Μετάβαση στο περιεχόμενο

Μελέτη - Professional


Recommended Posts

Καθής ήρθε η στιγμή να εξοπλίσω το γραφείο βγήκα στην γυρα για αγορα προγραμμάτων και πέτυχα μια προσφορα για Autocad 2011 στην τιμη των 2500 και με 500 επιπλέον ενα αρχιτεκτονικό πακέτο που πατάει σε αυτο ονόματι Μελέτη Professional. το έχει δουλέψει κανεις αξίζει τον κόπο? Άν έχετε και άλλες προτάσεις θα το εκτιμούσα ιδιαίτερα... :)

Link to comment
Share on other sites

Για την προσφορά που λέω πήρα τηλ στο καταστημα και μου την έδωσαν. Επίσης κατι που σκέφτηκα είναι αν θα τρέχει σε 64αρια win7. Μηπως τελικά δεν εκανα και πολύ καλά για 64 σε σχέση και με άλλα προγράμματα όπως στατικα?

http://cadvanced.gr/index.php/2009-05-12-12-31-45/2009-05-14-12-40-59/-professional

Link to comment
Share on other sites

Καλημέρα

 

Τι προσφορά έχουν να σου κάνουν για το Autocad 2011 Architectural με Ελληνική υποστήριξη ; Στην έκδοση 2009 που το είχα δεί σε φίλο και συνεργάτη (εκπαιδευμένο) , ήταν αποτελεσματικό και γρήγορο. Και κυρίως συμβατό χωρίς ενοχλητικά κολλήματα.

 

Περισσότερα στοιχεία γι' αυτό εδώ.

 

Για το συγκεκριμένο που προτείνεις συνάδελφε , δεν έχω ιδία άποψη. Η τιμή είναι σίγουρα ελκυστική. Αν το προχωρήσεις τελικά , να ζητήσεις γραπτή προσφορά και προδιαγραφές συμβατότητας πριν προχωρήσεις ώστε να μην σου πουν τελευταία στιγμή ότι εννούσαν το Autocad LT !

Link to comment
Share on other sites

Μου τονισε ότι πρόκειται για το Autocad το κανονικό καθως εγω αρχικα για το LT πήρα να ρωτήσω. Τωρα για φωτορεαλισμό μου είπε ότι κανει με τη μηχανη του Autocad ότι και αν σημαίνει αυτο. Όσον αφορα το Architecture που ανέφερες σε παλαιότερη εκδοση που προσπάθησα να το παίξω δεν με ενθουσιασε και δεν το βρηκα ιδιαίτερα πρακτικό. τωρα ίσως απλά παλεύοντας μονος να μην ειδα την πραγματικη αξια του προγράμματος.

Link to comment
Share on other sites

Όσον αφορα το Architecture που ανέφερες σε παλαιότερη εκδοση που προσπάθησα να το παίξω δεν με ενθουσιασε και δεν το βρηκα ιδιαίτερα πρακτικό. τωρα ίσως απλά παλεύοντας μονος να μην ειδα την πραγματικη αξια του προγράμματος.

 

H προσωπική άποψη είναι και το πιο ουσιαστικό. Αν το περιβάλλον εργασίας του αρχιτεκτονικού σε δυσκολεύει ή σε αποθαρρύνει κ.λ.π. , θα πας σε κάποια λύση που σε βολεύει.

 

Ότι και να πάρεις , θα πρέπει να γίνει με γνώμονα και βασικό άξονα τις δικές σου ανάγκες και απαιτήσεις. Οι διάφοροι πωλητές θα σου πουν θαυμαστά για τα προγράμματά τους . Να έχεις κατά νου ότι για να κάνεις (όχι μόνο εσύ αλλά και ο οποιοσδήποτε) όλα αυτά τα θαυμαστά που βλέπεις (και βλέπουμε) στις παρουσιάσεις , θα πάρει αρκετό καιρό. Ειδικά αν οι απαιτήσεις σου είναι αυξημένες. Είναι λοιπόν σημαντικό , μαζί με το πακέττο να πάρεις και 2-4 ώρες εκπαίδευσης και σίγουρα να υπάρχει γραπτή δέσμευση εκ μέρους τους για υποστήριξη είτε τηλεφωνικά είτε και μέσω e-mail.

Link to comment
Share on other sites

Καλησπέρα σας,

εγώ πιστεύω (χωρίς να ξέρω) ότι αυτό το πρόγραμμα είναι (όπως και αναφέρει) για σύνθεση και υπολογισμό, και όχι για σχεδίαση. Μπορεί δηλαδή (φαντάζομαι) να ενοεί ότι φτιάχνει κάτι σαν σκαρίφημα με κουτάκια στα οποία να σου υπολογίζει τα στοιχεία που αναφέρει... Δεν βλέπω να αναφέρει πολλά σχεδιαστικά εργαλεία.

Αν υπάρχει κάποιος που γνωρίζει ας απαντήσει. Όσο για το architecture είναι πολύ καλό και αποδοτικό πρόγραμμα, αρκεί να αφιερώσει κάποιος χρόνο για να το μάθει.

Πάντος 2500 για autocad+κάποια εφαρμογή είναι νομίζω καή ιμή (εκτός κι αν έχουν πέσει οι τιμές τόσο και δεν το πρόσεξα)!

Link to comment
Share on other sites

Οχι, πλήρες Autocad + την εφαρμογή αυτη μου την είπε 3000€. Για το σκέτο είναι τα 2500€

Link to comment
Share on other sites

Είμαι μηχανολόγος.

Για διάφορους λόγους αναγκάστηκα να δουλέψω το AutoCAD Architecture 2010. Στην πρώτη φάση έκανα ένα δωμάτιο - χειρουργείο με όλη τη συναφή... επίπλωση και το αποτέλεσμα ήταν εντυπωσιακό. Αυτή την περίοδο δουλεύω σε μια εγκατάσταση βιολογικού καθαρισμού (δεξαμενές, μικρά κτήρια κτλ). Γλυτώνω πολύ χρόνο με το Architecture και ίσως θα γλύτωνα περισσότερο αν το ήξερα καλύτερα, όσο π.χ. ένας αρχιτέκτονας. Υπάρχει όμως πολύ καλή υποστήριξη σε internet forum και σε on line video και σε βιβλία.

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.