Μετάβαση στο περιεχόμενο

Άδεια άσκησης επαγγέλματος ΤΕΕ - περίοδος Ιουνίου 2010


Petros81

Recommended Posts

Ευχαριστώ για την απάντηση!Οπότε τώρα που τα πράγματα είναι δύσκολα στην αγορά εργασίας,θα έχω πολλά να συζητήσω!

Link to comment
Share on other sites

  • Απαντήσεις 27
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Επειδή όλοι λέτε οτι είναι της πλάκας η εξέταση,καλό είναι να μην υπερβάλλουμε τόσο.Όντως σχεδόν όλοι περνάνε,αλλά ρωτάνε και άσχετα πράγματα πέρα απο την διπλωματική σου.Άκουσα συνάδερφο ηλεκτρολόγο ΕΜΠ να τον ρωτάνε ποια τα χαρακτηριστικά μιας αντίστασης,τι είναι το modem,κτλ.Σε άλλον είχαν βάλει να σχεδιάσει κύκλωμα.Οπότε είναι και σε ποιούς θα πέσεις.

Link to comment
Share on other sites

Συνήθως σε αυτούς που κάνουν και άλλες γενικές ερωτήσεις είναι σε απόφοιτους από σχολές του εξωτερικού. Τελος πάντων, καλύτερα να είσαι προετοιμασμένος για τα πιο δύσκολα. Ποτέ δεν ξέρεις.

Έτσι και αλλιώς εγώ δεν βρίσκω νόμημα σε αυτές τις εξετάσεις. Δεν μπορεί κανείς μεσα σε δέκα λεπτά να κρίνει αν εγώ έχω τις βασικές γνώσεις για να γίινω μηχανικός. Αυτό δεν το έλενξαν οι καθηγητές τόσα χρόνια στη σχολή? Η μήπως δεν είχαμε εξετάσεις και τα μαθήματα τα περνούσαμε έτσι?

Συγνώμη για την παρένθεση που έκανα. Είναι λίγο εκτός θέματος. Δεν ξέρω πως μου ήρθαν πρωί - πρωί. Προμηνείεται δύσκολη μέρα.

Link to comment
Share on other sites

πάντως ξέρω περιπτώσεις που κόβονται.

 

Ρώτησαν τι εστί C20/25 και δεν απάντησε ο συνάδελφος.

 

Αυτόν τι τον κάνεις όταν έχει τελειώσει Π/Μ ΕΜΠ ?

Link to comment
Share on other sites

Προφανως οι εξετασεις γινονται για να διασφαλησει το ΤΕΕ το κυρος των μηχανικων. Η αγορα εργασιας σιγουρα θα απορριψει τους "ασχετους", αλλα δεν θα πει ο κοσμος τι στουρναρια βγαζει το Πολυτεχνειο λεω εγω τωρα..Αλλα ακομα και ετσι οι εξετασεις επρεπε να ειναι πολυ πιο σοβαρες, ενα μοντελο στυλ δικηγορικου συλλογου (προφορικες και γραπτες) και οχι αυτη η παροδια με τις τηλερωτησεις. Αυτο δεν εχει κανενα νοημα. Ο συναδελφος με το C20/25 η το Φ60 να εισαι σιγουρος οτι την επομενη περασε οχι γιατι εμαθε σε 3 μηνες αυτα που δεν εμαθε σε 5 χρονια, αλλα γιατι επεσε σε ελαστικοτερο εξεταστη και μιλουσαν για την οικονομικη κριση.

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Γειά σας, έχει παραλάβει κάποιος συνάδελφος, που πέρασε τις πρόσφατες εξετάσεις (Ιουνιος'10) , τα σχετικά έγγραφα από το ΤΕΕ?

 

─────────────────────────────────────────────────────

Συμπληρώστε την ειδικότητά σας, μέσω της επεξεργασίας προσωπικών στοιχείων (πίνακας ελέγχου).

Chilon

Link to comment
Share on other sites

πάντως ξέρω περιπτώσεις που κόβονται.

 

Ρώτησαν τι εστί C20/25 και δεν απάντησε ο συνάδελφος.

 

Αυτόν τι τον κάνεις όταν έχει τελειώσει Π/Μ ΕΜΠ ?

 

Πιστεύω ότι κάτι τέτοια είναι ράδιο αρβύλα - δήθεν σαν τα γραπτά των πανελληνίων, που αργότερα αποδεικνύεται ότι ήταν photoshop ή εξετάσεις 1ης γυμνασίου...

 

ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ να μην το ήξερε αυτό απόφοιτος από Ελληνικό πολυτεχνείο...

Τώρα άμα ήταν από university of you-name-it-shire και από εδώ από εκεί, βρήκε άκρη να του αναγνωριστούν τσάμπα ένα κάρο μαθήματα και με κάποιο τρόπο να πάρει πτυχίο εδώ, παίζει με σοβαρές πιθανότητες να είναι αλήθεια (κάτι τέτοιοι δεν ξέρουν ούτε να μετασχηματίζουν γωνίες από μοίρες σε grad - όχι Ο.Σ...).

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.