Μετάβαση στο περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

ναι. κάτι μου είχαν αναφέρει απ΄έξω απ΄έξω αλλά ετοίμαζαν τα πεπερασμένα να συνεργάζονται με r-q οπότε δεν εμαθα τελικά.

Δημοσιεύτηκε

η κοιστρωση απο r-q και μεταφορά σε s-mode για επιλυση έχει 2-3 χρόνια πάντως. στο r-q μόνο με κάποια από τις πατέντες

Δημοσιεύτηκε

το ξέρω ότι έχει τόσα χρόνια. την πατέντα θέλω να μάθω. κ εγώ μεχρι τώρα πατέντα έκανα αλλά χρησιμοποιούσα κ άλλο πρόγραμμα και θέλω να το αποφύγω γιατί είναι επίπονη η εισαγωγή των αντιδράσεων κ η φορά τους γιατι τ δύο προγράμματα 'εχουν διαφορετικούς άξονες xyz

Δημοσιεύτηκε

Θα παρακαλούσα να με βοηθήσετε στο εξής.

Σε κάποιο thread αναφέρθηκε από τον rigid ετήσιο συμβόλαιο 700€. Γνωρίζεται αν αυτή η τιμή (ή όποια άλλη ισχύει) αλλάζει ανάλογα με τα modules που έχεις?

Αν δεν κάνεις ανανέωση για ένα χρόνο μπορείς να το δουλέψεις μετά ή κλειδώνει? Κ την επόμενη φορά που θα πληρώσεις το συμβόλαιο πληρώνεις κ όσα προηγούμενα έτη χρωστάς?

Δημοσιεύτηκε

750 ήταν φέτος. έγω έχω όλα τα modules (και προένταση) εκτός pushover. αν έχεις μόνο r-q μάλλον θα'ναι φτηνότερα. ότι δεν κλειδώνει είναι σιγουρο. αν τα πληρώνεις όλα μαζι, δεν το ξερω αλλά μάλλον ναι.

πόσο πάει τώρα, ξέρεις τιμή?

Δημοσιεύτηκε

Πήρα κ μου είπαν 10% της ονομαστικής αξίας των modules που έχεις. Εκπτώσεις στο συμβόλαιο για νέους μηχανικούς δεν υπάρχουν.

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Συνδεθείτε τώρα
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.