεχνικό γραφείο Βέβαια όλη αυτή η διαδικασία μου πήρε 10 χρόνια (ήμουν και τυχερός γιατί όταν ήρθα στην πόλη της Καρύστου οι τιμές ήταν ακόμα χαμηλές και δεν είχε μεγάλη ανάπτυξη ακόμα η πόλη)

Link to comment
Share on other sites

  • Απαντήσεις 26
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Σε κάθε περίπτωση τα 750 ευρώ που λέει ο συνάδελφος δεν παλεύονται εύκολα σαν μηνιαίο πάγιο μόνο για ενοίκιο8-)

Είναι υπερβολικά πολλά!

Link to comment
Share on other sites

συνάδελφοι έχετε απόλυτο δίκιο. Έψαξα τιμές ενοικίου σε όροφο και βρήκα 50τμ max 400 Τον άλλο μήνα μετακομίζω....πράγματι ο χώρος που έχω είναι καλός έχει 12μ φάτσα , αλλά είναι υπερβολικός για μένα. Κακώς έκατσα τόσα χρόνια, τα 750 είναι πάρα πολλά.

Την ώθηση για να φύγω την πήρα όταν ένας συνάδελφος μου είπε ότι το ενοίκιο που δίνω είναι δόση για σπίτι... και δεν έχει άδικο.

Link to comment
Share on other sites

Kαι εγώ σε δικό μου χώρο 17μ2 με μεγάλο υπαίθριο χώρο και κήπο με τον οποίο ασχολούμαι για να ξεσκάω από τη δουλειά (ή την αναδουλειά) και προνομιακή θέα.

 

Προς το παρόν με καλύπτει.

 

Και εγώ πάντως αυτή την εποχή, αν δεν είχα το χώρο αυτό, δεν θα σκεφτόμουν για μεγάλο ενοίκιο.

Link to comment
Share on other sites

Και εγώ μαζί με ένα συνάδελφο Μηχανολόγο αφήσαμε γραφείο 5ου ορόφου 530 ευρό στην Συγρού , ανακαινίσαμε ενα βοηθητικό ανεξάρτητο χώρο στην αυλή του σπιτιού μου 28 τετραγωνικα και μεταφερθήκαμε εκεί ....

φροντίζουμε και τον κήπο

Link to comment
Share on other sites

Έτσι μπράβο. Ακόμη και τα 530 Euro , που σε άλλες περιόδους μπορεί και να ήταν αμελητέο ποσό σε σχέση με το τζίρο του γραφείου, σήμερα είναι ένα υπολογίσιμο έξοδο.

 

Και ο κήπος είναι περισσότερο περιποιημένος και το περιβάλλον σας παρακινεί να είστε περισσότερο παραγωγικοί.

Link to comment
Share on other sites

με τα πολλά ψάχνωντας βρήκα ένα χώρο, ο οποίος κι ενοικιάζεται και πωλείται.Εάν το αγοράσω, το ποσό που μου λείπει είναι ένα δάνειο 50000Ε .Ρώτησα σε τράπεζα και μου είπε ότι η δόση βγαίνει 580Ε για 10 χρόνια. Μου είπε όμως ότι το επιτόκιο θα είναι 7,25% κυμαινόμενο και οτι σταθερά επιτόκια δεν υπάρχουν πια. Ποια είναι η γνώμη σας για δανειοδότηση αυτούς τους καιρούς? μήπως θα είναι η μ......α κίνηση ?

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.