giorgosv Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 20 , 2017 Share Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 20 , 2017 Συνάδελφοι εγω είχα γράψει τα βήματα και αφορούν μόνο στα Windows 7 x64 που έχω. Αν προσπαθείτε σε άλλη έκδοση windows τοτε δεν γνωρίζω αν λειτουργεί. Link to comment Share on other sites More sharing options...
akons Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 20 , 2017 Share Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 20 , 2017 δυστυχως windows 7 x 64 δοκιμαζω αλλα δεν λειτουργει. Βγαζει το ιδιο μηνυμα με kane Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorgosv Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 20 , 2017 Share Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 20 , 2017 (edited) Τι να σου πω συνάδελφε, πρόσφατα σχετικά έκανα φορματ και το ξαναέβαλα χωρίς πρόβλημα.. Κατέβασε απο εδω https://dl.dropboxusercontent.com/u/75599473/Coords_gr.rar την έκδοση που έχω να δείς αν σου κάνει. Edited Ιανουάριος 20 , 2017 by giorgosv Link to comment Share on other sites More sharing options...
akons Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 20 , 2017 Share Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 20 , 2017 Το προσπαθησα βγαζει παλι το ιδιο error ... ευχαριστω πολυ για το χρονο σας Link to comment Share on other sites More sharing options...
jhros Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 20 , 2017 Share Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 20 , 2017 Disable UAC on WIN7 64x Link to comment Share on other sites More sharing options...
papathvas Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 20 , 2017 Share Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 20 , 2017 σε παρόμοιο πρόβλημα, μετά απο format, έγινε κανονικά η εγκατάσταση Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitsubae Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 20 , 2017 Share Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 20 , 2017 Και σε εμένα win 7 64bit δουλεύει κανονικά πάντως. Link to comment Share on other sites More sharing options...
akons Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 10 , 2017 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 10 , 2017 Καλημερα η λυση βρεθηκε για οποιον εχει προβλημα με DAO κλπ ας κοιταξει και το ποστ #49 Ευχαριστω πολυ pseirak Link to comment Share on other sites More sharing options...
ele-ni3 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 17 , 2017 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 17 , 2017 Καλησπέρα!Μήπως ξέρει κανείς γιατί δεν παίζει το πρόγραμμα coord στα windows xp? Ευχαριστώ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
nbr Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 19 , 2017 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 19 , 2017 Σε' μενα, με windows xp, συνεχίζει και λειτουργεί κανονικά χωρίς κανένα πρόβλημα ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα